Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b3
postitati 29.09.06 14:02
auto ei lähe käima
tere!mure siis selline,et peale sõitu kui auto seisma jätta ja siis mingi aeg uuesti tahan uuesti käima panna,see ei õnnestu,peale mõningast
tuledelülitiga mängimist see alles õnnestub,milles võib asi olla?(varem oli selline asi et üks kaitse läks läbi ja ka käima ei läinud,armatuuris ei
põlenud ükski tuli.)
Zet
huviline
Registreerunud 09.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
postitati 05.10.06 11:54
peab tõdema et ka mul on sama laadse probleemiga tegu, et kui auto seisma jätte ja natukese aja pärast kohe käima panna siis ta aga ei lähe aga ma
pean autos ootama ca 5-10 minutit ja siis lähe käima nagu ei midagi oleks old, et siis jah sama küsimus mis eelnev kaaskodanik on esitand, et milles
viga võib olla??
Igast olukorrast on väljapääs, vahest isegi mitu
clubmusic
huviline
Registreerunud 04.06.05
Kasutaja on eemal
Registreerunud 09.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
postitati 06.10.06 05:30
jah peab tõdema et seal taoline mure aga vahe vast see et neil läheb seal auto käima ja siis sureb välja aga minu autol nii et kui võtit keerad siuke
tunne et aku täitsa kotis omadega aga jha 5 minuti pärast on kõik ok millest siuke probleem ei tea millest siuke probleem
Igast olukorrast on väljapääs, vahest isegi mitu
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
postitati 06.10.06 05:35
Tsitaat:
Algselt postitas: Zet
jah peab tõdema et seal taoline mure aga vahe vast see et neil läheb seal auto käima ja siis sureb välja aga minu autol nii et kui võtit keerad siuke
tunne et aku täitsa kotis omadega aga jha 5 minuti pärast on kõik ok millest siuke probleem ei tea millest siuke probleem
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 26.9% - SQL: 73.1%]