laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 02.01.09 01:59
|
|
|
Xenonid ja Vagcom
Kas vagcomiga saab või peab midagi ümberprogrammeerima kui on alguses halogenid olnud ja pärast xenonid pandud? St kas tarkvaraliselt on mingi vahe
mis tuled seal ees on? A4 B7'l peaks saama. Mul kompuutrit pole, niiet ta mingit viga mul ei viska, aga tahaks teada et äkki on mingi võimalus sest
xenonid tahavad alguses tugevamat voolu saada.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 02.01.09 07:25
|
|
|
Isegi B6-l saab juba progeda tulesid. Kui komput pole võid proovida niisama paigaldada.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 02.01.09 08:14
|
|
|
Kui progemist laiemalt vaadata (mitte ainult xenon'i kõrguse reguleerimine), siis B6'l peaks olema kaks erinevat konfiguratsiooni: elektrooniline
tulede juhtimine/kontroll ning vanakooli elektromehhaaniline (lülitite baasil).
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=48977
Kui keegi on targem ja omab rohkem konkreetset faktiinfot, siis võiks ühte või teise teemasse muidugi kirja panna.
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 02.01.09 08:42
|
|
|
Mersudel tean ka, et softis saab tulesid määrata.
Mis sul seal häda on, Laur? Kui alguses lülitad, siis vahest 1 ei lähe põlema?
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 10:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ICE
Mis sul seal häda on, Laur? Kui alguses lülitad, siis vahest 1 ei lähe põlema? |
Profülaktika mõttes Igaksjuhuks, et pärast midagi viga ei oleks. Eitea
kas peale ümber progemist on ta nii tark kah, et ei lülita kohe tulesid sisse kui olen süüte peale keeranud? Muidu oli nii et kui tuled olid ennem
peal jba ja auto käima panin siis ta klõpsutas tulesid(käivitamise ajal lülitas välja). Pole pirnidele kõige parem just. Taufis elektrik pani nii, et
nüüd kui süüde sees siis põlevad kabariidid kohe(varem oli see päeatulede automaatika).
A kui kellegil on kaabel olemas ja teadmised siis võiks veits katsetada seda asja. Üks airbagi tuli ka vaja kustutada.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 02.01.09 16:46
|
|
|
Mis sul seal häda on, Laur? Kui alguses lülitad, siis vahest 1 ei lähe põlema? |
kas sul on selle 1 mittesüttimise kohta miski hea info? Ma olen kokku puutunud oma autol sellega. Peale pirnide vahetust nagu töötab, aga paranoia või
siis tõsi, aga üks tuli tundub sinisem kui teine. Tegemist originaal DS2 pirnidega.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.09 16:59
|
|
|
Vahetasid mõlemad korraga? Ja ostsid kindlalt uued, st ühe vanused?
Seda on raske hinnata kah, pead vaatama näiteks vastu valget seina auto suunama või siis vaatad hästi lähedalt, sest kui kaugemale lähed siis hakkavad
seal muud asjad mängu tulema. Selle koha pealt kus valgus ära lõigatakse tekib sinakas lillakas joon, nagu ilmselt oled näinud ka. Selline optiline
pete, sellepärast paistavadki tuled sinised. Kui vaatad altpoolt otse tuledesse siis nad on ikkagi täiesti valged.
Aga ballastites ei tohiks nagu vahet olla, st see ei saa mõjutada pirni heledust. Ta kas paneb pirnid põlema, jätab vilkuma või ei pane üldse põlema.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 02.01.09 17:17
|
|
|
Pirnid uued ja koos ostetud...ja teise komplektiga tundub sama...aga ma ajan selle alati vähe ettekujutuse kaela
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 03.01.09 06:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
kas sul on selle 1 mittesüttimise kohta miski hea info? Ma olen kokku puutunud oma autol sellega. Peale pirnide vahetust nagu töötab, aga paranoia või
siis tõsi, aga üks tuli tundub sinisem kui teine. Tegemist originaal DS2 pirnidega. |
Asi võib olla Sul selles, et kuna luubi kinnituse ja reflektori vahel on neli kummirõngast, mida saab erineva tugevusega pingutada e. kokku suruda,
muudab see luubi ja reflektori vahelist kaugust. See omakorda mõjutab värvispektrit.
Ühe tule mittesüttimisega olen ka korduvalt kokku puutunud, kuna sai kunagi ostetud mingid "kvaliteet" Hiina pirnid. Nende koostekvaliteet ei
kannata mitte mingisugust kriitikat. Neli korda on erinevatel põhjustel garantii korras neid välja vahetatud, rohkem ei viitsi nendega jamada.
Võtke üks osadeks, siis näete ise. See muidugi ei käi Sinu auto pirnide kohta, kuid praaki leidub kõigil.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
jk.
|
postitati 04.01.09 18:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
Eitea kas peale ümber progemist on ta nii tark kah, et ei lülita kohe tulesid sisse kui olen süüte peale keeranud? |
Ka originaal Xenonitega C5 tuled lülitavad end käivitamise hetkel millegipärast välja.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.09 19:57
|
|
|
Hmm... C6 kerel A6 ei lase seda enam teha igatahes, pole enda aastakäigu autodel katsetanud..
|
|
|