oleeev
huviline
Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro
|
postitati 01.05.06 11:25
|
|
|
S4 aan puterdab vahete vahel - Viga leitud
Nimelt siis teeb sedasi,et vahetvahel jumala lambist kaob üks sil tagant ära ja sama lambist tuleb ta tagasi ka.Küünlad uued peal,piibud on ka nagu
ilusti korras ei saa aru,et oleks miskit viga kõik juhtmed ja pistikud läbi kombitsetud ja ei miskit vahel töötab ilust terve päeva siis jälle
puterdab.
Vahebeal vahetasin tableti ära(musta plastik katte alt) ja hakkas kohe tööle,panin siis selle tableti mis ei töötand teisele essile ja see hakkas ka
tööle.Ja nii ma nüüd ei teagi kust vöi mis otsida arvutiga ei saand ka miskit vea koodi.  
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 01.05.06 18:16
|
|
|
Kui kõik otsad ja piibud on korras, tundub, et üks süütepool hakkab jukerdama...
|
|
|
|
oleeev
huviline
Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.05.06 19:53
|
|
|
Oi k.rask seda veel vaja kas on kuidagi võimalik seda kontrollida ka?.Kas kommukas ei või sedasi teha.
Sõidangi hetkel nii ringi,et vahest on 4sil ja siis jälle viis ja krt kus ajab närvi see,ei oska kusagilt otsida ka miskit
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 02.05.06 20:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: oleeev
Kas kommukas ei või sedasi teha.
|
Mina olen aru saanud, et kummutaatoriga on 2 varianti, kas ta töötab või mitte ja kui ta ei töötaks, siis ei läheks Sul auto käimagi...parandage kui
eksin.
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.06 17:05
|
|
|
Pooliga on nii, et kõige kindlam viis kontrollida on pool teise vastu prooviks ringi vahetada...
Kui aga mingeid väliseid muutusi (sulamisjäljed vms) märgata on, siis on viga praktiliselt leitud...
Räägitud on testriga mõõtmisest, aga endal on takistust mõõtes igat pidi lõpmatuse tulemuseks saanud...
|
|
|
|
oleeev
huviline
Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.06 19:19
|
|
|
Täna oli siis asi niikaugel et ei saandki enam õieti sõitta.Pugesin siis uuesti kapotti alla ja olin seal nii kaua kui vea KÄTTE sain,nimelt siis
ikkagi kommukas läbi,kui tõmban kommuka pinge alla auto tõõtab lasen lahti ei tööta ja selline viga juba teist korda peab ikka uued kommukad ostma
mitte kasutatud asju.
Tänud kes viitsisid vastata.
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.06 21:17
|
|
|
selliseid asju kasutatuna hankida on jah riskantne...
samas vähese nikerdamisega saaks asja lahendada pikemaks ajaks ja palju odavamalt
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=27085#pid192115
ise mõtleb selle variandi peale juba mõnda aega - nimelt on enda autol seal kapoti all need kommukad otse mootori poolt tuleva kuuma hinguse käes ilma
mingi katteta...
|
|
|
|