Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Aidake palun a6 pidurituled koguaeg põlevad (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1855)
ecman
huviline

Registreerunud 10.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.09 19:02 Tsiteeri
Aidake palun a6 pidurituled koguaeg põlevad

Autoks on siis A6 1999a. Täna hommikul siis läks esijuhipoolsel tulel pirn läbi. Vahetasin selle ära, sain sõita Lasnamäelt - Mustamäele, hakkasid tagapiduri tuled tööle ja jäid peale. Sõitsin koju töölt nagu lollakas tuled peal. Nii suht ohtlik sõita. Tööle ka minna nüüd ei saa - lülitad tuled välja lülitist, vajutad pidurit, töötab kõik normaalselt. Nii kui lülitist tööle paned, läheb isegi lisapiduri tööle ja jääb. Äkki keegi tark inimene oskab aidata? Päästaks mu tööpäeva! Ette tänades, audihoolik! :)

Märkus moderaatorilt: Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus läheb kustutamisele! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 10.03.09 19:05 Tsiteeri

Tõenäolisemalt äkki hoopis pidurituled? Ja mis aasta A6?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
r2its
huviline

Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 c5

postitati 11.03.09 05:00 Tsiteeri

Piduripedaali all peaks samuti üks lüliti olema. Vähemalt vahematel on. Tasuks sealt otsida.

Märkus moderaatorilt: Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus läheb kustutamisele! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ecman
huviline

Registreerunud 10.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.09 06:49 Tsiteeri

jaa selle peale ma olen mõelnud aga kui tuled 0 asendisse keerad kustuvad kõik tuled ära ja vajutad pedaali töötab kõik normaalselt nii kui keerad tuled tööle lähevad tööle tagant ainult pidurituled, päeva tuled üldse ei tööta nagu

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.09 07:00 Tsiteeri

Ecman, palun paranda enda väljendusviisi tulevikus. Lause lõpus ei pea olema mitu küsi- või hüüumärki. Püüame ennast taltsutada.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mato
huviline

Registreerunud 15.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.09 07:35 Tsiteeri

Kindlasti kontrolli pedaali all olevat konna, viga ilmselt seal.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rauntz
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a

postitati 11.03.09 07:41 Tsiteeri

Ei tea küll a6-test suurt midagi, aga äkki on mingi massi ühenduse viga? Nt gabariidid võtavad massi läbi piduritulede vms? Lihtsalt pakun varianti, kui väga mööda panen siis ei maksaks karjuma hakata;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KristoA
huviline

Registreerunud 08.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8t Avant

postitati 11.03.09 08:20 Tsiteeri

Kui tuled sisse lülitada ja koos nendega ka pidurituled põlema lähevad, siis ma küll konna ei kahtlustaks. Pigem on kuskil juhtmed katki/oksüdeerunud või omavahel koos.

Dont Drive Faster Than Your Guardian Angel Can Fly.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ecman
huviline

Registreerunud 10.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.09 09:01 Tsiteeri

Seda minagi et selles lülitis peadaali all vist viga ei saa olla. Ma vahetasin esijuhipoolse pirni ja peale seda läksid ned tuled peale enam maha ei tule ,äkki läks seal midagi kokku ei tea. Kuidas kõige kergemini seda ise vaadata või viia kohe elektriku juurde?

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 11.03.09 09:13 Tsiteeri

Vii jah kohe elektriku juurde. Siin praegu oletada on suht mõtetu. Ise võid sa pusima jäädagi, elektrik aga vähemalt teab kus kohast alustada ja mida täpselt kontrollida.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ecman
huviline

Registreerunud 10.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.09 09:49 Tsiteeri

Ok. Suured suured tänud kõikidele .

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.2% - SQL: 74.8%]