Lehekülgi: 1 2 |
aikupets
huviline
Registreerunud 22.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.10 09:41
|
|
|
Rauno Kivinurm
Tere. Tegu on inimesega kes petab ja tegeleb kelmusega.Kogume infot inimese kohta,et asi saaks lõpuks õiglase lahenduse.
Kui kellelgi on sama isiku kohta kaebusi või otsib seda isikut taha siis ootame teie kirju meile.
Aikupets.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 26.07.10 10:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aikupets
Tere. Tegu on inimesega kes petab ja tegeleb kelmusega.Kogume infot inimese kohta,et asi saaks lõpuks õiglase lahenduse.
Kui kellelgi on sama isiku kohta kaebusi või otsib seda isikut taha siis ootame teie kirju meile.
Aikupets. |
Ja mida ta siis teinud on? Ja kuhu teile, aikupets, kirju saata? Mõni päev tagasi reganud, 1 postitus, tühi profiil, miks peaks arvama, et sa ise mõni
petis pole?
|
|
|
|
aikupets
huviline
Registreerunud 22.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.10 13:04
|
|
|
Lihtsa vastuse annab algatuseks see kui Googeldada seda nime.
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 26.07.10 13:19
|
|
|
Tsitaat: |
Ja mida ta siis teinud on? |
Mida ta teile teinud on, et huvi antud kodaniku vastu?
Ja kuhu teile, aikupets, kirju saata? |
Sellele küsimusele ei ole ka vastust saanud.
Mõni päev tagasi reganud, 1 postitus, tühi profiil, miks peaks arvama, et sa ise mõni petis pole? |
Sellele küsimusele ei ole ka vastust saanud.
Lihtsa vastuse annab algatuseks see kui Googeldada seda nime. |
See ei ole piisav vastus neile küsimustele.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 26.07.10 18:04
|
|
|
Noppeid siit samast foorumist
Tsitaat: | Algselt postitas: ahtix
Mingi aeg töötas pesulas selline tüüp nagu Rauno Kivinurm. Kuna mingi aeg hakkas kassast raha vasakule minema, siis tema usaldusväärsuse puudumise
tõttu olin sunnitud ta lahti laskma. Nüüd olen kuulnud, et ta võtab oma tuttavate käest autosid ettekäändega, et peseb need puhtaks, või siis nagu
välja tuli remondib ära.
Kordan siis veelkord, et selline isik ei tööta ei autopesulas ega autoremondis ja tal ei ole mingeid volitusi tööde vastuvõtuks.
Kuidas sa üldse usaldad isikule oma autot, kes ei oma juhtimisõigust?
Ahti Peensaar |
|
|
|
|
aikupets
huviline
Registreerunud 22.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.10 05:36
|
|
|
Tegu sama skeemiga enamvähem.
Võtis mu vara remontida ja siis mingi hetk hakkasid vabandused tulema(sõbra käes/ Alles on remondis/ Täna ei jõua/ jne. Lõpuks oli tulemus selline,et
müüs alla igasugu turuhinna ja maksis oma vanu võlgu sellega.
Ise käib ringi nagu ausmees. Võlga ära ei taha maksta ja tööle ka ei taha minna.
Kui kellelgi on tõsiseid pretensioone tema vastu siis andke teada.
Mail on; aiku.pets.001@mail.ee
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 27.07.10 14:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
...Mõni päev tagasi reganud, 1 postitus, tühi profiil, miks peaks arvama, et sa ise mõni petis pole... |
Tüüpiline eestlase suhtumine - enne teemasse süvenemist tuleb ikka enne lahmida.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 27.07.10 14:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TheRRsr
...Mõni päev tagasi reganud, 1 postitus, tühi profiil, miks peaks arvama, et sa ise mõni petis pole... |
Tüüpiline eestlase suhtumine - enne teemasse süvenemist tuleb ikka enne lahmida. |
Kus siin see lahmimine silma paistab? Mitmel juhul palutakse väga viisakas toonis süvenemist võimaldavat lisateavet. Selle asemel järgneb üleolevas
toonis nähvamine ja siis selline kommentaar takka...
