Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B2 1.6td - 1985 - Raleks (Vastuseid: 91 | Vaatamisi: 18005)
Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 15:38 Tsiteeri
Audi 80 B2 1.6td - 1985 - Raleks

Täiesti kogemata sain audi omanikuks...
Autoks on Audi 80 mis on aastast 85 ehk B2 kerega, Mootoriks on 1.6 diesel + turbokene, Autoga kaasa sain paksu service raamatu mis on 85-04 ära täidetud, ja kõik hooldused olid tehtud Saksamaal audi esinduses. Eestise teda toodi 2004 või 2006, kuid võin ka eksida..pole veel aega olnud et dokid põhjalikult uurida =) Ma leidsin autol 2 rooste täppi!! Eelmisel autol oli kolm täppi ja auto oli 94 aasta =) Keegi on teinud keretöid, siis see keegi värvis auto üle, poleeris ära, ja kandis vaha peale.... seega kere on väga sile ja mõnus katsuda =) Müüja juttu jargi sain teada et auto seisis tükk aega ja eesti teed pole tunda saanud. Veermiku kummid on väsinud aga sõita veel saab, õnneks juppid on nii odavad et suur smile tekkib kui hindasid näen. See masin tarbib nii vähe küttust... 4.5l/100km kui täpselt. Seega auto täidab oma funktsiooni 100% odav hooldada, kütust nuusutab, kindlustus mega odav.
Vigadest siis:
Kõrvalistujapoolne ukselink on väga kaval....ainult väga osav mees saab temast jagu... pidi vw/audi tüüp viga olema.
Pooltelje kaitsekummi sisse hiired on 2 auku teinud.
Peal oli mingi originaal blaukari stereo koos ekuga ja võimuga, sai asendatud new school makiga....kõlarid läksid pulbriks...

Kõik ülejaanu on tip top.

Kui keegi soovib sellist masinat endale siis PS

Pildid siis

http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102469.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102470.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102473.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102478.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102480.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102489.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102490.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102492.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102503.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102517.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102518.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102520.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102523.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102533.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102535.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/P4102536.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 16:55 Tsiteeri

Ise arvan et cobra madaldus ja BBS RS 16 tolli velg teeks DUBikat huvitavamaks =)

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 22.04.10 17:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raleks
Ise arvan et cobra madaldus ja BBS RS 16 tolli velg teeks DUBikat huvitavamaks =)

Milleks? Milleks rikkuda mingisugue madalduse ja 16" veljega sellist kaunitari? Mina ei muudaks selle auto välimuses mitte midagi. On autosid, millele madaldus ja kena valuvelg sobivad ilusasti, kuid selline klassik, las jääda puutumata. Muidugi, omaniku otsus, mina avaldan vaid oma arvamust.
Hoia siis seda maasikat hästi. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 17:32 Tsiteeri

Üritan=). BBS on minu fetish :D ma lihtsalt pean omale leidma silliseid velge.... minul kodus on pilt olemas, üks soomlane tegi seda samasuguse autoga...minuarust sigakena.

j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 22.04.10 17:47 Tsiteeri

Auto on müügis olnud vähemalt aastapäevad, aga nüüd saan aru miks hind nii kõrge oli. See on väga väärt auto, hoia teda ilusti siis. Ära väga üle "tuuni". Omasin kunagi sama mootoriga golf2'de ja tean omast käest, et konkreetne mootor eriti peenestamist(kuuma) ei taha, kuna kaanetihend läheb väga kergesti. Sebi omale kuskile viiene kast, kui veel pole ning siis saad auto korralikult ökoks. Ainult kiidusõnad minupoolt, et auto tuli foorumisse ja loodetavasti hea ja hoolsa omaniku kätte, kes oskaks autot hoida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 22.04.10 18:09 Tsiteeri

Väga kena isendi oled omale leidnud. Tundub igati kena nii väliselt, kapoti alt kui ka pagasist. Tahtsin ise kunagi ka taolist osta, mootoriks oli 1,8 ja automaat, kuid seal oleks olnud juba palju tegemist. Seda autot aga vaadata, siis on vist kalla ja talla. Ilus oleks ta tõesti originaalina, nii nagu ta on v.a vb mõni teine velg, kuid seegi võiks olla selle auto originaal valuvelg vms. Igaljuhul palju edu ja jõudu autoga ning hoia sellist iludust! See on seda väärt:)
Need ukselingid on tõesti vargakindlad, ainult Audi omanikud teavad, kuidas neid avada:D

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 18:54 Tsiteeri

Sorry väga tobeda küsimuse eest .... aga mis asi see on?

