empee3
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80
|
postitati 08.01.10 03:24
|
|
|
b4 tagauste kõlarid
Tere, selline küsimus siis, et kuidas saan ma ühendada tagauste polstris olevad kõlarid makiga nii, et see võimendi (see,mis on originaalis kõlari
küljes kohe) kah töötaks. Originaal polstritel ei olnud kõlareid taga.
Tegemist siis b4jaga ja b4 avandilt olen enda sedaanile need originaal kõlaritega polstrid võtnud. Vabandan algse ebaselge teksti pärast, hommikul
peale ärkamist, tööle kiirustades kirjutasin.
Seal kõlariga ühenduses on veel mingi pistik, millel on viis auku ja sellise lapiku kujuga on.
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 08.01.10 14:55
|
|
|
Coupe mudelitel on ka külgedel võimendiga kõlarid. Kõiki otsi ei tea, kuid osaliselt ta vajab eraldi voolu peale, ainult makist ta ei toitu idee
kohaselt.
Defu - Matu
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 08.01.10 15:48
|
|
|
Enne tee kindlaks kas kõlarid korras. Kui tööle tahad saada pead vedama toitejuhtme ja massi ja siis makist RCA ja remot juhtme. Kõlari juurest ette
pead tooma 4 juhet massi võid kuskil enne ära ühendada.
|
|
|
empee3
Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.10 21:53
|
|
|
kust ma tean milline on toite jaoks,milline massi jaoks,millised rca omad ja misasi see remot juhe on? juhtmete värvi järgi kirjeldusi oskate
anda?Kuhu toitejuhe tuleb ühendada,kas sinna maki taha kuskile,süütelukust või aku pealt? ja peab mul nende kõlarite jaoks veel eraldi rca olema,või
piisab makist millel on üks rca ainult taga?
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 08.01.10 22:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: empee3
kust ma tean milline on toite jaoks,milline massi jaoks,millised rca omad ja misasi see remot juhe on? juhtmete värvi järgi kirjeldusi oskate
anda?Kuhu toitejuhe tuleb ühendada,kas sinna maki taha kuskile,süütelukust või aku pealt? ja peab mul nende kõlarite jaoks veel eraldi rca olema,või
piisab makist millel on üks rca ainult taga? | Kust me teame mis makk sul on, ning kas kasutusel on standartsed ISO pistikud või mingi
tootja oma aretus?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
empee3
Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 10.01.10 10:06
|
|
|
Kui tahad sinna taha kõlareid siis hangi ilma võimuta kõlarid. Ja ühenda otse maki taha. Iagaljuhul lihtsam teha. Ja tulemus saab kindlasti parem.
|
|
|
empee3
Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.10 08:33
|
|
|
Tsitaat: | mul on just võimuga kõlareid vaja,kuna taga aknalaua peal on kaks korralikku ovaali juba. |
Mul on just võimuga kõlareid vaja, kuna taga aknalaua peal on kaks korralikku ovaali juba.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 11.01.10 09:40
|
|
|
Kui 2 korralikku ovaali juba olemas ja neist ka ikka väheks jääb, tuleb võimendi osta, mitte hakata mingeid abirattaid leiutama.
|
|
|
empee3
Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.10 05:37
|
|
|
Tsitaat: |
Kui 2 korralikku ovaali juba olemas ja neist ka ikka väheks jääb, tuleb võimendi osta, mitte hakata mingeid abirattaid leiutama.
|
1. Arvan,et pole teiste asi arutada,kui palju,mix ja millal mul ''abirattaid'' vaja läheb.
2. Igal inimesel on erinevad soovid,tahtmised,vajadused,nõudmised.Kui mõne jaoks piisab muusika kuulamisel 20 aastat vanadest,lõhkiste membraanidega
kõlaritest,siis see ei tähenda,et mina samaga peaks leppima!
3.Mida rohkematest kohtadest, kohtadest heli tuleb,seda parem on kuulata.Peaks nagu vahe sees olema heli kvaliteedil ju,kas sul on autos ees 2
kõlarit ainult või on taga ka 2 tk.
