Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B5 95a. Navi paigaldamine (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1958)
raivo98
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.09 18:44 Tsiteeri
A4 B5 95a. Navi paigaldamine

Uurisin siin natuke neid teemasid aga oma probleemile lahendust ei leidnud. Oleks huvitatud paigaldada oma B5 originaal navi aga minu Audi konsoolis pole selist kohta nagu piltidel olen vaadanud. Tean, et on vaja uut kliima bloki, navi, raami ja tuhatoosi aga mis saab nende ülemiste lülititega. Ja on sinna juurde mingeid ajusid vaja. Näiteks kliima plokile või asendan oma ploki lihtsalt üks ühele. Ja millist navi endale muretseda. Ja mis sinna juurde oleks vaja, antennid, boxid, juhtmed. Ning mis hinnaga need asjad liiguvad ültse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 02.09.09 19:32 Tsiteeri

Ülemistele lülititele pole mingit aju vaja aga omajagu nokitsemist on, et need käima saada. Pistikud taga teistsugused kui vanadel, vaja ümber teha. Vanad lülitid töötavad on/off põhimõttel, uued aga mometary switch põhimõttel!
Kliima blokile sobivad pistikud taha peaaegu 1:1, tagaklaasi soojendus on teistsuguse pistikuga, aga 2 kaablit ümber joota on kukepea sellise ümberehituse juures. Kliimal peab veel kliima rõhu anduri vahetama, muidu käima ei saa.
Ülejäänud küsimustele on foorumis info olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raivo98

Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.09 19:45 Tsiteeri

Kas siis ülemistel lülititel on skeem sees mis selle tööle paneb? Lülititele juhtmed taha panna ei tohiks olla mingi probleem.

Ohu tulede lüliti? On sama põhimõtega nagu mul praelt või on ka selle teise süsteemiga?

Kliima ploki taha istuvad siis kõik juhtmed välja arvatud taga akna soendus. Aga istme soenduse omad sobivad ka siis?

Kuhu kaob tulede kõrguse reguleerimine?

Ma natuke uurisin erinevaid pilte ja tekis küsimus, et kas see projekt on ültse võimalik. Piltidelt selgus, et vaja on ka vahetada konsooli pealmine raam. Aga kas need kahe erineva tüübi kinnitused ja profiil on samad?

Kas oleks võimalik saada kliima ploki toote koodi mis moodi ma seda otsima pean hakkama ja ka rõhuanduri?

rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 02.09.09 20:05 Tsiteeri

Ilma TV'ta mina asjal erilist pointi ei näeks. Siit aga järgmine küsimus, kas ainult analoog või ka juba DVB-T?

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 02.09.09 20:48 Tsiteeri

Skeemi lüliti sees pole, see tuleb väljapoole lülitit tekitada.
Uuel ohutule lülitil on juhtmeid rohkem taga kui vanal. Eintsi käest sain skeemi ja tuli välja, et värvid traatidel samad mis vanal. Need värvid mis ühtivad tuleb ühendada ja ülejäänud jäävad kasutamata. Kui joonist vaja saan aidata.
Istmesoojendus on sama nagu vana, vaja ainult uus pistik külge joota vanale.
Tulede kõrguse regull on Naviga autodel (ehk siis 99 aastast alates) automaatne. Osadel on olemas ka taoline regull nupp nagu sinu autol aga selle 1:1 ühenduvuse kohta infot mul pole. Ja see regull nupp käib facelift kerel vasakule poole rooli, rooli aluse katte külge.
Jah, see on võimalik. Ma olen mitmesse teemasse kirjutanud, et mida vaja vahetada navi panekuks.
Kasuta otsingut!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raivo98

Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.09 03:33 Tsiteeri

Üritan otsida siis

eqon

Registreerunud 24.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.09 15:03 Tsiteeri

minu a4 95a. oli ehitatud navi sisse ja kõik toimis ,aga vahetasin just tavalise keskkonsooli vastu välja kuna ponud vaja seda,see oli saksamaal juba peale pandud niipalju ütlen,et jah pärispalju pusimist oleks sellega mul veel pilte ka alles kui tahad saada võin saata ja isegi see keskkonsool on kõik alles mis polnud ültse selle margi auto oma ma arvan,et see oli a6 konsool ja raam ka

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raivo98

Registreerunud 15.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.09 17:12 Tsiteeri

saada pildid raivo.pilv@gmail.com vb teeme äri sinuga

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.2% - SQL: 71.8%]