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 18:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: j2mis
Auto on müügis olnud vähemalt aastapäevad, aga nüüd saan aru miks hind nii kõrge oli. See on väga väärt auto, hoia teda ilusti siis. Ära väga üle "tuuni". Omasin kunagi sama mootoriga golf2'de ja tean omast käest, et konkreetne mootor eriti peenestamist(kuuma) ei taha, kuna kaanetihend läheb väga kergesti. Sebi omale kuskile viiene kast, kui veel pole ning siis saad auto korralikult ökoks. Ainult kiidusõnad minupoolt, et auto tuli foorumisse ja loodetavasti hea ja hoolsa omaniku kätte, kes oskaks autot hoida.

On viiene kast peal :)

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 19:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:

Milleks? Milleks rikkuda mingisugue madalduse ja 16" veljega sellist kaunitari? Mina ei muudaks selle auto välimuses mitte midagi. On autosid, millele madaldus ja kena valuvelg sobivad ilusasti, kuid selline klassik, las jääda puutumata. Muidugi, omaniku otsus, mina avaldan vaid oma arvamust.
Hoia siis seda maasikat hästi. ;)

Kas see tõesti rikub auto ära? =)
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/5196-2-f.jpg

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:

Ütleme nii et hind pole sugugi kõrge... enne seda mul oli väga korralik 325 bens =) see tarbis linnas 11l ja maantepeal 7l registreeritud oli Tallinnas ja kindlustus oli 450 eek kuus. Seda raha mis ma audi eest ära andsin ma saan vähem kui ühe aasta jooksul tagasi =) seega arvutuste jargi ma saan seda Audit omale tasuta 11kuu pärast =) sest mul läheb kütuse (vene) peale kuus 816 eek ja kindlustus 166 eek/kuu seega vähem kui 1k auto peale kuus!!! see on mega odav! Aasta jooksul säästan üle 20k.... Kas siis on palju sellise auto eest?

Või ostame golf 2 või sama audi 6k eest ja hakkame tegema keretöid ja mui parandustöid.... palju siis välja tuleb :D Seega ma arvan et see on väga hea hind sellise asja eest.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ütleme nii et hind pole sugugi kõrge... enne seda mul oli väga korralik 325 bens =) see tarbis linnas 11l ja maantepeal 7l registreeritud oli Tallinnas ja kindlustus oli 450 eek kuus. Seda raha mis ma audi eest ära andsin ma saan vähem kui ühe aasta jooksul tagasi =) seega arvutuste jargi ma saan seda Audit omale tasuta 11kuu pärast =) sest mul läheb kütuse (vene) peale kuus 816 eek ja kindlustus 166 eek/kuu seega vähem kui 1k auto peale kuus!!! see on mega odav! Aasta jooksul säästan üle 20k.... Kas siis on palju sellise auto eest?

Või ostame golf 2 või sama audi 6k eest ja hakkame tegema keretöid ja mui parandustöid.... palju siis välja tuleb :D Seega ma arvan et see on väga hea hind sellise asja eest.

Päris hea kalkulatisoon on sul tehtud:D Ja lisaks sellele kodus remonditav masin ning peavalu vähem, masu ajal seda tuleb niigi ju ette:D Hind ja sellise numbri eest selline isend- hea kooslus!

huux
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 TQ

postitati 22.04.10 20:04 Tsiteeri

Tsitaat:

Pihustiots äkki??? Parandage kui puusse panen:D

Sound of R5:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 20:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: huux
Tsitaat:

aga kuidas seda pihusti külge aretada??? mul on see esimene diesel elus =)

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 20:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Tegu siis pihusti düüsiga.:)
Koodiks: 068 130 211 B - nozzle with needle

Parandage kui puusse panen:D

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 20:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Tegu siis pihustiga jah:)

Kas audil on selline lehekülg nagu bmwˇl realoem.com näiteks? kus ma saaks kõiki asju vaadata?

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 20:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Tegu siis pihustiga jah:)

Kas audil on selline lehekülg nagu bmwˇl realoem.com näiteks? kus ma saaks kõiki asju vaadata?

