Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: bensu tilgub (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1088)
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 90a

postitati 21.03.06 19:58 Tsiteeri
bensu tilgub

mul on mehhaaniline pritsung selle küljes on mingi plastmass jublakas mis kahe kruviga kinni sealt tilkus alguses bensu õrnalt välja nüüd järjest suuremaks see jama läheb kas seda on võimalik kuidagi parandada on kellegil mingit sellist jama olnud oskab keegi aidata:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 21.03.06 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tann83
mul on mehhaaniline pritsung selle küljes on mingi plastmass jublakas mis kahe kruviga kinni sealt tilkus alguses bensu õrnalt välja nüüd järjest suuremaks see jama läheb kas seda on võimalik kuidagi parandada on kellegil mingit sellist jama olnud oskab keegi aidata:(

Sa täpsemalt ei oska öelda, mis plastmass jublakas see seal on ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 21.03.06 20:01 Tsiteeri

Proovi selline kirjavahemärk nagu "punkt" oma klaviatuurilt ülesse leida ning näidata kaasklubiliste vastu ülesse mingitki austust. Ma ei viitsinud isegi lõpuni lugeda seda jura.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 21.03.06 20:01 Tsiteeri

Sul on mille kyljes mehaaniline pritse? Mis plastik? Millest sa räägid? Ehk täpsustad milles jama ja mis autoga tegu.

Rohkem ja täpsemat infot võiks teemasse panna, sest vastaval korral sa abi ei leia.

PS! Muuda pealkiri ka ära...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.06 20:07 Tsiteeri

tegu audi 80 1.9q 87a. see jublakas on pihusti otsade juures mul paremal külje peal,mõnel eespool sealt jookseb mingi 2 ka veel sealt tilgubki bensu.

Rexx
huviline

Registreerunud 04.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3.0tdi Q

postitati 21.03.06 22:11 Tsiteeri

Tsitaat:
tegu audi 80 1.9q 87a. see jublakas on pihusti otsade juures mul paremal külje peal,mõnel eespool sealt jookseb mingi 2 ka veel sealt tilgubki bensu.

Eriti aru ei saa, millest räägid, kuid kui probleem "jublakas", kas siis poleks mõtekas lammarist uut otsida? Lähed autoga kohale ja näitad, mis jublakat vaja on. Usun, et kui tegu "jublakaga", siis seda lappida ei saa, sest IMO "jublakas" on mingi väike vidin.

Halvasti sõnastatud küsimusele ei olegi lootust saada asjalikku vastust. Minu vastus on ntx suht koht "teoreetiline p*sk".

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.06 07:40 Tsiteeri

Seda ma kardangi, et kas seda eraldi niimoodi müüa on!

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 22.03.06 09:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Seda ma kardangi, et kas seda eraldi nimmodi müüa on!

Kle kas sa tõesti ühtegi lauset pole võimeline õigesti kirjutama?:o:o

Tegemist on ilmselt bensiini juhtrõhuregulaatoriga aga senise jutu põhjal võib ainult oletada muidugi. Kuuldavasti pidid need plastkorpuse vahelt läbi hakkama ajama.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=14153#pid182158

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.06 10:30 Tsiteeri

tegemist siis vist tõesti rõhuregulaatoriga,sest toote kood on küll selline peal.Kas seda asja on müügil eraldi ja kui on siis palju umbes maksab, kas ise seda näppida võib?Sorry kirjavigade pärast!!

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 22.03.06 15:37 Tsiteeri

Vaataetsasuuresterutusestomakahekruvigajublakapärastäraeiminesta.Minu arvamus on et kõike saab vahetada.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.06 18:20 Tsiteeri

Ega ma kahe kruvi pärast minestama hakkagi ja sellest ma saan ka aru et kõike on võimalik,aga probleem rohkem selles, et kas seda tasub ise näppida või mitte?!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]