Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi 100 lisakellad valetavad. (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1032)
markus100
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 17.09.07 11:07 Tsiteeri
audi 100 lisakellad valetavad.

Tervist!

mure selline et lisanäidikud (õli temp,õlirõhk ja voltmeeter) näitavad aiateibaid.
Õlirõhk tühikäigul 1bar, õlitemp linnas sõites üle 60 ei lähe ja voltmeeter näitab alla 12.

Kas keegi teab milles viga on? vaevalt et kõik 3 andurit segast panevad või siiski? või peab uue näidikute bloki ostma? on kellelgi midagi sellist olnud,igasugu targa info eest tänulik:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 17.09.07 15:20 Tsiteeri

Sooja mootoriga tühikäigul on 1bar õlirõhku suht normaalne veel (R5, 10V). Sõltub õlist - mida vedelam, seda väiksem rõhk. Ning loomulikult ka mootori "tihedusest".
Õli temp. sõltub samuti õlist. Aga ega see seier sealt põhjast eriti ülesse ei tõusegi rahulikul sõidul. Anna pikalt minna 120+km/h, ja temp. hakkab tõusma.
Voltmeeter võib küll valetada, aga selle kohta võid lugeda ka siit:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=40798#pid253279

Kui arvad, et kellad ikkagi valetavad, siis viga on kõige reaalsemalt kellade ploki külmjoodetes. Kisu lahti, jooda kõik ühendused üle ja olemas.
Mu enda 100TQ-l hakkas hiljuti voltmeeter ise õigesti näitama, s.t. sama väärtust näitab ees armatuuris, mida akult mõõtes tester näitab. Lihtsalt ärkas ellu ja nüüd käibki nii. Enne läks ka seier sinna 12V peale või isegi alla kui palju tarbijaid korraga taga oli.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
markus100
huviline

Registreerunud 11.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 18.09.07 08:23 Tsiteeri

se õli temp tõusis suvel maanteed sõidetes sinna teise kriipsuni ja vahest seieri jagu üle kui sai ikka vinti antud aga mitte rohkem..

Aga selle peale olen ma ise ka mõelnud et vahest on auto minek kuidagi kännu taga kinni aga mõni õhtu saab jälle korralikult liikuda,ise ma olen suutnud sinnamaani mõelda et genekas lihtsalt hakkab töölepingut lõpetama et pump ei saa piisavalt särtsu aga nüüd sain palju targemaks. tuleb ka vast 14,7 pingeregulaator peale visata. :) igatahes tänud! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.0% - SQL: 79.0%]