Lehekülgi: 1 2 |
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 11.12.07 22:12
|
|
|
Sinise sisuga Audid, kas on järelturgu !?!?
Võtaks üles sellise teema, või õigem oleks öelda turuuuringu, et kas keegi teist tahaks osta mõnda allpooltoodud Audit.
Olen välja valinud kolm quattro aparaati: B5 Avant, B6 sedaan ja B6 Avant, mis on pikemat aega auto24.ee portaalis müügis seisnud ja milliste hinda
võiks/peaks olema võimalik suhteliselt hästi alla tingiga. Igaljuhul paistab nende masinate ühisnimetajaks, ei tea kas seda küll veaks nimetada saab,
olema see, et kõik on seest potisinised (ja ka pealt). Kas istuksite sellist värvi kookonis, või siis mis hinna(alanduse) korral !??!?!

B5 Avant

B6 sedaan ekstreemvariant- sinine sinise aktsendiga (sisemised iluliistud)

B6 Avant
|
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.07 22:18
|
|
|
Selline sinine just väga meeldib ja istuks sellises autos hea meelega.
|
|
|
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.07 22:20
|
|
|
Vot ei meeldi selline sinine sisu ja ei ostaks ju sellist autot mis ei meeldi(kui siis ainult üliodavalt ja hea varustustasemega). Maitseasi muidugi
|
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 11.12.07 22:42
|
|
|
Mulle väga meeldib ja isegi maksaks peale, et sisu sinise saaks. kunagi mul oli ka vana Sigar, millel sinine armatuur. Tegelt suht kopp on ees nendest
mustadest sisudest.
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 11.12.07 22:47
|
|
|
Maitseid on erinevaid.
Oleks peaaegu ka endale sinise sisuga ostnud.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 12.12.07 07:03
|
|
|
No paraku ta nii on, et kuna siin ise sai kah otsitud A4-ja ,diislit,Quattrot ja ainuke ,mis väljast meeldis oli k..rat seest sinine
Kunagi uurisin kah tuttavatelt,kes toovad autosid, et sinist ei ole mõtet eriti tuua,kuna eesti inimene kohkub selle hullu värvi peale ära
Kuid kindlasti on igale asjale ostja olemas ja nagu siin mainitud juba ongi, siis paljudele siiki meeldib.
Minu arvamus: Ise ei ostaks,kuna see sinine ikka jube kole.
EDIT: seda keskmist sedaani kiikasin isegi,kuna väljast tundus üli ilus,aga sisu ikka võrreldest teistega nii SININE, et oioioi Miks mitte näiteks hele sisu?
|
|
|
Dan
klubiliige
Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro
|
postitati 12.12.07 07:05
|
|
|
Mina isiklikult ostaks sinise sisuga siis kui auto oleks turuhinnast märgatavalt soodsam 
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 12.12.07 07:16
|
|
|
Esimest ei vaataks üldsegi tema mootori ja ka sellepärast kuna sul hinnaskaala ulatub ka B6-ni, siis kindlasti B6.
Keskmine on muidugi väga ilus auto aga sisu natuke harjumatu (pool aastat tagasi müüdi 2001 aasta B5 avanti sama sisuga ja hind oli väga odav just
sisu tõttu).
Viimasel on sisu juba väga hea ja masin ise ka aga kes see pole mitte "kuuma grupi diisel" ?
EDIT: samas, kui selle keskmise B6 sedaani hinda saaks niipalju painutada ja masin muidu ülihea, siis kannatab ehk armatuurlaua nahaga üle katta (kui
ilusalt teha on väga kobe) ja näiteks uksepolstrid ja rool alcantraga üle + käigukangikott uus, siis saaks koledast sisust väga hea.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 12.12.07 07:44
|
|
|
Peaasi, et tumeroheline ei oleks.
|
|
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw
|
postitati 12.12.07 07:47
|
|
|
See on jah maitse asi aga tundub ikka, et nende siniste järelturg on nõrk.
Ise käisin ka sinise sisuga A6-test ringiga mööda, ühte küll käisin vaatamas, kuna kõik muud lisad olid olemas aga no tõesti minu arvates on see suht
rõve. Ja kui veel sinine/roheline nahk siis paneb ikka mõtlema, et mida kuradit nad seal audis mõtlesid...
|
|
|
|
alambe
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.07 07:57
|
|
|
