Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: otsin infi 2,5 120kw (peaks BDG olema?) (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2551)
rafaello
huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 27.01.08 09:53 Tsiteeri
otsin infi 2,5 120kw (peaks BDG olema?)

olen lapanud ja otsinud infi 120kw mootori kohta kuid ütleme niii et suht tulutult. kirutakse AFB, AKN, AKE, AYM, BFC mootori tüüpe jne. mul hetkel sihikul 2005 a A6 2,5 - 120kw multitronic. mis selle mootori kohta kosta osatakse- head ja vead?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rafaello
huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 30.01.08 06:06 Tsiteeri

nonii, keegi ei tea midagi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
diislipress
huviline

Registreerunud 07.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.08 11:20 Tsiteeri

Mul 2.5 Tdi 120kW A4, uurisin ka kunagi neid koode. Mootorit on uuendatud 2 korda ( 3erinevat) ja mul see teine. #s peaks parem olema. Muud hulle, kui et 240tuh on ette nähtud nukad, nookurid ja tõukurid. Endal hetkel 208tuh ja vaatasin, et pisut kulunud on aga ei hullu. Iseasi on muidugi multitronic kast, mis pidi olema suht ebaõnnestunud ja kallis ja raske ravida. Endal 6ne manuaal ja väga rahul, nt linnas alla 7 sajale

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.08 09:53 Tsiteeri

Küsiks, et kas 120kW V6 diisel on 110kW või 132kW põhjal?
Viimane peaks ju vist tsipa arenenum olema kui 110kW?

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.08 10:03 Tsiteeri

sellest ju korduvalt räägitud, et alates 04a nukad teised ja neid enam vahetama ei pea.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 13.08.08 11:24 Tsiteeri

Küsiksin sellist asja - kas neil on kaaned väga erinevad? Selles mõttes, et kas õnnestuks vanale juba rullnookureid peale tsudida (koos muu komplektiga)?

huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 13.08.08 11:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeuz
Küsiksin sellist asja - kas neil on kaaned väga erinevad? Selles mõttes, et kas õnnestuks vanale juba rullnookureid peale tsudida (koos muu komplektiga)?

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=44100&page=8

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.08 16:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
sellest ju korduvalt räägitud, et alates 04a nukad teised ja neid enam vahetama ei pea.

Kas see asi käib kindlalt aastatega?
On jäänud silma ka -02 aasta mudeleid 2,5 v6 ja 120kW? Järeldan siis, et ka nendel nukkadega jamad ehk tuleb vahetada 240t pealt?

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.08 16:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Tsitaat:
Algselt postitas: juks11

Kas see asi käib kindlalt aastatega?
On jäänud silma ka -02 aasta mudeleid 2,5 v6 ja 120kW? Järeldan siis, et ka nendel nukkadega jamad ehk tuleb vahetada 240t pealt?

Nu mina olen näinud ka 03a autol uuemat tüüpi, aga seda on vaja igal autol individuaalselt vaadata.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 13.08.08 18:06 Tsiteeri

Täitsa õigus- uuendatud mootorid koodidega BDG, BCZ, BDH ja BAU peaks A4'l olema alates 06/2003 ja A6'l alates 02/2003 !

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 14.08.08 06:46 Tsiteeri

Mul on 03/2004a A4/BAU, ehk anti kundele liiga kiirelt kätte, oli lattu ette toodetud, nimetatud kuupäevale müügiks?:D

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
aigar
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo

postitati 25.08.08 16:22 Tsiteeri

Tsitaat:

mina lasin endale uue tüübi kaaned, rullnookurid jne peale panna. Kõik töötab väga ilusti ja vaiksemalt kui enne. 110kw on mul siis mootor.

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.08 13:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aigar
Tsitaat:

mina lasin endale uue tüübi kaaned, rullnookurid jne peale panna. Kõik töötab väga ilusti ja vaiksemalt kui enne. 110kw on mul siis mootor.

Tahad sa ehk ka rääkida, et kus töö tehti ja millise eelarvega peaks arvestama?

aigar
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo

postitati 28.08.08 21:31 Tsiteeri

töö tehti valgas ja 33k läks koos vahetusega maksma. Aga selle eest on üks vana kaan juba maha müüdud 11,5k eest. Niiet 21,5k kokku. Üks komplektne kaan veel üle.

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.0% - SQL: 70.0%]