Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: (!) tuli vilgub kolm korda (Vastuseid: 51 | Vaatamisi: 8491)
Jannnno33
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2.5 TDi (c5)

postitati 15.01.10 05:48 Tsiteeri
(!) tuli vilgub kolm korda

A6 2,5 TDi 110kw 99 ja K?ivitades vilgub armatuuris punane m?rgutuli (!),samal ajab teeb kolm piiksu ka.Milles v?ib probleem olla?
Piduriklotside kulumisel läheb põlema ju kollane teistsugune tuli ja jääbki põlema.

Ja nii ongi...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 15.01.10 06:33 Tsiteeri

Mul andis siin olnud suurte külmadega teada et akus on pinge väike, piikse ei teinud aga hüümärgi viskas kohe ette.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MTK
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 10:30 Tsiteeri

Piduri- või roolivõimu vedeliku tase võib olla madal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8 1,8

postitati 15.01.10 11:12 Tsiteeri

Hei,

Eeldatavalt eksin, aga äkki on probleem jahutusvedelikus ... (külmad ilmad ja ... :-).

Teadjamad, palun täpsustage kuidas käitub jahutusvedeliku info kontroll ja probleemi korral teavitamine (kui jahutusvedelikku on vähe on asi klaar, aga kui on temperatuurist tingitud jama ...).

Kui pidurivedelik ja roolivõimu tase madal, kas siis ei peaks vilgutama rohkem kui kolm korda.

Õhtul kodu lähen siis vaatan audi raamatut. Samas kui kellelgi on teada kuidas Aku probleemist teavitatakse võiks sellest siia kirjutada :-)

Tervitades,
Horde

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Jannnno33
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 11:47 Tsiteeri

Piduri vedelik - korras!
Roolivõimu vedelik - korras!
Piduriklotsid - korras!
jahutusvedeliku tase - korras!

Ja nii ongi...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jannnno33
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 11:48 Tsiteeri

Akut lähen kohe kontrollima!

Ja nii ongi...
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 15.01.10 11:57 Tsiteeri

Pane parem juhe järgi ja vaata, mis põhjuseks on. Vaakumpump äkki näiteks.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8 1,8

postitati 15.01.10 12:14 Tsiteeri

Hei,

Kas vilgutab iga kord kui käivitad?

Tervitades,
Horde

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 15.01.10 12:47 Tsiteeri

Kui ta paar kolm korda vilgub näitab, et aku pinge on nõrk..vähemalt C4-jal.. :)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rmm
klubiliige

Registreerunud 14.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: S4

postitati 15.01.10 14:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jannnno33
Akut lähen kohe kontrollima!

Suure tõenäosusega ongi põhjus akus. B5 käitub täpselt samamoodi, st (!) vilgub ja piiksub 3 korda, kui aku pinge liiga madal. Veakoodi ei teki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Jannnno33
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 14:34 Tsiteeri

aku mahtuvus, pinged ja muud sjad paistsid korras olevat... ei midagi...
aga ikka teeb edasi... kuid ei tee koguaeg...vahel jätab piiksumata ja vilkumata...
aga sed juhtub harva ja heal juhul ainult siis, kui peale mootori seiskamist enamvähem kohe uuesti käivitada... ja arvuti tahapanekul ei näidanud midagi...

Ja nii ongi...
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro

postitati 15.01.10 15:07 Tsiteeri

Piduripomm hakkab otsasid andma;)

Sõitsid saanid-Sõitsid reed A Quattro sõidab ikka veel;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 15.01.10 16:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ülks
Kui ta paar kolm korda vilgub näitab, et aku pinge on nõrk..vähemalt C4-jal.. :)

Kust selline info pärineb? Mul samuti iga külmema ilmaga hommikul peale käivitamist vilgub 3 korda.

Jannnno33
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 16:40 Tsiteeri

ehk loll küsimus, aga mis asi see on?

Ja nii ongi...
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 15.01.10 17:06 Tsiteeri

C5- l pole enam sellist asja nagu piduripomm. Iseenesest on see "pomm" suure rõhu all olev "resrvuaar", kust pidurisüsteem võtab jõudu vajadusel. Ma ei taha hästi uskuda, et diagnostika midagi ei näita, kui juba suurt punast ohutuld vilgutab.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Jannnno33
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 17:13 Tsiteeri

no ei näidanud midagi diagnostika...

Ja nii ongi...
Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 15.01.10 17:20 Tsiteeri

Palun kasutage otsingut . Siin on miljon korda juttu olnud sellest punasest hüüumärgist rõnga sees . See märk on otseselt seotud pidurirõhuga ( sõltumata ilmadest)
Lausa paha on lugeda mida siin kõike välja pakutakse .

Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 15.01.10 17:27 Tsiteeri

Autochecki tähendused

Punased vead: Punane hüüumärk rõnga sees

Hüdraulikasüsteemi rikked:
1) Pidurivedeliku tase alla normi.
2) Hüdraulikaõli tase alla normi. (roolivõimu õli)
3) Hüdraulikasüsteemi surve liiga madal.

Hb4avant
huviline

Registreerunud 08.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: B4 avant 2.0

postitati 15.01.10 19:09 Tsiteeri

Äkki õlirõhuandur?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 15.01.10 19:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hb4avant
Äkki õlirõhuandur?

Äkki on pagasiruum lahti ?

Kurat te huupi tambite, kui ei tea, siis olge parem vait.

Kindel seos pidurisüsteemi madala rõhuga, BTDT.

lapsest peale on hobused meeldinud
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jannnno33
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 19:53 Tsiteeri

ja pidurisüsteemi madalat rõhku võib põhjustada sis täpsemalt mis? Ehk mõni voolik kusagilt lahti/katki? Ega keegi ei oska öelda, et kas selle masina tüübi pidurisüsteemil on ka mingid õhutuskruvid/niplid?

Ja nii ongi...
Jannnno33
huviline

Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.10 19:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jannnno33
ja olen lugenud ka muid postitusi selle kohta siin foorumis, aga seal on alati kirjas, et kontrollige ühte vedelikku ja sis teist ja sis alustage otsast... aga mitte kusagilt ma kahjuks ei leidnud madala rõhu kohta pidurisüsteemis....

Ja olen lugenud ka muid postitusi selle kohta siin foorumis, aga seal on alati kirjas, et kontrollige ühte vedelikku ja siis teist ja siis alustage otsast... Aga mitte kusagilt ma kahjuks ei leidnud madala rõhu kohta pidurisüsteemis.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Ja nii ongi...
aare666
klubiliige

Registreerunud 07.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda

postitati 15.01.10 22:10 Tsiteeri

Minu c4-l tuleb see viga välja ainult külmade ilmadega(-10 jne.). Soojemal ajal ei tee piiksugi. Ei tea, kas on võimalik, et külmaga mõni membraan lihtsalt tõmbab külmaga nii palju kokku, et laseb rõhu välja. Või siis tõesti hakkab nö piduripomm lusikat nurka viskama. Ikkagi suhteliselt vana ja kaua töötanud asi.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 15.01.10 22:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aare666
Minu c4-l tuleb see viga välja ainult külmade ilmadega(-10 jne.). Soojemal ajal ei tee piiksugi. Ei tea, kas on võimalik, et külmaga mõni membraan lihtsalt tõmbab külmaga nii palju kokku, et laseb rõhu välja. Või siis tõesti hakkab nö piduripomm lusikat nurka viskama. Ikkagi suhteliselt vana ja kaua töötanud asi.

Mul samuti vaid külmamate ilmadega ja alati 3 korda vilgub. Korra käima pannud siis enne ei vilguta kui järgmine hommik.

pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 15.01.10 23:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:
Algselt postitas: aare666

Mul samuti vaid külmamate ilmadega ja alati 3 korda vilgub. Korra käima pannud siis enne ei vilguta kui järgmine hommik.

Ma olen ka nagu sellise rikkega kursis. Mul vilgutab ainult rohkem kui kolm korda, oleneb kui külm on muidugi. Soojaga kolm korda.
Pidurid on korras. Nii roolivõimu kui ka pidurivedelik on vahetatud ja maksimumis. Olen vahetanud pid. klotse ja voolikuid aga seda teistel põhjustel, (!) vilkumine pole aga kadunud (samas täna nagu ei vilkunud). Ma seni arvasin alati, et see ühe anduri viga on, mille asukohta sõnadesse ei oska panna aga näpuga võiks nagu näidata.....samas, mu roolivõimupump ulub täie rauaga ja seda ainult külmade ilmadega, suvel ta seda ei tee. Tähendab pumba laager(või selle liuad) on läbi, see on selge (pole siin viiekordse hoovipeal varianti sellega tegeleda hetkel).

Kui keegi siin ütles, et viga võib olla hoopis roolivõimendis ja seal voolava õli rõhus, siis olen n.ö uuel maastikul.
Kuigi rool ja pidurid toimivad igasuguse kõrvalnähuta. Ütleks isegi, et laitmatult. Aga tuli vilgub. Vilgub ainult külma autot käivitades, soojaks sõidetud mootoriga ei vilgu midagi, roolivõimupump ikka ulub.

Kas ei või anduri viga olla? Taseme andur ja/või selle kõrval olev andur (ABS´iga ver.)?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.7% - SQL: 68.3%]