Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 2x elektri akende asemele 4x el aknad (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 3331)
liisuk
huviline

Registreerunud 28.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 14:53 Tsiteeri
2x elektri akende asemele 4x el aknad

Tere,

Kas on suur ettevõtmine vahetada 2x el aknad 4x el akende vastu? Ja kas selline vahetus on mõtekas?
Ja kas päriselus näeb audi 80 puitdekoor ilus välja? Praegu mingi sinine aukudega plastik.

Autoks b4 2.0 94a. sedaan ja auto kust oleks võimalik süsteem saada on b4 2.6 93a universaal.

Ettetänades

Liisu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.6 V6 110kw 1995

postitati 18.05.10 15:16 Tsiteeri

2x el. aknad ehitada 4x el. akendeks on väga lihtne kuid mõneti aega nõudev protsess. Tuleb polstrid maha kiskuda ja kaableid vedada jne. Eriti lihtne on see kui on doonorauto olemas. Siis ainult lao ümber ja asi toimib.

Kui teed esimest korda sellist asja siis arvesta vabalt terve päevaga.

Puitdekoor on maitse asi, kellele meeldib kellel mitte. Mulle ei meeldi näiteks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
liisuk
huviline

Registreerunud 28.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 16:02 Tsiteeri

Aga kui palju juhtmeid vedada on vaja, kas nii palju, et elektriku vaja või saab hakkama ka see kes autodest peaaegu midagi ei tea saab hakkama, veel enam elektrist? Ühesõnaga kas on plug&play?

Liisu

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 16:07 Tsiteeri

Kui sul on olemas auto kust sa kogu süsteemi ümber tõstad siis on jah plug&play. Juhtmete vedamisega on see, et pead meelde jätma kuhu ja mis doonorautol käis. Juhtmete vedamine on suhteliselt vastik tegevus, sest mõned kohad on suht kitsad.
Soovitan kellegi kõrvale võtta, kes autodest(veel parem audidest) mõndagi teab.

Juba polstri eemaldamine käib mõnel üle mõistuse. Mõned kruvid on päris hästi ära peidetud.

Siin foorumiski paar inimest kes selle konversiooni edukalt läbi teinud.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 18.05.10 16:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: liisuk
Ja kas selline vahetus on mõtekas?
Liisu

Küsiks seda,et mis see sulle siis annab,kui 4x el. aknad paned?:)

Pisike punane putukas
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 18.05.10 16:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: exess
Tsitaat:
Ja kas selline vahetus on mõtekas?
Liisu

Küsiks seda,et mis see sulle siis annab,kui 4x el. aknad paned?:)
Jah miks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
liisuk
huviline

Registreerunud 28.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 16:39 Tsiteeri

Tere,

Kuna praegune süsteem töötab nagu jumal juhatab(Sõidavad alla, üles ei lähe ning vastupidi), siis kaalun ka seda võimalust.
4x el. aken koos puitdekooriga on hetkel müügis 1500.-

Liisu

MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 18.05.10 16:40 Tsiteeri

Miks miks, mulle ka meeldiks, kui võimalus tekiks. Pusiks kasvõi nädala, kuid ära teeks kindlasti. :)
Minu silmis head küljed:
-Pole muret, kui keegi tagant akna lahti jätab.
-Aknad ei vaju/vibreeri lahti.
-Mugavus ka kaasreisijatele.

Kõik on ju mugavuses, ning siis on suhteliselt plug&play, kui ühelt võtad maha ja teisele tõstad peale parasjagu. Järjest võtta ja teisele külge panna, siis ei tohiks probleeme ilmneda.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 16:44 Tsiteeri

Odavam on kindlasti praegune süsteem korda teha.Kas kavatsed ise enamuse ajast tagaistmel sõita või tahad kellegi teise jaoks sinna need el. aknad panna?
Loomulikult,kui raha vedeleb niisama,siis võib selle raha sinna ka investeerida;)
Ja juhtmete vedemine ei ole seal päris plug&play:D

