Lehekülgi: 1 2 |
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 15.06.09 07:01
|
|
|
Pigieemaldi ja tõrvaeemaldi velgedelt ja autolt.
Keegi äkki soovitab mis asi võtaks maha velgedelt selle pigi ja asfaldi pritsmed, sama on ka auto küljed koos. Kas hakkan bensiiniga hõõruma maha või
on ka lihtsamaid aineid millega leotada ja hiljem maha pesta äkki keegi jagab teadmisi ja kogemusi. Ette tänades.
|
|
|
|
Urmet24
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant b8
|
postitati 15.06.09 07:22
|
|
|
On ju täitsa poes müügil erinevaid pigieemaldus vahendeid. Bensiiniga mina ei julgeks küll teha kuna pärast tuleb koos värviga.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 15.06.09 07:24
|
|
|
Oot oot, ära nüüd bensiiniga küll mässama hakka.
Kasuta otsingut, sellest on juttu olnud.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=17180 siit võibolla
midagi.
Veljehape võtab velgedelt üsna hästi kõik jama maha. Raske saada ainult.
Kere peal võiksid kasutada näiteks mootoripesuvedelikku. Tanklates müüakse mingied pigieemaldus aineid ka, maitea kui hästi need võtavad.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 15.06.09 08:07
|
|
|
Mina olen kasutanud Polari pigieemaldusvahendit, lahustab päris hästi.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
taadu
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.0
|
postitati 15.06.09 09:42
|
|
|
Kindel vahend
Kindel vahend pigi ja asfaldi plekkide keemiavabaks eemaldamiseks on minul olnud viimased 30 aastat harilik või. Määrid peale, lased kümmekond minutit
tõmmelda ja pühid lapiga maha.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 15.06.09 09:48
|
|
|
Ma olen silikoonõli kasutanud Toimib.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
kella4
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.09 12:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Mina olen kasutanud Polari pigieemaldusvahendit, lahustab päris hästi. |
Ise kiidaks samuti Polarit (valge 1L pudel, maksab alla 100 kr). Survepesu korral ei oska öelda aga käsipesu korral teeb küll head tööd.
Veljepuhastusvahendiga küll värvkatte kallale ei soovitaks minna, võib värvi kahjustada.
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.09 12:46
|
|
|
No jummel.... siin ju pakuti väga palju variante välja. Eks ma proovin nii üht kui ka teist. Tänud nõuannete eest.
|
|
|
|
toomas777
huviline
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a
|
postitati 15.06.09 15:06
|
|
|
Veljed tulevad hästi puhtaks wc puhastusvahendiga ja ka kilbid.
|
|
|
ZGR
huviline
Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4
|
postitati 15.06.09 15:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: toomas777
Veljed tulevad hästi puhtaks wc puhastusvahendiga ja ka kilbid. |
Aga lakile viga ei tee?
|
|
|
|
toomas777
huviline
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a
|
postitati 15.06.09 16:37
|
|
|
Pole nagu märganud, eks kõige tähtsam on peale puhastamist korralikult ära loputada, ehk siis nühid suhteliselt tugeva harjaga üle ja lased
survepesuriga saasta maha kohe. Liiga kauaks peale jätta ei tasuks vast. Muidugi oleneb kui hulluks on veljed lastud, siiamaani on kõik puhtaks saadud
igastahes
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.09 16:40
|
|
|
Ise tean niipalju et olen CIF -iga saanud roosteplekid küll maha autolt.
|
|
|
|
crazy
huviline
Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi
|
postitati 15.06.09 18:11
|
|
|
Tsitaat: | on olemas ka velehappe.pihusta peale ja hõõru harjaga pärast survekaga puhtaks. |
On olemas ka veljehappe. Pihusta peale ja hõõru harjaga, pärast survekaga puhtaks.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
antskantoss
huviline
Registreerunud 24.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 tdi, Niva2121
|
postitati 22.06.09 10:14
|
|
|
Iga päev tegelen pigiga kuna amet selline ja auto puhastamisi tuleb ette küll ja veel. Hea ja toimiv vahend on tavaline nafta. Pigi eemaldi küll
töötab hetke kiiremini aga samas hiljem auto haiseb mitu päeva järge mööda ja selle jubeda vedelikuga töötades on omal selline "pauk" peas. Omal
pesen autot pigi jäägitest sedasi, et poole liitrine pudel dislat, korki auk ning pihustan õhukese kihi auto kerele. Siis survepesuga kallale ja asi
ongi korras
Elame vaid korra...
Elame siis mugavalt...
|
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
postitati 22.06.09 19:41
|
|
|
Velgi saab hästi soolhappega puhastada.
|
|
|
orukas111
huviline
Registreerunud 27.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.06.09 15:43
|
|
|
Eile oli aega tegeleda pigieemaldusega niiet ostsin vahendi Bauhofist sest muud poed läheduses olid kinni. Turtle wax firma pigi ja putukaeemaldi
ühes, nagu klaasipuhastusvahendi pudelis, pihustiga. Minu autol toimis ta hästi. Polnud varem teinud pigieemaldust kunagi, aga minul, rahulikult tehes
kulus 1,5-2 tundi terve auto peale. Nühkimist on kõvasti, aga see eest sai täiesti pigist lahti.
|
|
|
zayetz
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.06.09 16:47
|
|
|
Ise olen kasutan SONAX'i tooteid ja toimivad väga hästi.
