tnx
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro
|
postitati 18.12.07 20:56
|
|
|
Võti unustas auto...KORRAS :)
Tere.Autoks 2001a A8,võti kolme nupuga(kinni/lahti ja pagasnik)Vahetasin patareisid,loomulikult ei teadnud et seda peab kiiresti tegema Nüüd aga nupud ei toimi,aga uuesti võtit õpetada ei oska.Auto enda kasutusjuhend
ütleb lihtsalt hoia minut aega suvalist nuppu sees,et siis tunneb jälle võtme ära.Minul see igaljuhul ei toimi-äkki keegi tuttav sama probleemiga?
|
|
|
kaurs
huviline
Registreerunud 26.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3,0tdi quattro
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.07 21:06
|
|
|
Endal oli nii, et pärast patarei vahetamist nupust uksi lahti ei teinud, võtmest keerates tegi. Kui olin võtme süütelukku pannud (kas käima ka, seda
ei mäleta), siis hakkas uuesti tööle...
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.07 21:15
|
|
|
Üks asi veel,seoses kaskoga ei tohi ju ukselukku keerates signa maha tulla-seega see ahel on läbi lõigatud.Ukselukk avab ainult juhi ukse,signa sealt
maha ei tule.Võibolla see takistuseks võtme uuesti sünkroniseerimisel?Veel asjalikke nõuandeid?
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 18.12.07 21:32
|
|
|
Mul oligi sama point, et kuna sai lukusüdamikuga ühenduses oleva lüliti pistik lahti tõmmatud, siis "öine element" ei saa küll signat maha ning
kõiki uksi/luuke lahti ja peaks turvalisem olema, kuid võtme kodeerimisega on kööga.
Ma olin sunnitud kogu esiukse uuesti lahti ja kokku lammutama.
Pärast mõtlesin, et lihtsam oleks kesklukule ligipääseda, ja sealt juhtmete/signaalidega susida, kuid see oleks eeldanud skeemidesse süvenemist ja
mõtlemist.
Uksega sai lõppkokkuvõttes kiiremini, kusjuures manuaalis on ka see kirjas, et toimib ainult juhiuksega, luugiga (kus ka pistik turvalisuse huvides
lahti võetud ja lihtsam pistikutele ligi pääseda) sama toiming ei õnnestunud.
Sul on see jama, et ei tea kust või kuidas täpselt lukusüdamikuga keskluku juhtumine eemaldatud/ära keelatud on !!! Seega tasuks vaadata jällegi ukse
seest või minna kohe keskluku bloki juurest näppima.
Aga äkki saab üldse tarkvaraliselt asjale ligi, vagcom abiks, keegi võiks kommenteerida ...
|
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.07 21:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Mul oligi sama point, et kuna sai lukusüdamikuga ühenduses oleva lüliti pistik lahti tõmmatud, siis "öine element" ei saa küll signat maha ning
kõiki uksi/luuke lahti ja peaks turvalisem olema, kuid võtme kodeerimisega on kööga.
Ma olin sunnitud kogu esiukse uuesti lahti ja kokku lammutama.
Pärast mõtlesin, et lihtsam oleks kesklukule ligipääseda, ja sealt juhtmete/signaalidega susida, kuid see oleks eeldanud skeemidesse süvenemist ja
mõtlemist.
Uksega sai lõppkokkuvõttes kiiremini, kusjuures manuaalis on ka see kirjas, et toimib ainult juhiuksega, luugiga (kus ka pistik turvalisuse huvides
lahti võetud ja lihtsam pistikutele ligi pääseda) sama toiming ei õnnestunud. |
Siis ilmselt peaks selle ahela korraks ühendama?Kuidas siis täpselt see võtme õpetamine käib?
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 18.12.07 21:42
|
|
|
Nii ongi nagu viites kirjeldatud:
auto sünkroniseerib viimasena vastuvõetud koodi, kui vahetult peale seda on juhiuks võtmega avatud/suletud !
Kahjuks sõnasõnalt praegu manuaalist küll järge ajada ei saa ...
|
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.07 16:43
|
|
|
Sain siis oma murega ühelepoole.Probleem seisneski selles,et ukselukk ei juhtinud enam signat.Ühendasin juhtmed korraks ära,keerasin võtmega
ukselukust manuaalselt kinni-ja korras ta oligi.Tänud kõigile kes abiks olid
|
|
|