Pisike punane putukas
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 18.05.10 16:45 Tsiteeri

Mulle meeldib, et taga on ikka vändaga aknad :D siis ei hakka keegi neid näppima ka. Lüliteid hakataks kohe sõidutama. Vänt töökindlam kah :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
liisuk
huviline

Registreerunud 28.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 17:07 Tsiteeri

Kas siis el. aknaid lukustada ei saa? Ma sain aru, et seal on mingi nupp mida vajutad ja siis ei tööta tagumised aknad. Sellega olen nõus, et mitteelektrilised aknad on töökindlamad aga vändaga vajuvad mingi aja tagant natuke alla.Praegu on arvamused u 50/50, ei tea ise ka mida arvata enam.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 17:11 Tsiteeri

Ütleme siis nii,et kas sul on ülejäänud auto väga heas korras,et sa üldse selliste "mugavuste" peale mõtled?;)
Ja ikka saab neid lukustada,kuid milleks sa siis neid sinna üldse paned?Ainult sellepärast,et ei peaks kord kuus aknaid pisut tagasi üles keerama?

Pisike punane putukas
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 17:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas siis el. aknaid lukustada ei saa? Ma sain aru, et seal on mingi nupp mida vajutad ja siis ei tööta tagumised aknad. Sellega olen nõus, et mitteelektrilised aknad on töökindlamad aga vändaga vajuvad mingi aja tagant natuke alla.Praegu on arvamused u 50/50, ei tea ise ka mida arvata enam.
]Lihtsam on praegune süsteem korrastada. Kui aga on tahtmist ja aega asja "tjuunida", siis miks mitte. Seda juhul kui selle ajaga tõesti midagi targemat, kasulikku teha pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 18.05.10 17:25 Tsiteeri

4x el aknad võivad kasulikd olla ka näiteks jahutamiseks, kui kliimat pole. Mina näiteks sedaankerega autos ei kannata kui esimesed aknad lahti on, tagumistega pole probleemi, aga kui taga on vändad, siis on ütlemata tülikas neid lahti teha. 4x el aknad on mulle isiklikult suur argument, kuna aga neid paigaldada lihtne, siis pole seepärast autot muidugi ostmata jätnud.

Töö on väga lihtne tegelikult ja investeering pole ka ju meeletult suur. Miks mitte? Ise paigaldasin 4x vända asemele 4x el aknad. Juhtmestiku tegin ise, originaalid olid juhtmoodul ja lülitid. Koos selle tööga paigaldasin ka mürasummutuse. Paar päeva nosimist oli(iga päev 6h umbes).

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 18.05.10 17:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Ütleme siis nii,et kas sul on ülejäänud auto väga heas korras,et sa üldse selliste "mugavuste" peale mõtled?;)
Ja ikka saab neid lukustada,kuid milleks sa siis neid sinna üldse paned?Ainult sellepärast,et ei peaks kord kuus aknaid pisut tagasi üles keerama?
Küsiks vastu, et miks mitte?
Samamoodi nagu kliima ja cruis, kas jalg on nii tüma et ei kannata enam gaasi anda või ei suuda enam rullikust sooja peale-maha keerata?
Kui mugavused ei meeldi, siis osta kasutatud Lada, saad isegi karpa tooreklappi käsitsi kinni-lahti hööveldada.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 17:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Küsiks vastu, et miks mitte?
Samamoodi nagu kliima ja cruis, kas jalg on nii tüma et ei kannata enam gaasi anda või ei suuda enam rullikust sooja peale maha keerata?
Kui mugavused ei meeldi, siis osta kasutatud Lada, saad isegi karpa tooreklappi käsitsi kinni-lahti hööveldada.

Ilus vastus! :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
liisuk
huviline

Registreerunud 28.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 17:30 Tsiteeri

Auto olukorrast nii palju, et Forss ühtegi viga ei leidnud. El. akanad streigivad, muid vigu pole.
Ega ma ei peagi ju panema ma ju küsisin, et kas on mõtet. Ja arvatavasti el. aknende relee ei tööta aga selle vahetus koos tööga ei tule palju odavam kui 4x el. akende süsteem.

