Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A4-l tehase raadio volüümi nupp probleemne (Vastuseid: 40 | Vaatamisi: 6300)
rakulka
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 Avant

postitati 11.11.09 09:27 Tsiteeri
A4-l tehase raadio volüümi nupp probleemne

Nii kui ilmad jahedaks läksid, hakkas jama pihta. Kui külma autosse istuda, siis ei julge nuppu puudutatagi ... vol. on kohe 100% peal. Autos on Bose helisüsteem ja ei ole just eriti meeldiv tunne, kui autos heli täiega karjuma hakkab. Samas kui auto veidi üles soojeneb, probleem üldiselt kaob. Ehk mõnel on kogemusi või ehk oskab keegi nõu anda, kuidas omavahenditega probleemist lahti saab!

Tänud ette.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 11.11.09 09:32 Tsiteeri

Ma ei tea kas sellest on abi aga mul on kogemusi otsingu kasutamisega.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rakulka
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 Avant

postitati 11.11.09 12:22 Tsiteeri

Tänud sulle abi eest. Üks teine foorumlane saatis mulle inimese kontakti, kes selliste asjadega Tartus tegeleb. Esimese hooga ei leidnud otsingut kasutades midagi. Ju siis ei otsinud piisavalt :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juunior01
huviline

Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.09 13:40 Tsiteeri

Mul täpselt sama probleem. Enne ei taha maki nuppu puutudagi, kui auto soe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.09 13:48 Tsiteeri

Küsiks siia juurde kas see parandamine on endiselt kirvehinnaga või on vahepeal veidi soodsamaks läinud?

jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 1,8t man c5

postitati 11.11.09 13:55 Tsiteeri

Kirves ikka pole midagi sootsamaks läinud... Niipalju oskan mina öelda.

audi on auto :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 11.11.09 14:15 Tsiteeri

Masu puhul vast natuke ikka soodsamaks pigistatakse ;) Loogiliselt võttes ju Concert maki kui sellise hind ajas langeb ja järelikult remont muutub suhteliselt mõõtes aina kallimaks. Tehnoloogia areng ju ei peatu- kõik mis uus on parem ja odavam, ainult kest kuramus ei jää samaks.

Olen ka tüdinud nende Concertite vahetusest ja ringitõstmisest.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.09 17:51 Tsiteeri

Pärnus uurisin saaks mingi 1200.- aga ei raatsind siukest summat ise maksta :P..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 11.11.09 17:56 Tsiteeri

1100.- Tartus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
juunior01
huviline

Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.09 07:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyri172
Pärnus uurisin saaks mingi 1200.- aga ei raatsind siukest summat ise maksta :P..

Sama siin. Ilmselt jääb korda tegemata ja see 1200.- paigutub hoopis mõrase esiklaasi väljavahetamisse. :D

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.09 08:41 Tsiteeri

Keegi remontija võiks Concert'i protsessori vahetus kampaania teha Audiclubi liikmetele. Hind alla ja maht üles !

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 12.11.09 09:08 Tsiteeri

Mis see uus protsessor ise maksab? Ma kardan, et juba sealt tuleb summa, mis päris 25 eeguga seda teenust pakkuda ei luba...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.09 11:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Mis see uus protsessor ise maksab? Ma kardan, et juba sealt tuleb summa, mis päris 25 eeguga seda teenust pakkuda ei luba...

Kui nüüd hasti mäletan siis 600 protsessor ise + töö!! Võis ka olla kallim mul pole enam seda maili alles kus küsisin!

DiaLAB
huviline

Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant

postitati 12.11.09 17:51 Tsiteeri

Milline see kampaania võiks välja näha? Selle hetkel pakutud hinna sees on 20% km ja tööle aastane garantii. Milline hind sobiks ja palju oleks huvilisi?

http://www.dialab.ee - Chiptuning, DPF off, Adblue off, EGR off, DTC off, etc.
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.09 19:37 Tsiteeri

Ma julgeks arvata, et kui õnnestuks kellegil maailma avarustest neid programmeeritavaid protsessoreid või nende analooge leida ja siis ise ka soft peal lasta, saaks hind alla tulla.
Aga Eesti mahtude juures oleks see ikkagi puhas hobi, mitte äri !

jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.09 20:42 Tsiteeri

Ühesõnaga ma ei usu et keegi viitsib/tahab/ raatsib siukest summat välja käija... Odavam korras makk kasutatud osta!

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 12.11.09 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyri172
Ühesõnaga ma ei usu et keegi viitsib/tahab/ raatsib siukest summat välja käija... Odavam korras makk kasutatud osta!

Kasutatud makk on enamvähem sama hinnaga CD ga varjant veel kallim. Kui on korralik makk siis miks mitte remontida. Kasutatud makiga võib järgmine päev sama asi juhtuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.09 20:55 Tsiteeri

Ei pea ju blaukari originaal toodet ostma! On veel japside originaal toodang ka müüa... Mis minu teada ei jama selle kohapealt..;) Aga noh eks se igaühe enda rahakotist oleneb! Mul pakkuda nii concert kui ka chourus makk blaukari omad kes tahab viige minema paari õlle eest.. :P:D Mõlemal vol nupud jamavad!:D

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.09 20:59 Tsiteeri

Kasettigaka ei viitsiks (2 tk neid kodus) aga kui CD saaks oma autole ilma rahata, siis võib-olla isegi viitsiks mässata.Jootmise poole saaks hakkama(kui joota vaja),progemist tuleks uurida kuskilt.Sõltub kõik protsessori hinnast (millega kätte saaks) kas ette võtta.

jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.09 21:02 Tsiteeri

52 jalaga protsessorit pole just kõige lihtsam joota ;)

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 12.11.09 21:24 Tsiteeri

Ühe tasuta Audi Conserti võtaks küll ligi. Volume nupp pole hetkel oluline, vaja C4 autochekile RDS Info kuvamise katsetuseks seda hoopis. Kui muusosas töötab, aga volume nupp on vigane, siis eksperimendi mõttes võtaks küll ühe ligi.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 12.11.09 21:31 Tsiteeri

Kliendi soovil täna üks Chorus korda tehtud:D.Ütles,et maksab palju maksab,peaasi et korda saab!Tema teist raadiot ei taha ja kõik.Nupuprobleemi enam ei tule.

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.11 21:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karlson
Kliendi soovil täna üks Chorus korda tehtud:D.Ütles,et maksab palju maksab,peaasi et korda saab!Tema teist raadiot ei taha ja kõik.Nupuprobleemi enam ei tule.

Concerti nupu ka töökorda teed? Hind?

emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 03.09.11 12:19 Tsiteeri

Mul sama jama. Aga tõesti korda tegemine kirves. Eks näis peab ikka tulevikus asja ette võtma.:D

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.11 12:50 Tsiteeri

Hmm... kas raadio koodi saab ka hiljem teada kui stereo muu auto pealt võetud? Esinduse rida? Mis dokumentide ja infoga tuleb siis minna?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.8% - SQL: 61.2%]