Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: salongi soojendus talvel (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2576)
rene28
huviline

Registreerunud 18.07.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.09 08:36 Tsiteeri
salongi soojendus talvel

soovix teada kuidas talvel diiselauto salong soojeneb,osad räägivad et suht kehvalt aga kliimaga peax ju asi ok olema nt.96a. a6 avant

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
iuq
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni

postitati 31.07.09 08:54 Tsiteeri

Soovitan sul kõigepealt selle teema läbi lugeda.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=62785

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tdiquattro
huviline

Registreerunud 20.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8.5 allroad, AZLK 2140

postitati 31.07.09 09:52 Tsiteeri

Mul enda autol hakkab sooja juba paari minuti pärast puhuma, aga head kuuma õhku tuleb alles 7 või 8 km maanteesõidu järel. Mootoritemperatuur jõuab 90-ni umbes 10 km jooksul (mnt). Kui külma on üle -10 kraadi, siis muidugi läheb soojenemiseks kauem. Minu autol põhjakate alt puudu ja see laseb külmal tuulel alt mootorit jahutada, kattega läheks kiiremini soojaks. Autoks kliimaga A6 2.5 TDI 103 kW.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tiit
huviline

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 avant tdi

postitati 01.08.09 10:13 Tsiteeri

Enda autol linnas vahet ei näinud kattega ja ilma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 02.08.09 08:18 Tsiteeri

Minu autol on lisasoendus, mis alustab umbes 30.min enne starti mootori/salongi soendamist. Kui on üle 0 kraadi siis soendab 90. kraadini kui aga alla nulli siis 50-70 kraadi.Kui aga ilma soenduseta,siis umbes 10km ja töösoe (90 kraadi).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 05.08.09 19:23 Tsiteeri

Omal tekkis väike plaan panna sügisel sisse 92 kraadine termostaat 87kraadise asemel. Talvel pole sellega kindlasti probleeme aga kas sellega võib tulla probleeme suvel,ei tea? Pikki otsi suurematel kiirustel kindlasti teha ei saaks (suvel) ,sest tõenäoliselt läheks mootori temp. liiga kriitiliseks.
Äkki oskab keegi seda teooriat kommenteerida,kas suvel selliseid max 150 km otsi kannataks sõita??? Aastas kaks korda termostaati vahetada on ka tülikas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 05.08.09 19:39 Tsiteeri

Ma ei usu, et sellest ültse probleemi tuleb. Mul hoiab temperatuuri nii talvel kui suvel sipa alla 90 kliima järgi 88-89. Ja 92 maanteel just pole eriti vahet 3 kraadi rohkem. Kuumenemise probleemid tekivad pigem linnas sõites kui maanteel! Aga 92 võid julgelt panna. Aga ma ei usu, et sellest sul soojemaks läheb. Vahet pole kas on sel 88 ve 92. Kui süsteem korras tuleb selle 88 kuuma ka küllaga ja soojaks löheb sama kiiresti kui 92. 92 avaneb lihtsalt sipa hiljem. Kui väljas -15 siis ikka töötempetratuuri saavutamine nõuab oma 15 km sõitu. Sooja hakkab muidugi juba paari km triga tulema. Mul siis c4 2,5 Tdi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.6% - SQL: 75.4%]