Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B6
|
postitati 27.01.10 20:48
|
|
|
Probleem coupe salongipuhuriga
Ei puhu esiklaasile kui keerata vastavasse asendisse, puhub aint salongi. Ilmselt on midagi katki läinud seal armatuuri all regulaatori juures. Kuna
on tegemist coupega sis ei leidnud ma erilit teavet otsigumootorist kah.
Kliimaga vesrioon, kuidas ja kus asub täpselt see regullimis koht? Tahaks vaadata lähemalt, et mis seal katki läinud on! Kas saab hakkama ilma
armatuuri mahalammutamata? Olen võtnud kindalaeka maha, sealt ei näinud küll midagi.
Ehk on kellegil mingi joonis või mingi pildimaterjal, et väheke asjasse selgust tuua.
Autoks siis 94aasta 2.6l kliimaga
|
|
|
lkallas
|
postitati 27.01.10 20:53
|
|
|
Siit saad teada kuidas kliimale diagnostikat teha. Esimese
parameetri all on kohe veateated. Kõige tõenäolisem on, et sul siibreid liigutav mootor ei liigu. Peab seda ergutama või mootori
sootuks välja vahetama. Igatahes jama kui palju.
Siit veel infot!
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 20:57
|
|
|
Ei no puhur uugab nii mis kole aga see õhk ei jõua kuidagi salongi.
Kliima kohapealt veel nii palju, et pole see ekraaniga versioon. Vaid kahe nupuga versioon(kahjuks )
|
|
|
lkallas
|
postitati 27.01.10 21:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zerro
Ei no puhur uugab nii mis kole aga see õhk ei jõua kuidagi salongi.
Kliima kohapealt veel nii palju, et pole see ekraaniga versioon. Vaid kah nupuga versioon(kahjuks ) |
Siis sul pole "kliimaga" ehk kliimautomaatikuga masin. Tavaline trossidega manuaalne juhtplokk. Mõni tross on lihtsalt lahti tulnud vms.
Saad ehk siinsetest piltidest abi lahtivõtmisel jms. LINK
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 21:05
|
|
|
Ma saan ise ka aru, et midagi on valesti. Nüüd olekski vaja teada kuidas sinna ligipääseb ja kuidas midagi teha(mida jälgida). Abiks oleksid mingid
joonised või pildimaterjal.
|
|
|
jippy1
huviline
Registreerunud 28.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: s2 replical
|
postitati 27.01.10 21:08
|
|
|
Võta pardatsok küljest, kogu süsteem sealt, siis näed mis seal toimub, järsku mingi õhu toru ühenduskoht lahti tulnud või mida iganes.
|
|
|
lkallas
|
postitati 27.01.10 21:09
|
|
|
Vaata mu eelmist postitust! Siiber ei liigu sul - tross lahti, suht kindel. Pead lahti kiskuma.
Tsitaat: | Saad ehk siinsetest piltidest abi lahtivõtmisel jms. LINK |
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 21:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jippy1
Võta pardatsok küljest, kogu süsteem sealt, siis näed mis seal toimub, järsku mingi õhu toru ühenduskoht lahti tulnud või mida iganes.
|
Kui laeka maha võtsin siis sealt ei näinud ma midagi mis aitaks leida probleemile lahendust.
Ikallasega olen ise ka nõus, et siiber või midagi on lahti. See viimane link mis andsid ei meenutanud sealt midagi mis minul on, kui ma keerasin
rooli alt kõik lahti ja ka laeka küljest ei avanenud mul sellist pilti, see õpetus oleks hea olnud kui mul oleks olnud tavaline b4
|
|
|
jippy1
huviline
Registreerunud 28.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 21:32
|
|
|
No kupeel sama mis b4 oma pm, mul ka kupee ja praegu kõik lahti: kui sul on seal all lisakellad siis võid tolle plastik kesk konsooli ka sealt lahti
võta ( kui teistsugune siis samuti), ega kui kindalaeka ära võtad siis otse ei avanegi mingit vaatepilti sulle, vasakul pool ikka, seal kus need
trossid ka keramis värgid seal on
Kas see värk toimib et reguleerib jalgadejuurde ja kõikidesse?
