Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Õhulugeja ? (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 4897)
zillimees
huviline

Registreerunud 30.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.06 15:31 Tsiteeri
Õhulugeja ?

autoks 100 2.5 TDI. kui tõmban õhulugejal juhtme järelt ei juhu midagi. kas peaks ???

Õige auto nimi auto algab ikka A-tähega (AUDI)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 21.04.06 05:29 Tsiteeri

jõud peaks kaduma ja gaasi vajutades peaks must tahm matma endasse kogu tee.

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pandiit
huviline

Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.06 07:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürarrak
jõud peaks kaduma ja gaasi vajutades peaks must tahm matma endasse kogu tee.

tahmamise peale ei saa lootma jääda, aga jõud kaob küll kohe üldse ei liigu uimasem kui 2,4d

Rändurtööd OÜ +372 53445292 info@randurtood.ee www.randurtood.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kalda
huviline

Registreerunud 07.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: E60 3,0 D

postitati 26.04.06 20:10 Tsiteeri

Tahmahulk küll suuremaks ei lähe! Ainult jõud kaob!!! Vaata kas õhulugejasse ikka läheb vool! JA samas peab sealt nõrgem voolupinge ka välja tulema! uus õhulugeja maksab u. 11000! Kui tahad sellekohta mingit täpsemat inffi anna teada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.06 21:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kalda
uus õhulugeja maksab u. 11000!

Kui üritad õhulugejat vahendada, siis kas sa liiga ahneks ei lähe? ? ?
Ei tea küll Audi 100 õhulugeja hinda, kuid 2 aastat tagasi maksis see A4 1,9 TDi-le 2,5k ja sõber ostis kuu aega tagasi A6 2,5 TDi-le ca 1,5k eest

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kalda
huviline

Registreerunud 07.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: E60 3,0 D

postitati 29.04.06 08:44 Tsiteeri

ostis 1500 eegu eest kasutatud mitte uue, mina rääkisin uuest!:D:D:D

Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.06 10:34 Tsiteeri

Kas sa kusagilt loed välja, et ma mainisin kasutatud õhulugejat? Mõlema näite puhul on tegemist täiesti uutega.

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 17.05.06 20:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: slk270
Kas sa kusagilt loed välja, et ma mainisin kasutatud õhulugejat? Mõlema näite puhul on tegemist täiesti uutega.

Nii-nii, kas need ka töötavad? Rohkem infot paluks :)
Huvitab siis 103kw 2.5TDI õhulugeja.

Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.06 20:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Nii-nii, kas need ka töötavad? Rohkem infot paluks :)
Huvitab siis 103kw 2.5TDI õhulugeja.

Kahjuks ei saa ma sinu küsimusest aru.
Kui soovid uut õhulugejat, siis tänapäeval võib täiesti rahulikult selle küsimusga pöörduda Audi ametliku diileri poole. Tallinnas on selleks Reval Auto aadressiga Paldiski mnt 100a. Varuosade telefon - 611 2022.

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 18.05.06 10:09 Tsiteeri

Vot, Revalist olen ma ka küsinud ja saanud hinnaks minu mäletamist mööda 7500.- , kõige odavam pakkumien oli Karla Auto Diislikeskuse kaudu ja see oli ~4000.-
Küsisin, kuna ei ole sellst odavamat pakkumist leidnud. Kui Sa ütlesid, et said 1500.- siis huvitab, et kust kohast :)? A6l on siiamaani õhulugeja vahetamata ja külmaga (ehk talvel) asi väga hull ei olnud aga mida soojem ilm seda rohkem ta tossab ja jõud on täisti võõrnähtus hetkel :(

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 18.05.06 12:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Vot, Revalist olen ma ka küsinud ja saanud hinnaks minu mäletamist mööda 7500.- , kõige odavam pakkumien oli Karla Auto Diislikeskuse kaudu ja see oli ~4000.-
Küsisin, kuna ei ole sellst odavamat pakkumist leidnud. Kui Sa ütlesid, et said 1500.- siis huvitab, et kust kohast :)? A6l on siiamaani õhulugeja vahetamata ja külmaga (ehk talvel) asi väga hull ei olnud aga mida soojem ilm seda rohkem ta tossab ja jõud on täisti võõrnähtus hetkel :(

Loe teemat (eriti lõpu poolt): http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=27492#pid194891
Edit: Loomulikult võib A6 lugeja hind erineda A4 omast, mis oli vahetusfondiga 1600.-

Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.06 16:41 Tsiteeri

Aa kuidas saab õhulugejat kontrollida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.06 17:18 Tsiteeri

Kui tõmbad juhtme küljest ära, siis peaks jõud kaduma ning teerullid kimavad sust rõõmsalt mööda.

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 29.05.06 18:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui tõmbad juhtme küljest ära, siis peaks jõud kaduma ning teerullid kimavad sust rõõmsalt mööda.

Mina lasin küll diagnostis kontrollida, kuid DIA "onu" arvas just vastupidi, et pistiku eemaldades on minekut rohkem. Kui küsisin ta käest, et ma laseks siis kogu aeg lahtiühendatud pistikuga:D, arvas viimane, et politseonudele ei meeldiks tagant tulev hull tahmalont - mine sa võta nüüd kinni?

Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.06 20:19 Tsiteeri

Mine sa neid "Kobasid ja Ahneid" tea aga mäletan omast kogemusest, et kui autol puudus igasugune minek, siis pärast lugeja vahetust taastus enamvähem normaalne olukord. Minu auto puhul oli "tõmbe" probleemiks lisaks veel kehvad pihustid...

margo109
huviline

Registreerunud 10.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4 1,9tdi

postitati 31.05.06 09:26 Tsiteeri

Mina ei tõmbaks õhulugeja pistikut välja kui mootor käib,kuna seejärel saab aju veateate ja läheb üle reshiimile,kus ta saaks peetis õhulugejaga töödata,kuigi väike restart pidi aitama s.o.akuklemmid maha ja mõneks ajaks kokku omavahel,oskab ehk keegi kom?

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 31.05.06 18:13 Tsiteeri

See mis kirjutan ei olew soovitav.
maanteel leldab heitgaase ja õli , õhu lugeja osad tetailid kardavad keemiat (bensiini) lahustuvad.
Võtsin sama suguse kustunud õhu lugeja > lodistasin seda ~3 minutit bensiini ämbris > siis kähku kõrval ämbrisse kus oli kuum vesi eelnevalt lahustatud tööriiete pesupulbriga (leelis) mis eraldas bentsu kile niitidelt > ja siis peale seal loputamist voolava kraani vee alla mis neutraliseeris kogu keemia ja peale seda töötas nagu uus.
Nii olen äratanud ellu kolm saastunud ja mitte töötavat õhu lugejat.
Veel kord. > ei julge seda soovitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 31.05.06 18:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maitz
Aa kuidas saab õhulugejat kontrollida

Väljund pinge muutus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taf
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A 6

postitati 01.06.06 18:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TiitR2
Tsitaat:

Mina lasin küll diagnostis kontrollida, kuid DIA "onu" arvas just vastupidi, et pistiku eemaldades on minekut rohkem. Kui küsisin ta käest, et ma laseks siis kogu aeg lahtiühendatud pistikuga:D, arvas viimane, et politseonudele ei meeldiks tagant tulev hull tahmalont - mine sa võta nüüd kinni?
oli just sama mure.kui pistik ära küljest võtta tuleb jõudu JUURDE. uus maksis 1370 (revalis) kui vana tagastasid . ja jälle tore sõita :)

Taf
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A 6

postitati 01.06.06 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margo109
Mina ei tõmbaks õhulugeja pistikut välja kui mootor käib,kuna seejärel saab aju veateate ja läheb üle reshiimile,kus ta saaks peetis õhulugejaga töödata,kuigi väike restart pidi aitama s.o.akuklemmid maha ja mõneks ajaks kokku omavahel,oskab ehk keegi kom?
julgen sinu pakutud varianti soovitada. töötab

aigar
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo

postitati 06.10.06 17:27 Tsiteeri

Muidu täna lasin uurida kohalikust poest A4 2.5 tdi õhulugeja hinda ja hinnad hakkasid pihta 900.- ja läksid kuni 4500.- välja. Ei tea kaua see 900 eegune töötab? Endal ka õhulugeja vist peetis niiet tuleb uus soetada, kui puhastus ei aita. On olemas selline vahend nagu AIR SENSOR CLEANER, CRC toodang siis. Homme läen poodi ostan ära ja proovin kas aitab ka midagi. Eks siis pärast jagan muljeid.

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 06.10.06 19:58 Tsiteeri

kus poes seda vahendit myyakse? olen ise ka seda otsinud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aigar
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo

postitati 08.10.06 10:02 Tsiteeri

nii. sai siis ära proovitud see AIR SENSOR CLEANER ja isegi oli kasu sellest. Saab natuke õhulugeja vahetust edasi lükata. Seal purgi peal oli kirjas, et soovitav puhastada peale igat õhufiltri vahetust. Ikka päris sitane oli see sensor. Mul üks tuttav puhastas kunagi mingi piduripuhastusvedelikuga aerosoolpudelis ja ütles ka, et aitas. Eks siis vaatame kaua nüüd sõita saab.

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.06 06:58 Tsiteeri

idee poolest kui õhulugeja on rikkis ja auto on juba uimane, kui eemaldada pistik, hakkab masin ära programeeritud loogika järgi sõitma. minekut juurde ei tule nagu mõni siin ütles, kuid uimaseks pill ei tohiks ka jääda. Kontrollida saab ka, peab klemmidelt takistust mõõtma, kui sa just tead millised takistused peavad olema. Mõnel masinal läheb takistus suuremaks, mõnel vastupidi kahaneb. Ja Jõhvi Karla Autos ehk. nüüdses L.M.Servis OÜ's saab õhulugejat päris saia raha eest ,võrreldes 11k- ja 7k-ga, umbes 1000-1500 rubla eest sõltuvalt mudelist. (vähemalt kui mina seal töötasin olid sellised hinnad) Võib proovida puhastada ka, kuid ettevaatlikult, asja võib p..... keerata. Selleks sobib "Break cleaner" (piduri puhastusaine/rasva eemaldaja) + õhukompressor.

jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 27.11.06 20:05 Tsiteeri

õhulugeja tuleb maha võtta?
või, kuidas ligi saab

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]