axelx
huviline
Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant müüdud, otsin uut
|
postitati 07.12.09 09:18
|
|
|
Ostuabi A4 Avant Quattro
Plaanis on soetada abikaasale uus liikumisvahend. Olen omanud A4 Quattrot 2,5 diisliga ja diislit enam ei tahaks . Silma on jäänud kaks masinat: see ja see . Oskab keegi mingit nõua anda?
Esimese auto puhul on läbisõit suhteliselt suur, teise auto puhul ei tea ma midagi sellest 3,0 mootorist. Abi on oodatud ...
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 07.12.09 09:40
|
|
|
Sa oled ju ise prohvet. Forsseeritud turbomikromootori läbisõit on juba päris kobe. Ja selle 3.0'ga ongi see teadmatuse asi pluss juppide järelturu
piiratus. 3.0 vähelevinud ja tegelikult ka manuaalikooslus haruldane, kuid loomulikult siiski ihaldatav
Kõik mis on vähelevinud vähendab lõppkokkuvõttes ka järelturu väärtust/likviidsust.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 07.12.09 09:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: axelx
Plaanis on soetada abikaasale uus liikumisvahend. Olen omanud A4 Quattrot 2,5 diisliga ja diislit enam ei tahaks . Silma on jäänud kaks masinat: see ja see . Oskab keegi mingit nõua anda?
Esimese auto puhul on läbisõit suhteliselt suur, teise auto puhul ei tea ma midagi sellest 3,0 mootorist. Abi on oodatud ... |
Jäi pisut häirima see läbisõidu jutt. Miks arvad, et punane nii väikse läbisõiduga on? Autot tuleb ikka vaatama minna ja võrrelda mitte otsus teha
mingite numbrite järgi. Tekibki olukord kus ausal müüal jääb auto müümatta kuna ostja ostab spidomeetri numbrit. Võibollla on se punane tõesti nii
väikse läbisõiduga sel juhul tasuks teda muidugi eelistada.
|
|
|
axelx
huviline
Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.09 10:16
|
|
|
Tegelikult ei osta ma läbisõitu, küsimus on lihtsalt selles, kas nii suure ( ja õige) läbisõiduga 1,8T kestab veel ca 50k kilomeetrit või tuleb sinna
hakata korralikult pappi sisse taguma. Läbisõidud on ilmselt mõlemal õiged, punane on ju väidetavalt ostetud Eestist ja hooldusajalugu kontrollitav.
Endale meeldib ka must rohkem, aga läbisõitude vahe on kahekordne .. Äkki on mõnel klubiliikmel mõni sobiv liikur sobivat pakkuda? Märksõnad siis
avant , bensiin, quattro.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 07.12.09 10:24
|
|
|
Abikaasale ostad, aga ise valid/sõidad Las abikaasa valib ise kena
ökopilli ja sul ei ole vaja tulevikus võimsat Audi saani putitada.
Ma siin irvitan, kui probleem on täiesti selge- Audi ei valmista enam väiksemate vabalthingavate mootoritega quattro'sid. Ja manuaaliga quattro'id
on ka vähe jäänud !
PS. Haldexid ei lähe arvesse.
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 07.12.09 10:38
|
|
|
Palju sa soovid küttele igakuiselt kulutada? 1.8 turbo on ergas ja ökonoomne koos, mida ei saa öelda V6 mootori kohta.
Kui must on korraliselt hooldatud siis pole sellel mustal see läbisõit eriti märkimisväärne.
|
|
|
axelx
huviline
Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.09 10:58
|
|
|
Mnjah, ostan jah naisele, aga tahaks teinekord ka ise natuke sõitmas käia ( nt talvel järve peal ) . Enda tööauto on passat 2,0fsi ja see kahjuks eriti emotsioone ei paku. Küttekulu pole väga oluline, naine
põhiliselt linnas veab lapsi ja paar korda kuus sõidab pikemat otsa. Seepärast ei soovi ma ka diislit, see läheb linnas ikka kaua soojaks ja 2,5 tdi
remondikuludest ma parem üldse ei räägi ( läbikäidud etapp). Vastuse ma põhimõtteliselt sain (Kui must on korraliselt hooldatud siis pole sellel
mustal see läbisõit eriti märkimisväärne.) Tänud selle eest. PS olen endiselt avatud klubiliikmete autopakkumistele. PPS putitada mulle meeldib, aga
mõistuse piires 
|
|
|