Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Pigieemaldi ja tõrvaeemaldi velgedelt ja autolt. (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 10207)
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 15.06.09 07:01 Tsiteeri
Pigieemaldi ja tõrvaeemaldi velgedelt ja autolt.

Keegi äkki soovitab mis asi võtaks maha velgedelt selle pigi ja asfaldi pritsmed, sama on ka auto küljed koos. Kas hakkan bensiiniga hõõruma maha või on ka lihtsamaid aineid millega leotada ja hiljem maha pesta äkki keegi jagab teadmisi ja kogemusi. Ette tänades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 15.06.09 07:22 Tsiteeri

On ju täitsa poes müügil erinevaid pigieemaldus vahendeid. Bensiiniga mina ei julgeks küll teha kuna pärast tuleb koos värviga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 15.06.09 07:24 Tsiteeri

Oot oot, ära nüüd bensiiniga küll mässama hakka.

Kasuta otsingut, sellest on juttu olnud.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=17180 siit võibolla midagi.

Veljehape võtab velgedelt üsna hästi kõik jama maha. Raske saada ainult.

Kere peal võiksid kasutada näiteks mootoripesuvedelikku. Tanklates müüakse mingied pigieemaldus aineid ka, maitea kui hästi need võtavad.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 15.06.09 08:07 Tsiteeri

Mina olen kasutanud Polari pigieemaldusvahendit, lahustab päris hästi.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
taadu
huviline

Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.0

postitati 15.06.09 09:42 Tsiteeri
Kindel vahend

Kindel vahend pigi ja asfaldi plekkide keemiavabaks eemaldamiseks on minul olnud viimased 30 aastat harilik või. Määrid peale, lased kümmekond minutit tõmmelda ja pühid lapiga maha.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 15.06.09 09:48 Tsiteeri

Ma olen silikoonõli kasutanud :) Toimib.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.09 12:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann

Ise kiidaks samuti Polarit (valge 1L pudel, maksab alla 100 kr). Survepesu korral ei oska öelda aga käsipesu korral teeb küll head tööd.

Veljepuhastusvahendiga küll värvkatte kallale ei soovitaks minna, võib värvi kahjustada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.09 12:46 Tsiteeri

No jummel.... siin ju pakuti väga palju variante välja. Eks ma proovin nii üht kui ka teist. Tänud nõuannete eest.

toomas777
huviline

Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a

postitati 15.06.09 15:06 Tsiteeri

Veljed tulevad hästi puhtaks wc puhastusvahendiga ja ka kilbid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ZGR
huviline

Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 15.06.09 15:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: toomas777
Veljed tulevad hästi puhtaks wc puhastusvahendiga ja ka kilbid.

Aga lakile viga ei tee?

toomas777
huviline

Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a

postitati 15.06.09 16:37 Tsiteeri

Pole nagu märganud, eks kõige tähtsam on peale puhastamist korralikult ära loputada, ehk siis nühid suhteliselt tugeva harjaga üle ja lased survepesuriga saasta maha kohe. Liiga kauaks peale jätta ei tasuks vast. Muidugi oleneb kui hulluks on veljed lastud, siiamaani on kõik puhtaks saadud igastahes;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.09 16:40 Tsiteeri

Ise tean niipalju et olen CIF -iga saanud roosteplekid küll maha autolt.

crazy
huviline

Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 , A6 C5 1,9tdi

postitati 15.06.09 18:11 Tsiteeri

Tsitaat:
on olemas ka velehappe.pihusta peale ja hõõru harjaga pärast survekaga puhtaks.

On olemas ka veljehappe. Pihusta peale ja hõõru harjaga, pärast survekaga puhtaks.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

antskantoss
huviline

Registreerunud 24.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 tdi, Niva2121

postitati 22.06.09 10:14 Tsiteeri

Iga päev tegelen pigiga kuna amet selline ja auto puhastamisi tuleb ette küll ja veel. Hea ja toimiv vahend on tavaline nafta. Pigi eemaldi küll töötab hetke kiiremini aga samas hiljem auto haiseb mitu päeva järge mööda ja selle jubeda vedelikuga töötades on omal selline "pauk" peas. Omal pesen autot pigi jäägitest sedasi, et poole liitrine pudel dislat, korki auk ning pihustan õhukese kihi auto kerele. Siis survepesuga kallale ja asi ongi korras:D

Elame vaid korra...
Elame siis mugavalt...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 22.06.09 19:41 Tsiteeri

Velgi saab hästi soolhappega puhastada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
orukas111
huviline

Registreerunud 27.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.09 15:43 Tsiteeri

Eile oli aega tegeleda pigieemaldusega niiet ostsin vahendi Bauhofist sest muud poed läheduses olid kinni. Turtle wax firma pigi ja putukaeemaldi ühes, nagu klaasipuhastusvahendi pudelis, pihustiga. Minu autol toimis ta hästi. Polnud varem teinud pigieemaldust kunagi, aga minul, rahulikult tehes kulus 1,5-2 tundi terve auto peale. Nühkimist on kõvasti, aga see eest sai täiesti pigist lahti.

zayetz
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.09 16:47 Tsiteeri

Ise olen kasutan SONAX'i tooteid ja toimivad väga hästi.