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 21:42
|
|
|
No kupeel sama mis b4 oma pm, mul ka kupee ja praegu kõik lahti: kui sul on seal all lisakellad siis võid tolle plastik kesk konsooli ka sealt lahti
võta ( kui teistsugune siis samuti), ega kui kindalaeka ära võtad siis otse ei avanegi mingit vaatepilti sulle, vasakul pool ikka, seal kus need
trossid ka keramis värgid seal on
Kas see värk toimib et reguleerib jalgadejuurde ja kõikidesse? |
No see regull nupp iseenesest töötab aga sealt jagajast või mis asi to on, sealt maalt nagu ei pääse õhk edasi. Vähemalt selline tunne on.
Ma vaatan, et oled võrumaalt, äkki viitsiksid ise pilgu peale heita? Kui jagad asja rohkem kui mina. Kus kohas täpsemalt asud?
|
|
|
jippy1
huviline
Registreerunud 28.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 21:52
|
|
|
Suht võru linnas, aga uuri ikka ise, vaata kõik asjad üle, kuhu see kõige vasakpoolsem tross läheb, see läheb vist minu mäletamistmööda kuskilt
suurema ringiga ja tuleb tagasi, otsi see hoob üles vaata kas too liigub seal, reaalselt peaks seal sees vist mingi vedru olema mis tagasi klappi
surub sest kui lõdvaks lased sealt timmingust trossi läheb klaasile õhk.
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 21:54
|
|
|
Suht võru linnas, aga uuri ikka ise, vaata kõik asjad üle, kuhu see kõige vasakpoolsem tross läheb, see läheb vist minu mäletamistmööda kuskilt
suurema ringiga ja tuleb tagasi, otsi see hoob üles vaata kas too liigub seal, reaalselt peaks seal sees vist mingi vedru olema mis tagasi klappi
surub sest kui lõdvaks lased sealt timmingust trossi läheb klaasile õhk. |
Et seda tseraariot läbiviia tuleb vist soe garaaz otsida, et armatuur maha kruvida. Omal pole sellist luksust.
|
|
|
jippy1
huviline
Registreerunud 28.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 21:56
|
|
|
Armatuur ikka pole vaja maha võtta, sealt näeb piisavalt, võid roolialt selle plastiku ka maha võtta mis seal laekaga on siis näed paremini.
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.10 21:58
|
|
|
Armatuur ikka pole vaja maha võtta, sealt näeb piisavalt, võid roolialt selle plastiku ka maha võtta mis seal laekaga on siis näed paremini.
|
Eks ma siis homme kruvin need kaks kohta laiali, eks siis paistab.
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.10 13:37
|
|
|
Nii, täna lammutasin natuke lahti siis, võtsin rooli aluse ja pardaka maha. Avenes siis järgmine vaade:
Punase ringiga hoova lükkasin sellisesse asendisse, et see aint klaasile puhuks.

Kõrvalisutja poolt sellised vaated

|
|
|
jippy1
huviline
Registreerunud 28.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.10 13:45
|
|
|
Kas hakkas siis klaasile puhuma kui seda hooba liigutasid? Huvitab sul coupe, õhu mõõtor sul niiviisi, mul hoopis see mootor teistmoodi, alt üles
käib. aga muu ikka sama. Kas sul see tihend korras mis viimasel pildil vasakus nurgas on paistab selline poroloonist ka plassmass ristkülikukujuliste
ühenduskohas?
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.10 13:49
|
|
|
Kas hakkas siis klaasile puhuma kui seda hooba liigutasid? Huvitab sul coupe, õhu mõõtor sul niiviisi, mul hoopis see mootor teistmoodi, alt üles
käib. aga muu ikka sama. Kas sul see tihend korras mis viimasel pildil vasakus nurgas on paistab selline poroloonist ka plassmass ristkülikukujuliste
ühenduskohas? |
Mis see tihend mõjutab?
|
|
|
jippy1
huviline
Registreerunud 28.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.10 15:45
|
|
|
Pm see ka mõjutab, sealt ju lihtsam õhul välja tulla kui seal see tihend kutu.
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.10 16:05
|
|
|
Pm see ka mõjutab, sealt ju lihtsam õhul välja tulla kui seal see tihend kutu. |
Seda ka jh aga praegu on probleemiks nende õhuregullimis siibritega, et ei sa nupust keerata, soovitut asendit.
Peab vist armatuuri maha lammutama, et sinna pääseda.
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2xAllroad
|
postitati 28.01.10 17:10
|
|
|
Keera see plastraam armatuuri küljest ära. Üleval võrede taga on kaks kruvi ja all soojendusnuppude juures on kaks kruvi. Raam tuleb koos makiga ära.
Soojenduseosa jääb trosside külge, siis saad vaadata mis asi sul seal ei liigu.
|
|
|
|