Ei oska selle konkreetse lehe kohta miskit kosta, kuid www.vagcat.com- seal on kõik olemas. Joonised mootori ning kõige muu kohta. Hetkel see leht ei toiminud, tahtsin siia ka pildi lisada sellest asjast, kus ta asub.
Seal tuleb kasutaja ka teha minuteada, et sealt oleks võimalik uurida:) Ise nii tegin vähemalt.

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 20:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei oska selle konkreetse lehe kohta miskit kosta, kuid www.vagcat.com- seal on kõik olemas. Joonised mootori ning kõige muu kohta. Hetkel see leht ei toiminud, tahtsin siia ka pildi lisada sellest asjast, kus ta asub.

ok thx..hiljem uurin... aga kui mul diesel mehed räägivad et kaks pihustid vajavad puhastamist....kas ma saan osta neid nii odavalt siis? olen kuulnud et pihusti kontroll on ca400eek ja puhastamine ca 200 eek aga see jubin on alla 300 krooni

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.10 20:33 Tsiteeri

Tsitaat:
ok thx..hiljem uurin... aga kui mul diesel mehed räägivad et kaks pihustid vajavad puhastamist....kas ma saan osta neid nii odavalt siis? olen kuulnud et pihusti kontroll on ca400eek ja puhastamine ca 200 eek aga see jubin on alla 300 krooni

Sa võid ka Forss.ee-se varuosapäringu teha, vaadata mis seal see detail maksab. Ise arvan, et kindlasti tasuks uued osta, mitte vanu puhatsada. Või siis korraga juba kõik välja vahetada. Vb mõni targem on kogenum ja oskab kommenteerida rohkem, kellel on seda tööd ette tulnud:)

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 05:58 Tsiteeri

Öelge palun, kas b2 b3 b4 vedrustused on väga erinevad? kas uuemate (b3,b4) esimesed ja tagumised vedrud sobivad b2 alla?

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 23.04.10 06:10 Tsiteeri

Tsitaat:

See on pihustiots.

Tsitaat:

Millest järeldus, et paar pihustit vajavad puhastamist?

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 06:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika
Tsitaat:

See on pihustiots.

Tsitaat:

Millest järeldus, et paar pihustit vajavad puhastamist?

kui moto külm...pärast käivitamist raputab ca 30sek... mingid mehed vaatasid kuulasid...ütlesid et on vaja puhastada...ma ise ka heameelega teeks neid täitsa korda...siis süda rahul.

Kuidas vahetatakse need otsad? on mingit pressi vaja? kodus ei saa hakkama?

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 06:28 Tsiteeri

Enne kui pihustite kallale vaata üle:

1. Eelsoojendus küünlad. Kas vool tuleb peale? Kas kõik lähevad korralikult soojaks (otsast punaseks). Ei tohi minna küljelt. Maha/peale keerates ole ettevaatlik, et ei vigastaks keeret. Kasuta otsingut, foorumis on juttu olnud sellest.

2. Kas süüte varasemaks tõmbamise tross toimetab? Minu mäletamist mööda peaks sellel autol olema vasakul pool kapotiavamise trossist ülevl pool nn. "tooreklapp". Tõmmates seda muudab pritsenurga varasemaks mis vajalik külmkäivitusel. Kui mootor 30 sek. käinud võib tagasi lükata.

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 06:31 Tsiteeri

vaatan üle, tänud, aga ikkagi....kuidas vahetatakse need otsad?

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 06:39 Tsiteeri

Keeratakse pihusti maha. Vahetatakse ots ära, reguleeritakse surve (pihusti ots peab avanema teatud surve juures) ja pannakse pihusti tagasi. Et edaspidist peavalu vältida tuleb need tööd teosatada PÄDEVAS remondikohas. Odavate otstega ei pruugi head tulemust saada. Endal kurvad kogemused olemas.

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 09:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Nonii retrorides foorumist sain niipalju teada et mu autole peaksid sobima golf 3 coiloverid....vastab see jutt tõele? tahaks midagi kokku panna juba...jube pehme see maastur on =)

Nonii retrorides foorumist sain nii palju teada, et mu autole peaksid sobima Golf 3 coiloverid. Vastab see jutt tõele? Tahaks midagi kokku panna juba... Jube pehme see maastur on. =)

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.8% - SQL: 60.2%]