madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 13.04.08 16:53
|
|
|
c4 kere ja xenon
kuulsin ühe põhjanaabri käest, et s4 ja/või s6 (c4) kerel olla kasutatud originaalis ka xenon tulesid. oskab keegi kommenteerida?
|
|
|
|
ervin7
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi 80 b2 '83 & Audi A6 2.6 Quattro '94
|
postitati 13.04.08 16:59
|
|
|
C4 S6-l paigaldati lisavarustusena Xenon tulesid. Kuskil foorumis on ka aastatavud mis ajast neid sai tellida.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.08 17:00
|
|
|
lihtsalt tekkis küsimus, et kui c4 kerele xenone siiski pandi, ja kui leida sellised originaaleksemplarid, kas ülevaatusel tekiks ikka muresid?
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 13.04.08 17:06
|
|
|
Ei.
12.301@181km/h
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 13.04.08 17:08
|
|
|
Jutt jumala õige. C4 originaalxenonid on iseenesest paras õnnetus, sest neil on ballast, trafo ja pirn kõik ühes tükis ning samuti on tulede korpus
erinev halogeenidega tulede korpusest. Et kui pirn läbi põleb, siis ostad 8k eest kogu komplekti uue (ühe poole). Ja kui tule katki sõidad, siis ostad
21k eest uue tule koos uue xenoni komplektiga, sest eraldi ei saagi. Lisaks sellele, kuna C4 originaalxenonitel ei ole automaatset
kõrgusereguleeringut, siis ei ole need tuled Eestis tegelikult lubatavad. Mis sest, et originaalid. Mina olen sel teemal vähemalt 3x
tehnoülevaatajatega vaielnud...
Loe ka seda teemat, seal on ka C4 xenonitest juttu.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 13.04.08 17:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
kuulsin ühe põhjanaabri käest, et s4 ja/või s6 (c4) kerel olla kasutatud originaalis ka xenon tulesid. oskab keegi kommenteerida?
|
Kuna Sa kuulsid seda põhjanaabrite (soomlaste) käest, siis seal pakuti C4 igasuguste mootoriversioonidega lisavarustusena xenone (sh ka ilma kõrguse
reguleeringuta). Kuna Soomes on võetud kindel suund, et Xenon on hea ka ilma kõrguse reguleeringuta, kasvõi järelpaigaldatav hiinakas, siis pannakse
need sageli peale ka Saksast toodud autodele praegu.
Politsei prioriteedid on lihtsalt natukene teised kui Eestis - Xenonist on seal polaaröödega riigis kindlasti rohkem kasu kui kahju ja keskendutakse
mõttetu nõiajahi asemel hoopis sellele, et igasugused (xenoonid või halogeenid) oleksid õigesti reguleeritud ega pimestaks vastutulijaid. Mul tänu
kontaktidele sealse audiklubiga ikka mõni tuttav seal Audiga sõidab, kusjuures kõigil neil C4-ga tuttavatel on ees "piraatxenoonid". Ise sõidangi
praegu ringi juba pikemat aega Soome numbrimärkidega ja vilistan Eesti tobedatele ülevaatuse nõuetele ja soovitan seda ka teistele - enda ja teiste
ohutus on bürokraatiast olulisem.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 13.04.08 17:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
Ma olen kolm korda ülevaatusel käinud ja keegi pole kobisenud. Mul on mingi plokk ka korpusest väljaspool misasi see küll on? |
Minu teada oli tal ballast kuidagi poolitatud - osa pirni küljes, osa eraldi.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.08 17:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: krss
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
|
Kuna Sa kuulsid seda põhjanaabrite (soomlaste) käest, siis seal pakuti C4 igasuguste mootoriversioonidega lisavarustusena xenone (sh ka ilma kõrguse
reguleeringuta). Kuna Soomes on võetud kindel suund, et Xenon on hea ka ilma kõrguse reguleeringuta, kasvõi järelpaigaldatav hiinakas, siis pannakse
need sageli peale ka Saksast toodud autodele praegu.
Politsei prioriteedid on lihtsalt natukene teised kui Eestis - Xenonist on seal polaaröödega riigis kindlasti rohkem kasu kui kahju ja keskendutakse
mõttetu nõiajahi asemel hoopis sellele, et igasugused (xenoonid või halogeenid) oleksid õigesti reguleeritud ega pimestaks vastutulijaid. Mul tänu
kontaktidele sealse audiklubiga ikka mõni tuttav seal Audiga sõidab, kusjuures kõigil neil C4-ga tuttavatel on ees "piraatxenoonid". Ise sõidangi
praegu ringi juba pikemat aega Soome numbrimärkidega ja vilistan Eesti tobedatele ülevaatuse nõuetele ja soovitan seda ka teistele - enda ja teiste
ohutus on bürokraatiast olulisem. |
no eks nad soomes taha ka pesureid ja kõrgusereguleerijaid...või mis?
http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=59274&highlight=xenonit
aga igatahes see esialgne küsimus originaali kohta sai vastuse
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
|