Veljepesuvahend 111eek (Kõikidele velgedele. Eemaldab piduritolmu, leotab lahti ka kõvasti kinnijäänud mustuse. Ei sisalda hapet ega söövita metalli. 500ml. )
Putukaeemaldusvahend 203eek (Uus koostis. Tänu ainulaadsetele mustuse eemaldamise omadusele on putukate eemaldamine auto värvipinnalt kiire ja lihtne. 500ml.)

Autoekspert müüb SONAX tooteid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 08.05.11 07:19 Tsiteeri

Vana teema, aga sai ka ära proovitud Polar. Või variant vist läheks kallimaks. Mulle sellest 1 liitrisest jagub 3 korraks. Sest ainult poole ukseni lasen seda ja tagaluugi. Aga pigi sõna otseses mõttes sulas kere küljest lahti, ilmaasjata hakkasin lapiga proovima. Survepesuga üle ja valmis. Ainuke eelis, algul pesin auto ilusti puhtaks, lasin kuivada, siis alles lasin seda polarit. Kunagi vist motip aerosooli sai proovitud, too oli küll raha raiskamine.
Tsitaat:
Algselt postitas: kella4
Tsitaat:
Algselt postitas: Jann

Ise kiidaks samuti Polarit (valge 1L pudel, maksab alla 100 kr). Survepesu korral ei oska öelda aga käsipesu korral teeb küll head tööd.

Veljepuhastusvahendiga küll värvkatte kallale ei soovitaks minna, võib värvi kahjustada.

cigaro
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8 '97 + A6 C5 1.8T '02 + Avensis '16

postitati 08.05.11 20:00 Tsiteeri

Paar nädalat tagasi sai ka Motipi aerosooli proovitud, kuna muud polnud võtta. Auto peale sai terve pudel tühjaks pihustatud ja vist jäi veidi puudugi. Maksis 5 € tuuri. Võimaluse korral soovitan midagi muud ligi võtta, mõttetu raiskamine.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 09.05.11 17:36 Tsiteeri

Kasutanud ise Kerenit pigieemaldust ja leotus vahendit.
Toimib.Väga hästi minu arust.
Katsun kunagi pildid ka panna :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 09.05.11 18:16 Tsiteeri

Ise olen kasutanud polarit nii, et pihustad enam vähem musta(loe:porise) auto kokku ja siis lased oodata ca 3min, ning siis hakkan kohe svammi ja shampooniga nühkima ja pärast veega üle. Nii peaks natuke kokku hoidma.. :)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
miilits22
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw

postitati 09.05.11 18:24 Tsiteeri

mina seevastu olen kasutanud viimasel kahel kevadel masinale pigieemaldust sellise aerosooliga nagu label off, tavaline klepsu eemaldi.lased peale ja kohe lapiga üle.pole vaja oodata midagi.ja siiani pole midagi nagu autoga juhtunud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 22.03.12 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Pakkuge sellist pigieemaldit, mida saaks vannitoas peale pihustada ja siis segistiga üle loputada? Ühesõnaga, mis minimaalselt haiseks ja oleks mõistliku hinnaga. Pesin veljed puhtaks Dr. Marcuse leotusvahendiga kuid pigi/asfalti täpid jäid peale.

Kuidas selle Polariga haisu suhtes on?

(Veljed olid sõna otseses mõttes musta värvi seestpoolt-nüüd ilusti elehallid.)

Kas lihtsam poleks pooleks päevaks nädalavahetusel kasvõi maja ette minna ja seal toimetada?
PS! Parandasin ka pisut postitust. Peale punkti ja koma käib tühik. :)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.12 20:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Pakkuge sellist pigieemaldit, mida saaks vannitoas peale pihustada ja siis segistiga üle loputada? Ühesõnaga, mis minimaalselt haiseks ja oleks mõistliku hinnaga. Pesin veljed puhtaks Dr. Marcuse leotusvahendiga kuid pigi/asfalti täpid jäid peale.

Kuidas selle Polariga haisu suhtes on?

(Veljed olid sõna otseses mõttes musta värvi seestpoolt-nüüd ilusti elehallid.)

Kas lihtsam poleks pooleks päevaks nädalavahetusel kasvõi maja ette minna ja seal toimetada?
PS! Parandasin ka pisut postitust. Peale punkti ja koma käib tühik. :)

Kortermaja,suht külm veel väljas (mul oli kopsupõletik hiljuti) ja vannis saab edukalt pesta,panin kaltsu alla et vanni ei määriks.16" veljed ilma rehvideta mahuvad ilusti vanni.No ja korter läheb niikunii müüki,minust saab Tallinnlane/hiidlane. ;)

http://www.fixus.ee/attachments/105_Autoleht.pdf

Leidsin sellise artikli siis juurde.Ehk keegi on seda Fixust kasutanud?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 22.03.12 20:56 Tsiteeri

Polar haiseb.
Mikroemulsioon ja pigiplekkide eemaldi on kusjuures suht nörk ja sobib kergelt määrdunud pinnale.
Tugevalt määrdunud pinnal teeb oma tööd üsnagi hästi asfaldiplekkide eemaldaja.
Pean vaatama, millega nv.möllasin .. tulemuses olin suhtkoht pettunud, kuid eks masin oli ka kövasti määrdunud, velgedest ei hakka rääkimagi, seal lisaks pigile ja muule mudrule ka veoliigendi määre, mis üsna kövasti kinni.
Haisudest saad sotti siis, kui keerad kaupluses korgi maha ja nuusutad.

Vorsprung durch Drehmoment !
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.0% - SQL: 58.0%]