Ma ei ole diametraalselt selle mõttega nõus. Eestlase lahmimine on pigem see, et suurte tähtedega kedagi pätiks nimetatakse, ise vähimatki adekvaatset
sisu andmata oma väitele.
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.10 18:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
Tüüpiline eestlase suhtumine - enne teemasse süvenemist tuleb ikka enne lahmida. |
...Eestlase lahmimine on pigem see, et suurte tähtedega kedagi pätiks nimetatakse, ise vähimatki adekvaatset sisu andmata oma
väitele... |
Aga sellest ma räägingi.
Ja nüüd loe minu tsiteeritud Black'i lause viimast poolt kus ta küsib kas teema algataja ise mitte petis pole, teadmata inimesest mitte midagi.
Võib ju ilusti küsida, näiteks nii:
Palun veidi selgitust mida Rauno K. halba on teinud.
Palun lisa ka oma kontaktandmed, et sinuga ühendust saaks.
Ei ole ju raske viisakas olla.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.10 19:34
|
|
|
Inimene registreerib end võrdlemisi totaka nimega, enda kohta mingeid andmeid ei anna, mis annab alust kahtlustada, et ka temal on midagi varjata,
küsib infot, selgitamata, milleks tal seda vaja on, kui küsitakse emaili, siis registreerib ka selleks spetsiaalse varikonto. Üldiselt on nii - tahad
midagi saada, anna ka midagi omalt poolt vastu. Aikupets, ütle oma õige nimi ja anna toimiv telefoninumber, siis muutub ka minu arvamus sinust.
Ma ei arva, et Rauno Kivinurm mingi paipoiss on, aga hetkel ei ole mul teisest poolest sugugi paremat arvamust. Üks susserdab siit, teine sealt.
Vabandust, kui ma tõesti eriline roosa-pael-kaelas-palun-ette-ja-aitäh-taha-tüüp ei ole. Ei maksa mingit keepsmailingut oodata.
|
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.07.10 02:10
|
|
|
Aga siit kohe teema jätkuks siis soovitus.
Nimelt olen ma Soome audiklubi klubiliige ja seal ei ole võimalik ennamst registreerida ilma sisestamata oma täisnime. Kõikidele kasutajatele on näha
ka sinu nimi.
Sama soovitus ka siia.
Kuna seadusega on ette nähtud, et iga Eesti kodanik peab omama ID-kaarti siis registreerimine siia foorumisse toimuks ainult ID-kaardiga.
Tagant järgi täiendaks oma profiili ka kõik vanad kasutajad.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 28.07.10 03:35
|
|
|
Aga siit kohe teema jätkuks siis soovitus.
Nimelt olen ma Soome audiklubi klubiliige ja seal ei ole võimalik ennamst registreerida ilma sisestamata oma täisnime. Kõikidele kasutajatele on näha
ka sinu nimi.
Sama soovitus ka siia.
Kuna seadusega on ette nähtud, et iga Eesti kodanik peab omama ID-kaarti siis registreerimine siia foorumisse toimuks ainult ID-kaardiga.
Tagant järgi täiendaks oma profiili ka kõik vanad kasutajad. |
Veits OT, aga kust sa võtad, et IGA Eesti kodanik PEAB omama ID-kaarti? Mul pole teda kunagi olnud, paljudel ei ole, aga näed siiani vaba mees, ei ole
kuskilt miski kohustust tulnud, et PEAN omama seda kaarti.
aikupets, noh, guugeldasin seda nime, aga mingit selgust ikka asja ei saanud, millega see vend siis sulle liiga tegi St, siin sa seda kirjeldad, aga Google ei anna mingit vastet ühegi petuskeemi
kohta seoses nimetatud isikuga.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.07.10 04:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Veits OT, aga kust sa võtad, et IGA Eesti kodanik PEAB omama ID-kaarti? Mul pole teda kunagi olnud, paljudel ei ole, aga näed siiani vaba mees, ei ole
kuskilt miski kohustust tulnud, et PEAN omama seda kaarti. |
See on tegelikult tõsi küll:
Tsitaat: | 2. peatükk
DOKUMENDIKOHUSTUS
§ 5. Eesti kodaniku dokumendikohustus
(1) Eestis püsivalt viibival (elaval) Eesti kodanikul peab olema isikutunnistus.
(2) Isikutunnistust ei pea olema käesoleva paragrahvi lõikes 1 nimetatud alla 15-aastasel Eesti kodanikul.
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13276890 |
Isikutunnistus on konkreetselt ID-kaart, mitte üldiselt isikut tõendav dokument. Pass on vabatahtlikult soetatav reisidokument.
Kõvasti suurema kasutajaskonnaga HV-foorumis on ID-kaardiga autentimine järk-järgult päris ulatuslikuks muudetud. Peamiselt just süüdimatute
alaealiste petturite tõttu, keda sealse külastajaskonna seas leidub tahes-tahtmata tunduvalt rohkem. Siiski on see ka seal päris valuline protsess
olnud. Ma ei usu, et me siin niipea seda nõudma hakkaks. Meie rahvas on siiski tunduvalt täiskasvanum ja vastutustundlikum. Musti lambaid loomulikult
satub sekka.
Minu point lühidalt oli aga: teist inimest avalikult nimepidi süüdistama tulles leia endas julgust ka enda nimi avaldada. Nii on võrdne.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.07.10 04:47
|
|
|
Black, sel juhul minu paha Tänud!
A ses mõttes ma olen sinuga nõus jah, et niimoodi lambist teist süüdistama hakata enda kohta mingit infot jagamata...noh, ma ei tea.
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 28.07.10 12:58
|
|
|
kuskilt miski kohustust tulnud, et PEAN omama seda kaarti. |
See on tegelikult tõsi küll:
Tsitaat: | 2. peatükk
DOKUMENDIKOHUSTUS
§ 5. Eesti kodaniku dokumendikohustus
(1) Eestis püsivalt viibival (elaval) Eesti kodanikul peab olema isikutunnistus.
(2) Isikutunnistust ei pea olema käesoleva paragrahvi lõikes 1 nimetatud alla 15-aastasel Eesti kodanikul.
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13276890 |
Isikutunnistus on konkreetselt ID-kaart, mitte üldiselt isikut tõendav dokument. Pass on vabatahtlikult soetatav reisidokument. |
Tahtmata teoretiseerimisse liialt laskuda on vist siiski nii, et meie seadusandlus on kas veidi "auklik" või "lombakas" - minul on see
"reisidokument", kuid "isikutunnistust" siiani ei ole ja keegi ei ole mind sellepärast seaduserikkujaks kuskil arvanud ega selle eest karistanud.
Tõsi küll teatud asjaoludest tingitult on antud vidina hankimine küll ees - puhtalt omal algatusel.
Tsitaat: | Minu point lühidalt oli aga: teist inimest avalikult nimepidi süüdistama tulles leia endas julgust ka enda nimi avaldada. Nii
on võrdne. |
Siin võib asi jõuda selleni, mis näiteks Soome audiklubi foorumis on täiesti elementaarne - igaühel PEAB olema tema tegelik nimi kasutajaandmetes sees
- tõsi küll turvalisuse nimel on asi tehtud nii, et tegelik nimi on nähtav vaid sisse logitud kasutajatele. Kui kus tahes netiportaalis ei ole see
minu meelest hea mõte, kuna esmajärguline on ikkagi (olgu siis hea või kehva) kommentaari sisu, mitte selle esitaja isik, siis me ei ole ju siin miski
Delfi - või kuidas???
|
|
|
aikupets
huviline
Registreerunud 22.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 04:28
|
|
|
Mõistlik ütlus,et täisnimi jms.peaks kasutajal olema. Tegu polegi kellegi ega millegi varjamisega. Nimelt otsime inimesi kellel on veel pretensioone
tolle inimese kohta.
