Registreerunud 06.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A200TQ
postitati 03.09.08 11:33
A4 2000.a. spido kalibreerimine
Tere,
On A4, millel spido näitab tegelikust väiksemat kiirust. Kuskilt olen kuulnud, et seda peaks saama kalibreerida. Endal on võimalus kasutada ühte
autode testseadet, aga kui minna instrumentide menüüsse seal ja tahta kalibreerida, siis küsitakse mingit kanali koodi. Oskab keegi öelda, mis sellise
Audi spido juurdepääsu kood oleks?
Tänud ette.
//
Terv.Priit
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
postitati 03.09.08 12:18
Tõenäoliselt ei ole Sul vaja mingi kanali "salakoodi" juurdepääsuks, vaid KONKREETSE testseadme või tarkvara juhendit, kui ta selle aastakäigu Audi
A4 toetab. See kood võib endas sisaldada juba nii kanalit, millel olevat väärtust muuta, kui ka väärtust ennast.
Registreerunud 06.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A200TQ
postitati 03.09.08 13:43
Testriks Delphi DS100E ja selle aparaadi paberites küll ei ole. Mina arvan, et spido kanali nr. (või aadress) peaks olema Audi poolt määratud, mitte
testri tegija poolt.
//
Terv.Priit
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
postitati 03.09.08 13:58
Mure ongi selles, et selline know-how on iga oma intellektuaalset omandit kontrolliva ja samal ajal müüva firma poolt suhteliselt kiivalt varjatud.
Kui see isegi peaks olema paberil/pdf's dokumenteeritud, siis ma pole seda veel kunagi netis kolades kohanud. Ja kordan siis uuesti, et oluline pole
ainult kanal, vaid ka väärtuste muutmise/progemise loogika ja algoritm.
Alustuseks võid lapata www.ross-tech.com, mõistmaks kuidas nemad asjad üles ehitatud on.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.6% - SQL: 75.4%]