Liisu

paukpadrun
huviline

Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6, Cabrio

postitati 18.05.10 17:32 Tsiteeri

Kui käed ja jalad otsas, siis peaks ise vabalt hakkama saama, mina isiklikult olen 1 korra juhtmestiku ka ise teinud ja teisel juhul olen pannud koos juhtmestikuga 4x el. aknad.
Ja see pole mitte kellegi teise asi siin uurida kas ülejäänud auto teisel korras, et el. aknaid peale tahab monteerida. Kui võimalus on siis kindlasti tee see ära, kui häirib tagumiste akende alla vajumine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 17:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Auto olukorrast nii palju, et Forss ühtegi viga ei leidnud. El. akanad streigivad, muid vigu pole.
Ega ma ei peagi ju panema ma ju küsisin, et kas on mõtet. Ja arvatavasti el. aknende relee ei tööta aga selle vahetus koos tööga ei tule palju odavam kui 4x el. akende süsteem.

Liisu

Muidugi pane, kui võimalus on. Oli/on ka endal sama plaan, kuid võimalik, et nädala lõpus seda autot enam ei ole mul ja ei hakka aretama hetkel seda. Ja uuel on juba 4x el. aknad. :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 18:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Tsitaat:

Liisu

Muidugi pane, kui võimalus on. Oli/on ka endal sama plaan, kuid võimalik, et nädala lõpus seda autot enam ei ole mul ja ei hakka aretama hetkel seda. Ja uuel on juba 4x el. aknad. :D
Huviline liisuk kirjeldas ennast kui tehnikakauget inimest ja kuna jutt ei käi kodusest mudelraudteest vaid liiklusvahendist, siis ei saa soovitada et lihtsalt tee!

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 18.05.10 18:31 Tsiteeri

Kes autodest midagi ei tea, sellel ei ole mõtet sellist asja ette võtta. Ja tõenäoliselt teab ta millestki muust väga palju, vb ka ärist niiapalju, et võiks vabalt endale 4x el akendega audi 80 osta/vahetada :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 18:35 Tsiteeri

Arvan, et kui liisuk ikka soovib selle asja ära teha siis leidub klubist ikka keegi kes abi pakub. Küsimus ainult, et kus Eesti otsas liisuk paikneb.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 18:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: paukpadrun
Kui käed ja jalad otsas, siis peaks ise vabalt hakkama saama, mina isiklikult olen 1 korra juhtmestiku ka ise teinud ja teisel juhul olen pannud koos juhtmestikuga 4x el. aknad.
Ja see pole mitte kellegi teise asi siin uurida kas ülejäänud auto teisel korras, et el. aknaid peale tahab monteerida. Kui võimalus on siis kindlasti tee see ära, kui häirib tagumiste akende alla vajumine.

Ära nüüd kohe südamesse võta.Siin teemas uuritakse,kas on mõtet panna.Seega on igati õigustatud küsimus,kas ülejäänud auto on ikka korras,et "mugavustega" tegeleda tahetakse:)
Võimalusi on igasuguseid,iseasi,kas on ka mõtet sellel;)

Pisike punane putukas
liisuk
huviline

Registreerunud 28.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 19:07 Tsiteeri

Ma usun, et kellegi ikka leiaks, ka siit foorumist, kes seisaks kõrval ja juhendaks.
Meeldib lihtsalt nokitseda, kohtvalgustite lisamisega sain ise hakkama.

Õhku jääb veel küsimus kuidas puitdekoor sobib veluur sisuga?
Koos nahksisuga on küll ilus aga veluursisuga pole veel ühtegi ilusat pilti leidnud.

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.10 19:25 Tsiteeri

Selline ta välja umbes näeks.
Aga polstreid ei pea ju vahetama. Tagumistele vända aukudele paned antenniaugu katted peale, mida müüakse igas autopoes.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.5% - SQL: 60.5%]