Nobody
huviline
Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.06 11:34
|
|
|
Kust osta võtmeid ja tööriistu
Hetkel vajaminevad oleks:
Mõned padrunid, üleminekud jämedamalt otsalt keskmisele otsale (tellitavatel võtmetel), peenikese otstega näpitsad jne
Ka tuleviku suhtes, siis kust on näiteks Tallinnas võimalik osta häid tööriistu (neid lihtrahva omasi olen juba kasutanud ja äravisanud)
mootorratas 61'st aastast
|
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 17.07.06 11:40
|
|
|
Võid vaadata sellisesse kohta nagu KG Knutsson, nemad müüvad " Kamaza Tools'i "
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 17.07.06 11:44
|
|
|
Würth'i tööriistu julgeks ka soovitada.
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
postitati 17.07.06 11:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lunatic
Würth'i tööriistu julgeks ka soovitada. |
Sinna ostma minnes peab rahakott puuga seljas olema, sest seal asjad eraisiku jaoks topelt hinnaga.
Vaata näiteks mõnda varuosadega tegelevasse auto poodi või suuremad ehitustarvete poed müüvad ka tööriistu. Näit: Ehitusmarket, K-Rauta, ABC jne
|
|
|
meha
huviline
Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100q ja VW Passat
|
postitati 17.07.06 12:16
|
|
|
luna eesti oli vist üks firma,kus abi võib leida.asub peterburi teel
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 17.07.06 12:43
|
|
|
stokker ja würth
|
|
|
|
k6veric
huviline
Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq
|
postitati 17.07.06 18:13
|
|
|
Ma tööl kasutan ka würthi ja betat, neid ma ikka endale osta ei jõua, aga kodus on mul lux i narre komplekt mis on päris asjalik. Maksis mingi 650 .-
, ehitusmarketis. Lehtvõti peab küll hea olema IMO. Sest kui padrun ütleb ülesse siis ta lihtsalt läheb katki, odav leht võtab ennem mutrilt kandid ka
maha.
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 17.07.06 19:31
|
|
|
Würthi ja kamasa kohta pole midagi õelda. Kannatavad suht looma jõu välja. Muidugi jah. Hind on ka vastav. Suur kohver maksis pea 5k, kui väga valesti
ei mäleta.
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 17.07.06 19:50
|
|
|
No head ja odavat ju koos ei saa. Kui tahad head ja odavat asja siis pead kaks asja ostma, ühe hea ja teise odava.
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 17.07.06 19:51
|
|
|
ise kasutan GEE TEE komplekti ja olen sigarahul (eluaegne garantii
tööriistal) neid komplekte müüakse ka EHITUS SERVICE-s
on ka VATA komplektid millel on eluaegne garantii kodukasutajale täiesti rahuldavad komlektid
kunagi kasutasin ka sõbra BILDEMA komplekti ja oli ka ikka päris tugev asi
GEE TEE kohta poes öeldi et sina selles komplektis olevate võtmetega inimese jõuga neid võtmeid puruks ei keera kui sinna mingeid torusid ja värke taha aretada siis see on juba omaette teema
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.06 19:51
|
|
|
eks ta rohkem maitseasi on, võiks omalt poolt lisaks Kamasa Toolsile veel soovitada Gedore, Stahlwille, Hazet.
Ega neid päris proffi riistu tihtipeale poes kohal ei olegi, vaid tuleb tellida.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 29.12.13 19:54
|
|
|
Lihtsalt mõtlemisaineks siia teemasse seoses teatud toodete kvaliteediga.
Tekkis võimalus, kus sain katsetada erinevate tootjate padrunvõtmeid. Nimelt ühel saanil oli valuveljega üks polt nii kõvasti kinni idanenud, et
pneumo ~800Nm seda polti lahti ei raputanud 6,5 bar juures ja lööktrellile mõeldud tugeva ja paksu padrunvõtmega. Esimesena võtsin nõukaaegse õhukese
äärisega 17 padruni ja keerasin selle ~70cm jõuõla juures kenasti lõhki. Siis võtsin kunagi ka endale sisemiselt meeldinud Gedore samade läbimõõtudega
padruni, mille keerasin sama jõuõla juures kenasti lõhki ja kurat nii lõhki, et lausa imelik hakkas (Stokkerist suvel soetatud kõige kallim toode
selles mõõdus). Seejärel oli variant, kas riskin oma ~10.a. vana Proxxoni padruniga keerata, mis sama seina paksusega - riskisin ja polt tuli lahti ja
padrun terve. Sähh kurat siis Gedorele tehtavat kõvat reklaami . Küsisin
Stokkerist järgi, et kas Proxxonit veel on - jah saab tellida, minu jaoks selge mida eelistada.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.13 20:13
|
|
|
Kamasa eluaegset see ikkagi ei ületa .
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 29.12.13 20:21
|
|
|
Tallinnas on Proxxon'i padrunid saadaval mõistlikus valikus (ka üksikult) näiteks Espakis ehk Kaare teel.
Stokker müüb esmajärjekorras ikka Gedore't.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 29.12.13 20:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
Kamasa eluaegset see ikkagi ei ületa . |
Kamasa padruneid pole ma veel proovinud. Ma tegelikult muud ei tahagi saavutada kui teadmist tööriistade reaalsest vastupidavusest kasvõi siis oma
enda rahakoti arvelt. Aga põhimõtted on mul ikka paigas - teen tööd ikka õige jõu juures õige tööriistaga . Vahel tuleb lihtsalt tuju katsetada enese harimise mõttes. Garantiisse pole plaanis niikuinii mitte ühtegi
"testitud" lõhkist vidinat viia .
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.13 21:01
|
|
|
Reaalne vastupidavus on korrelatsioonis garantii pikkusega. Tasuta lõunaid ei olnud siis, ei ole täna ning suure-suure tõenäosusega ei lisandu ka
homme .
Senisele Kamasele sai juulis 23 aastat. Ostetud 1990 Rootsist ühest suvalisest Stocki kesklinna tolleaegsest Texaco jaamast ja vaja oli ühel
Firebird-il ratas alt ära saada. Su jutt 17" padrunist tuletas just seda meelde. Terve robikond vanu peere keerasid omad padrunid lõhki ja
vardad kõveraks enne, kui härg kaevu juurde asus ja sealt bensukast Kamasa sai toodud. 17" padruni ja selle tolleaegse udupeene 180 kraadise pea otsa
sai pandud veel pikk tellingutoru. Ragina saatel sai kõik lahti ning padrun + see tiriga käepide tänaseni töös. Tehke järgi .
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 29.12.13 21:29
|
|
|
Hea teema ja palju kasulikku juttu. Ise ostsime tööriista marketist suvel uue kohvri. Firmat hetkel peast ei mäleta, aga kõik kolm 16 padrunit läksid
esimesel päeval järjest katki. Sai tanklas käidud ostetud veel kolm padrunit. Üks läks kohe katki ja üks tegi kohe selle poldi lahti. Mingi black
chrome oli. Lisan paari päeva jooksul ka asjade tootjate nimed. Nüüd oleks ka endal korralikku kohvrit vaja. Eks pean ka seda Kamasa -t otsima
hakkama.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 30.12.13 06:54
|
|
|
Minu käest saab mõistliku hinnaga KS-Toolsi, VATA-t ja TRIUMF-i. (reklaami ei taha teha, kuid mul on omal isiklik VATA kast juba käinud aastat 15
varsti, tööalaselt olin pikalt TRIUMF-i toodangu klient ja nüüd julgen seda ka müüa ilma hingepiinadeta.) KS-Toolsi nimi peaks juba ise enda eest
rääkima.
Velgede lahtikeeramiseks on tootevalikus olemas ka eriti õhukesed eripadrunid suruõhupüssile.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.14 17:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
Minu käest saab mõistliku hinnaga KS-Toolsi, VATA-t ja TRIUMF-i. (reklaami ei taha teha, kuid mul on omal isiklik VATA kast juba käinud aastat 15
varsti, tööalaselt olin pikalt TRIUMF-i toodangu klient ja nüüd julgen seda ka müüa ilma hingepiinadeta.) KS-Toolsi nimi peaks juba ise enda eest
rääkima.
Velgede lahtikeeramiseks on tootevalikus olemas ka eriti õhukesed eripadrunid suruõhupüssile. |
Ks-Tools oligi see mille 16 võtmed kõik järjest puruks keerasime. Vaatasin ka üle ja Vata omaga tuli kohe lahti.
Vahet ikka on. Endal nüüd Kamasa Toolsi 168 osaline kohver olemas ja sellega väga rahul.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 27.07.14 19:09
|
|
|
Ise kasutanud Tööriistamarketi valikust asju, aga ka näiteks Boxo padrunvõtmed on täiesti OK, saab neid nt Balti Autoosade kaudu, müüvad pmst kõik
autovaruosade poed.
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport
|
postitati 27.07.14 20:00
|
|
|
Oman ka Kamasa toolsi kohvrit, väga rahul olen.
Kaks liigendit olen puru keeranud 1/4 ja 3/8, mõlemad vahetati ringi.
KS Tools pakkus ka huvi kui valitud sai kohvrit, aga häiris natuke see padruni kuju, et ei olnud kuuskant, vaid oli nurki säästev mingi eri kuju. Ja
Kamasa padrunisse istus poldi pea nö sügavamale, jube raske on seletada seda, et padrunite otsa servad on sisse poole koonuses, Kamasal oli vähem.
Mida väiksem see koonus on seda suurem on toetuspind ju poldi peale.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
raul55
huviline
Registreerunud 09.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 27.07.14 21:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Driver
GEE TEE kohta poes öeldi et sina selles komplektis olevate võtmetega inimese jõuga neid võtmeid puruks ei keera kui sinna mingeid torusid ja värke taha aretada siis see on juba omaette teema
|
Pole päris loom, aga oma käega ja ilma lisavidinateta padruni pikenduse katki keeranud.
|
|
|
TarmoT
huviline
Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 Quattro 3.6l 1989
|
postitati 28.07.14 07:37
|
|
|
Omalt poolt lisaksin, et kasutage võimalusel kuuskant padrunit. Sest neid 12-kant padruneid olen ma isegi mitmeid puruks keeranud.
Kuuskandid on siiani kõik terved.
|
|
|
m0cc
huviline
Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: W213, 5008
|
postitati 31.07.14 07:15
|
|
|
Ise olen kasutanud ja ka mitmed tuttavad mannesmanni green seeriat. Korralikud asjad ja hind ei ole väga kõrge. Eestis saab nt. www.tools24.ee'st.
Kasti kinnitused on paaril korral katki läinud (suure kasutamise tulemusena) aga muu korras.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
|