Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi 100 2,4d - turbodiisliks? (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1463)
TURPS
huviline

Registreerunud 22.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: 200 20v

postitati 02.06.09 17:00 Tsiteeri
Audi 100 2,4d - turbodiisliks?

Tsitaat:
sõbral tekkis selline kuri plaan panna 2,4l diislile turbo peale ?? igati tore mõte muidu aga ma ei oska talle diisli koha pealt midgi öelda.mul siis küsimus selline kas on üldse mõtet sellise asjaga jamada või läheb see kulukamaks kui auto enda väärtus on ? turboga ma saan teda aidata mul täitsa töökorras volvo 740 tdi turbo (6 sil.) see peaks sobima.ja coolereid ja voolikuid pudipadi peaks ka leidma garaasist. kas on keegi üldse teinud sellist asja kunagi ??

Sõbral tekkis selline kuri plaan - panna 2,4l diislile turbo peale. Igati tore mõte muidu, aga ma ei oska talle diisli kohapealt midagi öelda. Mul siis küsimus selline, et kas on üldse mõtet sellise asjaga jamada või läheb see kulukamaks, kui auto enda väärtus on? Turboga ma saan teda aidata - mul täitsa töökorras Volvo 740 tdi turbo (6 sil.), see peaks sobima. Ja coolereid ja voolikuid pudipadi peaks ka leidma garaasist. Kas on keegi üldse teinud sellist asja kunagi?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 08.01.10 01:13 Tsiteeri

Soomes on olemas käputäis selliseid imelikke Audisid nagu R5 2.4TD mootorid. Neid leiab nii lõpuotsa C3-lt kui ka algusotsa C4-lt (sama aeg mil pakuti ka 2.4D ilma turbota neile mõlemale põlvkonnale). St tegu ei ole R6 2.4TD-ga (nagu VW LT ja paljud Volvod) ja ka mitte R5 2.5TDI-ga. Autod ise olevat uuena sellistena tehasest tulnud. Tegelikult kahtlustan, et nad ei tulnud sellistena mitte tehasest vaid maaletoojalt/edasimüüjalt - äkki mingi Soome oma firma kruttis neile peale tillukesed turbod, mis 2.4 mootorite uimasust natuke leevendavad. Seda siis mingisuguse seaduse nüansi pärast maksudest hoidumiseks, nagu on Soomes olemas ka kohaliku turu jaoks leiutatud 1.3 Turbo Sierrad, Valmetiga Wagoneerid jm huvitavat. Äkki keegi on veel kohanud selliseid mootoreid ja oskab lähemalt kosta, kas oli tegu vaid mõnele üksikule turule mõeldud väikeseeriaga või on siis tõesti soomlaste oma leiutis?

Teemasse: 2.4D on tänu oma pikale kaanele suht kapriisne mootor. Seda siis sellest hetkest alates, kui mootor esimest korda kuuma on saanud. Natuke kahtlen, kui palju rõhku see välja võiks kannatada, aga kui turbo ainult moe pärast panna, pole sellel kah erilist pointi. Proovi ja katseta ja räägi pärast meile ka :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.7% - SQL: 77.3%]