4. Kui piisab ovaalidest ja ees olevatest kõlaritest,siis mix on näiteks Q7'mel 8 passiivkõlarit standardvarustuses?Liiga palju vaba ruumi või,et
rohkem raha küsida?
NB! Vabandan,kui see postitus tundub solvav,või häiriv kellegi jaoks,see ei olnd kohe kindlasti minu eesmärk,pigem enda ''poindi'' selgeks
tegemine.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 12.01.10 09:49
|
|
|
2. Igal inimesel on erinevad soovid,tahtmised,vajadused,nõudmised.Kui mõne jaoks piisab muusika kuulamisel 20 aastat vanadest,lõhkiste membraanidega
kõlaritest,siis see ei tähenda,et mina samaga peaks leppima! |
Üpris veidrad soovid, kui uue kõlari võimendamiseks ikkagi 20a vana ~5W võimendusehakatist sobivaks peetake.
3.Mida rohkematest kohtadest, kohtadest heli tuleb,seda parem on kuulata.Peaks nagu vahe sees olema heli kvaliteedil ju,kas sul on autos ees 2
kõlarit ainult või on taga ka 2 tk. |
Kas mõiste "stereofooniline heli" on sulle tuttav? Helipilt, -kvaliteet ja -rõhk on kõik omaette mõisted. Kui ma auto originaalsüsteemile vähegi käe
külge pannud olen, on minu autos kasutusele jäänud 2 esikõlarit. Mine istu mõnesse võimendatud esikõlarid (min 30W RMS) + subwoofer (min 100W RMS)
seades autosse ja kuula seda. Küsi endalt sealsamas autos istudes, kas tagantpoolt oleks veel midagi lisaks vaja?
4. Kui piisab ovaalidest ja ees olevatest kõlaritest,siis mix on näiteks Q7'mel 8 passiivkõlarit standardvarustuses?Liiga palju vaba ruumi või,et
rohkem raha küsida? |
Et rohkem raha küsida. Pealegi ei tähenda "8 kõlariga süsteem" enamasti mitte kaheksat täielikku ribalaiust mängivat kõlarit, vaid seda, et 4 neist
mängib kõrgemat, 4 madalamat osa. Ehk sisuliselt on tegemist nelja kaheribalise kõlariga. Müügiprospektis kõlab kaheksa muidugi paremini.
NB! Vabandan,kui see postitus tundub solvav,või häiriv kellegi jaoks,see ei olnd kohe kindlasti minu eesmärk,pigem enda ''poindi'' selgeks
tegemine. |
Ei ole otseselt solvav, kuid jätab näiteks mulle väikese ajupotentsiaaliga rullnoka mulje. Mõningal määral parandaks seda ehk selle teema esimeses postis välja toodud nõuete järgimine. Kõigi
nelja. Loodan, et oskad ridade vahelt lugeda, mida ma mõtlen. Et ikka edaspidi ka postitada saaks.
|
|
|
empee3
Registreerunud 01.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.10 18:51
|
|
|
Tsitaat: |
Ei ole otseselt solvav, kuid jätab näiteks mulle väikese ajupotentsiaaliga rullnoka mulje. Mõningal määral parandaks seda ehk selle teema esimeses
postis välja toodud nõuete järgimine. Kõigi nelja. Loodan, et oskad ridade vahelt lugeda, mida ma mõtlen. Et ikka edaspidi ka postitada saaks.
| Ma ei viitsi sinuga muudel teemadel vaielda,igal ühel oma arvamus.Aga sooviks küsida,millest selline vaenulikkus ja maha
tegemine?Vaadates sinu meeleheitlikut katset mind maha teha siis jääb just sinust rullnoka mulje.Ja sorry,kui ma ei oska veatult eesti keeles
kirjutada ning kui see on põhjus mix minult võtta ära postitamis õigus,siis ei tundu see üldse audi foorum olevat,pigem koht kus keskendutakse
inimeste diskrimineerimisele nende vigade pärast.
Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud järgima foorumi reeglite 3.
punkti, on kasutaja postitusõigus tühistatud!"
|
|
|
|