mul oli samuti sinise sisuga 100 kunagi ja piltidel on see sinine tunduvalt hullem kui päriselus.
Sinised nahkistmed oleks juba päris kinky
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.07 08:14
|
|
|
Kunagi oli A24-s müügil E34 bemm, millel oli üleni rõve luitunud punane sisu ja kõik irwasid, et kes selle ära ostab ja kesse jobu üldse sellise
tellis endale.. eks slaavirahvale läheb punane ikka peale.
Aga jahh väikeste mööndustega saab ka nendest masinatest kobeda teha.. kas siis nahatamise või pauku pannud masinate detailidega paremaks.. hind peab
siis ka seda väärt olema.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 12.12.07 09:52
|
|
|
OT: Kas keegi võiks mulle lollikesele öelda,mis selle keskmise B6 välisvärvi nimi on? Kurat hullult meeldib see pärlasinine
|
|
|
Kustav
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.07 11:12
|
|
|
Sugulasel on C5 A6, samuti kõik lisad ja ka sinine/hallikas sisu.
Tegelikult polegi nii hull täitsa omapärane!
aga see ei tähenda et ma sinisesisuga autot pooldaksin.
üks juba oli MB S w126.. jõhker sinine nahk sisu, enam ei soovi :d
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 12.12.07 12:04
|
|
|
ikka must või valge (äärmisel juhul ka "karamelli" värvi, nagu osad uuemad audid on. Tingimusel, et kõik muu ilusti kokku läheb). Sinise puhul jääb
mulje nagu keegi oleks põlveotsas tjuuninud ja detailid siniseks värvinud. Või noh, minul jääb selline mulje 
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 18.09.08 09:14
|
|
|
Huvitav jah, et esimene ja viimane mainitutest läksid umbes poole aasta jooksul ikkagi kaubaks, aga sellest keskmisest (nn. ekstreemvariandist) on
saanud kõige pikemalt müügis olev B6 quattro. Ei tea kas tiksub juba kolmas aasta ?!?
|
|
|
|
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
postitati 18.09.08 09:42
|
|
|
Sinise sisuga Audit ei ostaks mitte mingil juhul(isegi siis kui saaks nn.mega odavalt).
Kogun Eesti esitajate CD plaate!
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.08 09:57
|
|
|
Ma ostaks selle sinise quattro ilma mõtlemata ka ära, kui hind ei oleks selline... paukupannud B6 juppe leidub juba hästi ja asi see armatuurlaud,
keskkonsool ja nahktuba panna on.. kui ikka 50 kilo letihinnast alla teha, siis võiks kõik lasta nahatada ja saaks väga ilusa auto.
|
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
postitati 18.09.08 13:43
|
|
|
ostsin ka kunagi ühe sinise sisuga audi , tipp topp korras, aga sinise sisuga, hind ka imeodav. Ostsin ära, teine sisu sisse ja auto oli 2 päevaga
müüdud ja "teenustasu" ka kõvasti kopsakam kui paugus autosid üle kolkida või saksast tuua. Ostja siiani rahul, ise veel rohkem rahul. Aga endale
sinise sisuga ei ostaks. Eriti räme on valge auto ja sinine sisu
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 18.09.08 14:04
|
|
|
ma olen oma audi sinise sisu ja välimusega väga rahul
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 18.09.08 14:30
|
|
|
Võib- olla mul midagi viga, aga mind ka need sinised sisud ei häiri, peaasi, et on korras ja puhas.
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 18.09.08 14:57
|
|
|
ise kaalusin tükk aega, kas ikka osta sinine nahk, kuid ära ostsin ja siiani ei kurda küll.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 18.09.08 15:38
|
|
|
Sinisel sisul on tegelikult ka eeliseid, nimelt kärbsed ei situ sinna.
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
postitati 18.09.08 16:22
|
|
|
inimese loomus on inimese loomus, ei ole siin vist inimest, kes ütleks, et mul on sinise sisuga audi ja mega rõve on, et mitte kohe üldse ei meeldi.
inimese loomus on inimese loomus - enda oma on kõige parem
|
|
|
ukuke
huviline
Registreerunud 05.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Allroad
|
postitati 18.09.08 16:59
|