Kui kellelgi on sama mure siis ta teab millest jutt käib ja võtab ise ühendust.
Tõesti pole vaja avalikult musta pesu pesta,selleks on olemas teised organid.
Lihtsalt suur hoiatus kõigile: Enne kui usaldad ole inimeses kindel täielikult.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 04:46
|
|
|
Mõistlik ütlus,et täisnimi jms.peaks kasutajal olema. Tegu polegi kellegi ega millegi varjamisega. Nimelt otsime inimesi kellel on veel pretensioone
tolle inimese kohta.
Kui kellelgi on sama mure siis ta teab millest jutt käib ja võtab ise ühendust.
Tõesti pole vaja avalikult musta pesu pesta,selleks on olemas teised organid.
Lihtsalt suur hoiatus kõigile: Enne kui usaldad ole inimeses kindel täielikult. |
Nüüd on sind juba kaks või enam, et mitmuses räägid?
|
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
postitati 29.07.10 06:11
|
|
|
Nüüd on sind juba kaks või enam, et mitmuses räägid? |
Kas tõesti on vaja igas teemas koguaeg sõna võtta ise sinna midagi panustamata. On juba esimeses postituses kirjutatud mitmuses ju.
Kogume infot inimese kohta,et asi saaks lõpuks õiglase lahenduse.
|
Miks on vaja järjepidevalt reostada teiste teemasid mõttetu mölaga?
Vabandust OT pärast,
Martin
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 29.07.10 06:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: generaator M
Tahtmata teoretiseerimisse liialt laskuda on vist siiski nii, et meie seadusandlus on kas veidi "auklik" või "lombakas" - minul on see
"reisidokument", kuid "isikutunnistust" siiani ei ole ja keegi ei ole mind sellepärast seaduserikkujaks kuskil arvanud ega selle eest karistanud.
Tõsi küll teatud asjaoludest tingitult on antud vidina hankimine küll ees - puhtalt omal algatusel. |
OT jätkuks - see muudatus on hilisem kui paljude inimeste passid, kui su pass läbi saab siis saad minu teada tellida idkaardi või idkaardi+passi...
Aga üldiselt on see üsna levinud eksiarvamus et pass on ülimuslik ja idkaart mõttetu - ei ole! Ise tegin omale idkaardi muidugi ennekõike selle
võimaluste pärast, e-ühiskond rokib
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 07:31
|
|
|
Audiklubi TEEME ÄRA 2010!
Teeme oma profiilis andmed korda!
|
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 12:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Martinez
Kas tõesti on vaja igas teemas koguaeg sõna võtta ise sinna midagi panustamata. On juba esimeses postituses kirjutatud mitmuses ju.
|
Vabandust OT pärast,
Martin |
OT küll, ent sinu postitus panustab siia kuidas ja mida? Kas polegi mitte foorumi mõte sõnavõttudes?
End of OT.
|
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.07.10 19:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Martinez
|
Vabandust OT pärast,
Martin |
OT küll, ent sinu postitus panustab siia kuidas ja mida? Kas polegi mitte foorumi mõte sõnavõttudes?
End of OT. |
Nimelt asjalikkes sõnavõttudes, jokker, asjalikkes.
|
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 29.07.10 23:50
|
|
|
Ei tasu nüüd üle ka pingutada.See käis siis eelkõige viimase postituse kohta.
Pisike punane putukas
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 30.07.10 05:20
|
|
|
Selge see, et üle pingutatud, aga teatud alafoorumisse siis sisse logides (näiteks seadusega pahuksis), miks mitte kasutada autentimiseks Id kaarti,
kui postitatakse? Vaatamisel otseloomulikult ei oleks vaja mingit piirangut.
Tsitaat: | Algselt postitas: exess
Ei tasu nüüd üle ka pingutada.See käis siis eelkõige viimase postituse kohta. |
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |