Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B5 kõlarid ei mängi (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1836)
marx187
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 12.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.09 10:14 Tsiteeri
A4 B5 kõlarid ei mängi

Selline asi, et need väiksed kõlarid esiuste sees (üleval, ukselingi juures) ei mängi. Võtsin polstri maha aga juhtmed olid kõik ilusti ühendatud. Vaevalt et kõlarid läbi on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 18.03.09 12:48 Tsiteeri

Millest sa eeldad, et tweetrid läbi ei võiks olla?
Korraliku makiga saad nendest originaalidest jagu nagu naksti.
Kontrollida saad ilmselt, kui mõõdad takistust (see eeldab küll juhtmete lahtijootmist) või siis ka patareiga krõpsu teha.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KristoA
huviline

Registreerunud 08.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8t Avant

postitati 18.03.09 12:51 Tsiteeri

Vastavalt makist heli seadistusele saab ka ju kontrollida kas teevad häält või mitte.

Dont Drive Faster Than Your Guardian Angel Can Fly.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
marx187

Registreerunud 12.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.09 17:00 Tsiteeri

Tsitaat:
eks proovin patareiga pigem.

-e- käib hästi õrn plõks läbi kõlarist, kui patareiga proovin. enne ei kuulnud aga kõlar mängib küll, kuid üli vaikselt, vaevu kõrvaga kuulda. kas kõlar läbi?

seal nii, et kõlari külge on kinnitatud 2 juhet mis on omakorda ühendatud alumise kõlariga. kui panen patarei juhtmete vastu siis käib väga väike krõps aga kui panen otse vastu kõlli klemme siis käib kõvem krõbin juba. juhtmel on keskel mingi imelik "punn" aga tolle juurde ei pääse enne kui isolatsiooni ümbert puru lõikad. mis asi seal on? mingi kondekas või kaitse? võib hoopis tolles viga olla?

Aks proovin patareiga pigem.

-e- Käib hästi õrn plõks läbi kõlarist, kui patareiga proovin. Enne ei kuulnud aga kõlar mängib küll, kuid üli vaikselt, vaevu kõrvaga kuulda. Kas kõlar läbi?

Seal nii, et kõlari külge on kinnitatud 2 juhet, mis on omakorda ühendatud alumise kõlariga. Kui panen patarei juhtmete vastu, siis käib väga väike krõps, aga kui panen otse vastu kõlli klemme, siis käib kõvem krõbin juba. Juhtmel on keskel mingi imelik "punn", aga tolle juurde ei pääse, enne kui isolatsiooni ümbert puru lõikad. Mis asi seal on? Mingi kondekas või kaitse? Võib hoopis tolles viga olla?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

jarxz
huviline

Registreerunud 06.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 98 Audi A6 Avant 2.4, 03 Ford Fiesta, VW Golf III

postitati 21.03.09 10:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marx187
eks proovin patareiga pigem.

-e- käib hästi õrn plõks läbi kõlarist, kui patareiga proovin. enne ei kuulnud aga kõlar mängib küll, kuid üli vaikselt, vaevu kõrvaga kuulda. kas kõlar läbi?

seal nii, et kõlari külge on kinnitatud 2 juhet mis on omakorda ühendatud alumise kõlariga. kui panen patarei juhtmete vastu siis käib väga väike krõps aga kui panen otse vastu kõlli klemme siis käib kõvem krõbin juba. juhtmel on keskel mingi imelik "punn" aga tolle juurde ei pääse enne kui isolatsiooni ümbert puru lõikad. mis asi seal on? mingi kondekas või kaitse? võib hoopis tolles viga olla?

See peaks väike filter olema. Mul läksid kah need B4-jas läbi, mul ei tulnud sealt enam üldse signaal läbi aga tweeter ise oli korras. Need ei kannata jah eriti suuremaid võimsusi. Mul olid midwoofrid juba välja vahetatud, korralikumate vastu ja oli ka eraldi filter vahel ja sealt läks originaal tweeterisse ja peale seda ma panin lihtsalt uued tweeterid mis mul olid koos mididega kaasas. Pane mingid korralikumad kompod sinna asemele ja on rahu majas.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.09 12:17 Tsiteeri

Seal on termokahaneva rüüsi sisse pandud kondekas ja ilmselt ongi kondekas ära väsinud.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.03.09 13:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marx187
Enne ei kuulnud aga kõlar mängib küll, kuid üli vaikselt, vaevu kõrvaga kuulda. Kas kõlar läbi?

Võibolla sa lihtsalt ootad sealt midagi muud, kui tweeter mängima peaks? Ega sealt tulegi suurt midagi peale kõrge sisina. Mõne kõrv ei kuulegi kõrgemaid helisid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
marx187

Registreerunud 12.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.09 18:32 Tsiteeri

Ma saaks aru, kui tweeter töötaks, kuna mul sõbral sama auto, sama helisüsteemiga (bose originaal). Tema tweetereid on ilusti kuulda. Kas seda kondekat oleks võimalik välja ka vaheta?

-e-
Käisin kondekat testimas ja kondekas oli korras. Proovisin tavalise toa raadio peal ja seal mängis ilusti. Kas võib olla mingi ühenduse viga?
Mul tagumistest kõlaritest võetud signaal ja viidud hi-low konverterisse. Sinna taha on ühendatud võim ja võimu taha omakorda woofer. Kas see mõjutab tweeterite mitte mängimist?

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.09 14:21 Tsiteeri

Ei nohh, kui sul teise süsteemiga töötab, siis järelikult on sul ikka makist High maha krutitud.
See, et woofer läbi Hi-Low konverteri on, see saaks idee poolest mõjutada ainult tagumisi kõlle (juhul kui pole päris lühises vms).

marx187

Registreerunud 12.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.09 18:32 Tsiteeri

Makist on high peal. Proovisin tweeterit ühel teisel autol. Volüümi pidi põhja keerama ja alles siis oli mingit heli kuulda.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.0% - SQL: 65.0%]