Veljepesuvahend 111eek (Kõikidele velgedele. Eemaldab piduritolmu, leotab lahti ka kõvasti kinnijäänud mustuse. Ei sisalda hapet ega
söövita metalli. 500ml. )
Putukaeemaldusvahend 203eek (Uus koostis. Tänu ainulaadsetele mustuse eemaldamise omadusele on putukate eemaldamine auto värvipinnalt
kiire ja lihtne. 500ml.)
Autoekspert müüb SONAX tooteid.
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 08.05.11 07:19
|
|
|
Vana teema, aga sai ka ära proovitud Polar. Või variant vist läheks kallimaks. Mulle sellest 1 liitrisest jagub 3 korraks. Sest ainult poole ukseni
lasen seda ja tagaluugi. Aga pigi sõna otseses mõttes sulas kere küljest lahti, ilmaasjata hakkasin lapiga proovima. Survepesuga üle ja valmis. Ainuke
eelis, algul pesin auto ilusti puhtaks, lasin kuivada, siis alles lasin seda polarit. Kunagi vist motip aerosooli sai proovitud, too oli küll raha
raiskamine.
Tsitaat: | Algselt postitas: kella4
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Mina olen kasutanud Polari pigieemaldusvahendit, lahustab päris hästi. |
Ise kiidaks samuti Polarit (valge 1L pudel, maksab alla 100 kr). Survepesu korral ei oska öelda aga käsipesu korral teeb küll head tööd.
Veljepuhastusvahendiga küll värvkatte kallale ei soovitaks minna, võib värvi kahjustada. |
|
|
|
cigaro
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.8 '97 + A6 C5 1.8T '02 + Avensis '16
|
postitati 08.05.11 20:00
|
|
|
Paar nädalat tagasi sai ka Motipi aerosooli proovitud, kuna muud polnud võtta. Auto peale sai terve pudel tühjaks pihustatud ja vist jäi veidi
puudugi. Maksis 5 € tuuri. Võimaluse korral soovitan midagi muud ligi võtta, mõttetu raiskamine.
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi
|
postitati 09.05.11 17:36
|
|
|
Kasutanud ise Kerenit pigieemaldust ja leotus vahendit.
Toimib.Väga hästi minu arust.
Katsun kunagi pildid ka panna
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 09.05.11 18:16
|
|
|
Ise olen kasutanud polarit nii, et pihustad enam vähem musta(loe:porise) auto kokku ja siis lased oodata ca 3min, ning siis hakkan kohe svammi ja
shampooniga nühkima ja pärast veega üle. Nii peaks natuke kokku hoidma..
|
|
|
|
miilits22
huviline
Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw
|
postitati 09.05.11 18:24
|
|
|
mina seevastu olen kasutanud viimasel kahel kevadel masinale pigieemaldust sellise aerosooliga nagu label off, tavaline klepsu eemaldi.lased peale ja
kohe lapiga üle.pole vaja oodata midagi.ja siiani pole midagi nagu autoga juhtunud.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 22.03.12 20:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
Pakkuge sellist pigieemaldit, mida saaks vannitoas peale pihustada ja siis segistiga üle loputada? Ühesõnaga, mis minimaalselt haiseks ja oleks
mõistliku hinnaga. Pesin veljed puhtaks Dr. Marcuse leotusvahendiga kuid pigi/asfalti täpid jäid peale.
Kuidas selle Polariga haisu suhtes on?
(Veljed olid sõna otseses mõttes musta värvi seestpoolt-nüüd ilusti elehallid.) |
Kas lihtsam poleks pooleks päevaks nädalavahetusel kasvõi maja ette minna ja seal toimetada?
PS! Parandasin ka pisut postitust. Peale punkti ja koma käib tühik.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 20:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
Pakkuge sellist pigieemaldit, mida saaks vannitoas peale pihustada ja siis segistiga üle loputada? Ühesõnaga, mis minimaalselt haiseks ja oleks
mõistliku hinnaga. Pesin veljed puhtaks Dr. Marcuse leotusvahendiga kuid pigi/asfalti täpid jäid peale.
Kuidas selle Polariga haisu suhtes on?
(Veljed olid sõna otseses mõttes musta värvi seestpoolt-nüüd ilusti elehallid.) |
Kas lihtsam poleks pooleks päevaks nädalavahetusel kasvõi maja ette minna ja seal toimetada?
PS! Parandasin ka pisut postitust. Peale punkti ja koma käib tühik.
|
Kortermaja,suht külm veel väljas (mul oli kopsupõletik hiljuti) ja vannis saab edukalt pesta,panin kaltsu alla et vanni ei määriks.16" veljed ilma
rehvideta mahuvad ilusti vanni.No ja korter läheb niikunii müüki,minust saab Tallinnlane/hiidlane.
http://www.fixus.ee/attachments/105_Autoleht.pdf
Leidsin sellise artikli siis juurde.Ehk keegi on seda Fixust kasutanud?
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 22.03.12 20:56
|
|
|
Polar haiseb.
Mikroemulsioon ja pigiplekkide eemaldi on kusjuures suht nörk ja sobib kergelt määrdunud pinnale.
Tugevalt määrdunud pinnal teeb oma tööd üsnagi hästi asfaldiplekkide eemaldaja.
Pean vaatama, millega nv.möllasin .. tulemuses olin suhtkoht pettunud, kuid eks masin oli ka kövasti määrdunud, velgedest ei hakka rääkimagi, seal
lisaks pigile ja muule mudrule ka veoliigendi määre, mis üsna kövasti kinni.
Haisudest saad sotti siis, kui keerad kaupluses korgi maha ja nuusutad.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |