Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Probleem jahutusega! (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1182)
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 90a

postitati 14.09.06 14:20 Tsiteeri
Probleem jahutusega!

Tere rahvas! Autoks siis a90 2.3 100kw.Mure selline, et otsustasin täna vaadata mis teeb see tosool seal paisupaagis kuna salongi ei tule sooja ja arvasin, et õhk vahel. Avastus oli suur nii kui auto käima panin hakkas tosool kaduma ja kadus mingi 2cm alla min. (algil oli miinimumi peal tase). Mudisin voolikuid natuke ja kadus veelgi nii umbes poole paisupaagini. Suretasin auto välja, et lähen ostan tosooli juurde kui õhk vahel oli minu üllatuseks tagasi tulles oli üle viskand hoopis tükis. Nüüd jahtus mootor maha ja tase jälle min. . Kas tosool ei peaks kuumenedes paisuma? Kas keegi oskab asja kommenteerida!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.06 15:24 Tsiteeri

Nüüd oli hoopis niimoodi ,et ennem kui suurele ringile läks oli tase miinimumil, aga kui läks ära suurele ringile läks kohe alla miinimumi ja kui pärast seda auto välja suretasin tuli tosool tagasi! Ei tea lolliks võib minna nagu võtaks ta igajuhuks kuhugile tagavaraks!!!:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1999 1,8T

postitati 14.09.06 15:27 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=31136#pid209536

Kasuta otsingut ;) Tavailselt saab sealt ka abi
Pese süsteem korralikult läbi ja siis vaata edasi mis saab. Loe enne sellelt aadressilt ka juttu mille ma sulle panin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.06 15:44 Tsiteeri

Selge see, seda ma olen lugenud jah, et miks salongi sooja ei tule, aga mind huvitab just see rohkem kus kaob tosool kui jahutus teisele ringile läheb ja pärast jälle tagasi tuleb? Või see normaalne nähtus või tuleb see siiski ummistusest?

priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1999 1,8T

postitati 15.09.06 16:05 Tsiteeri

Mulle ei tundu see nii ummistusena, kui õhumullist voolikus vms. Kas süsteemi õhutanud oled?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.06 16:10 Tsiteeri

Olen küll õhutanud, sealt õhutusventiilist tuleb ilusti tosooli! Endale tundub ka, nagu õhk oleks vahel! Ei tea ei oska enam mõelda seda.

Tuiks
huviline

Registreerunud 16.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.06 16:23 Tsiteeri

Pakun,et sul on salongisoojendusradikas umbes ja kuna see suurde ringi kuulub,siis jahutusvedelik lihtsalt ei hakka sul seal korralikult ringlema.Termostaadi avanedes kaob paisupaagis olev kogus plokki ja mujale,seejärel pärast mootori seiskamist pump ei löö ringi enam ja ainuke koht kuhu minna kuumal jahutusvedelikul on tagasi paisupaaki.Ja tosoolist rääkides soovitan sul soojalt selle ringivahetada JAHUTUSVEDELIKU vastu,sest tosoolil kui sellisel puuduvad määrde omadused,jahutusvedelik erinevalt aga määrib veepumpa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.5% - SQL: 77.5%]