mex
huviline
Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi A6 Q c5
|
|
postitati 22.11.06 19:45
|
|
|
C4 2.3 ei taha vahepeal käija...
probleem selles, et kõik toimib muidu vinks vonks,saan ka pikka maad probleemideta sõita aga vahepeal kui juba soe on hakkab puterdama ja ja loobib
tuure 600-2000 vahel, kui gaasi vajutada siis läheks nagu täis plödistab ja lööb tuurida alla, aga välja ei sure. turtsub ka. ei tea millest alustada,
kõik soovitused ja nõuanded väga teretulnud.
tänud
|
|
|
|
mex
huviline
Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.11.06 19:36
|
|
|
nii täna sain targemaks jälle.
pikka otsa sõites korra kui soojaks läheb hakkab hakkima ja puderdama aga kui hoog sees on siis ära ei koole, st et liigub ikka edasi(erinevalt
sellest kui seisma jääd, siis enam edasi ei liigu vaid loobib pöördeid ja jõudu ei ole). ja siis mingi 10 min. möödudes kaob anomaalia samamoodi, äkki
kellelgi mingit tarka soovitust anda? esmasp. lähen diagnosti, eks siis näe mis õeldakse.
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
|
postitati 24.11.06 19:53
|
|
|
eks mingi julla on läbi läinud. audil on ju neid asju mustmiljon, tänu millele võid tee peale jääda.
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 '96 ABK
|
|
postitati 25.11.06 07:13
|
|
|
kuidas kütusekulu on?
kontrolli lambda üle..
|
|
|
|
mex
huviline
Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.11.06 09:50
|
|
|
ohoh...
isegi vastukaja on tulnud...
küttekulu hetkel 100km/h ja kiirusehoidjaga lastes mingi 9l
paistab enamvähem.
aga kas tavaliselt diagnostikas selgitatakse ikka välja mis lulla on läbi läinud või hakatakakse ka suvaliselt juppe vahetama?
ja kuidas ma koduste vahenditega lambdata saaksin kontrollida, juhe järelt ära lihtsalt?
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 '96 ABK
|
|
mex
huviline
Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.11.06 13:27
|
|
|
nii lambta mõõdetud ja korras, pritsepea küljes olevad pistikud ka üle mõõdetud ja needki sai paika seatud, masin käib nyyd enamvähem, aga korra nagu
ikka tahab puterdada vahest, kuid väga natuke aega, ehk on olnud kellelgi sellist jama?
|
|
|
|
arro
klubiliige
Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: C3 quattro, C4 quattro
|
|
postitati 27.11.06 14:07
|
|
|
Jah mull on ja siiamaani ei tea mida teha, kuid kui oskad head nõu anda siis oleks väga tänulik. Auto siis sama kuid 2,0
|
|
|
|
mex
huviline
Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.11.06 20:26
|
|
|
kindlasti annaks head nõu, aga ma ise ka suht nõutu olen,
niipalju avastasin et kui pritsepeaküljest psitiku lahti ühendasin siis läks pöördesse uuesti jälle. aga jõudu enam ei olnud eriti, ju on siis see
andur vms seal läbi, aga eks ma uurin edasi, diagnostikas õeldi ka et korras ju kõik.
|
|
|
|
mgrifon
huviline
Registreerunud 28.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80
|
|
postitati 28.11.06 10:06
|
|
|
No tundub , et meil ühesugune probleem. Olen käinud diagnostikas ja ....auto täitsa korras.Enne seda just sai lämbda andur ka vahetatud, kuna juhtmed
olid kulunud ja kui vesi sattus peale jäi auto jänni.Aga kas sul teeb niiske ilmaga või kogu aeg.Ma vehetasin süütepooli ja läks palju paremaks.Aga
mingi kamm on ikka sees.
|
|
|
|
jyrx123
huviline
Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi100 2.6aut.
|
|
postitati 28.11.06 11:51
|
|
|
Mul oli kunagi 2,3e (100kw) sigariga sama ooper. Järsku suri välja ja käivitades jäid pöörded 2000peale. Teinekord Hakkasid kõikuma ka kuskil 600-2000
vahel.Diagnostikast ma küll mingit abi ei saanud. Õeldi ,et kõik töötab. Vahetasin pritsepea, pihustid, filtrid, kuid see ei aidanud. Lõpuks probleem
kadus, kui aju sai asendatud uuega.
|
|
|
|