Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kui palju kulutate aastas/ kuus enda Audi remondi ja hoolduse peale? (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 5897)
A624
huviline

Registreerunud 24.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 2,0 TDI 103 kw

postitati 23.02.06 17:32 Tsiteeri
Kui palju kulutate aastas/ kuus enda Audi remondi ja hoolduse peale?

Sain Reval Autost enda 1998a. 2,4 mootori, esiveolise tiptronic A6 hoolduse ja remondiajaloo.
Veidi vähem kui 5a. jooksul on seda autot hooldatud ja remonditud Revalis 154000 EEK eest koos käibemaksuga, auto läbisõit antud perioodil oli 110000 km. Avariidest ja pättidest tingitud töid on tehtud umbes 15000 EEK eest.
Ei sisalda rehvide maksumust. Summad koos käibemaksuga. Enne praegust A6 oli mul 2000a. 1,6 manuaal A4 mille hooldusele ja remondile kulus 2,5a. jooksul Revalis umbes 60000 EEK. Summa käibemaksuga ja ei sisalda rehvide maksumust. Selle auto puhul pättide ja avariidega seotud töid ei olnud.
Siit küsimus laiemale ringile- kes kui palju enda auto remondile ja hooldusele kulutab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cool90
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf III

postitati 23.02.06 18:30 Tsiteeri

kuus on väga raske öelda.mõni kuu ainult bensu peale läheb raha aga eelmine aasta oli 7500.- :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 23.02.06 18:50 Tsiteeri

Leidsin siit ka ühe sarnase sisuga teema.

Keskmine peaks mul tulema 500 kanti kuus (rehve, bensiini, kindlustust, ülevaatust ja pesu ei arvesta). Jaanuaris käisin näiteks ainult sillastendis ja rehvirõhku mõõtsin ka korra. Samas üsna kohe peale auto ostu oli rihmade, mootoriõli, õli- ja õhufiltri, ühe purunenud lõdviku (koos sellega ka jahutusvedeliku) ja eesmiste piduriketaste/klotside vahetus.
Töödega olen peamiselt ise (või tuttavate abiga) hakkama saanud ja seega on summad piirdunud juppide hinnaga, meelehärmi ei tekita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi coupe 90.a

postitati 24.02.06 18:20 Tsiteeri

Enda autole olen kulutanud 6 kuuga umbes 20 000
Auto ise 90a coupe

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 24.02.06 18:32 Tsiteeri

88a auto, pooleteise aastaga on käidud raha välja veidi üle 110 tuhande (liialdamata :D). Otsene remont sellest ca 5000kr, ülejäänud on auto ehitamine. Õli/filtrite vahetusi, oma tööd jms ei ole üldse arvestatud. Seda numbrit saaks vähendada, kui rohkem inimesi reageeriks sellele ehitamisest üle jäänud varuosade müügi teemale:P

EDIT: naine nägi mu arvutusi paberil ja sain just piki pead tema käest:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 24.02.06 18:53 Tsiteeri

Ei saa just ütelda, et kogu summa on läinud otseselt remondi peale, kuid üldiselt esimese 1,5 aasta jooksul sai b4 paigutatud u 20k. Tänaseks päevaks on kulutused tunduvalt langenud sest kasutust leiab sõiduk hetkel vähe ja see mis on kord juba ära vahetaud peab õnneks siiamaani ilusti vastu. Loomulikult saab sõiduki korrashoiule kordades rohkem kulutada, nagu võib siit foorumist lugedes aru saada. Mõniaeg tagasi sai soetatud uus vanaauto ning lähiajal läheb suurem investeering sinna, kui palju, näitab aeg.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
multik
huviline

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.8 Quattro '94 (autom.)

postitati 25.02.06 18:54 Tsiteeri

Auto: Audi 100 C4 2.8 Q, 1994.
Teema pani ka mind mõtlema, et peaks kõik kulud ühte faili panema, et oleks näha kuhu raha kulus. Kuna auto on käes alles mõned kuud, siis on kulud kuude lõikes väga suured. Hetkel on vahetatud mootori õli-filter, hammasrihm, veepump, termostaat ning ka roolivõimu kõrgsurve voolik ja täna pidin ka rehvi augu laskma ära parandada ;) : kulusid kokku = 7415EEK. Loodame, et see number ei jää selliseks, muidu osta või liisingu auto endale :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 28.02.06 10:07 Tsiteeri

A4 TDI 98a - kokku 18 kuu jooksul ca 7 - 9 TEEK (millest valdav enamus oli õhukulumõõtja)

jalgratturid jalgrattateele
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.02.06 10:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: multik
Loodame, et see number ei jää selliseks, muidu osta või liisingu auto endale :D

Ma ei tea miks paljudel on arvamus, et uuele või "liisinguautole" kulub vähem? Otse vastupidi, nende hooldused on reeglina sunnitult ülikalli hinnaga kohtades ja lõppkokkuvõttes kulub ikkagi uuele masinale oluliselt rohkem kui korralikult hooldatavale ja hoitavale vanale.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.03.06 20:48 Tsiteeri

95.a. a6 2,8q automaat avant. Nõks vähem kui neli aastat, läbisõitu ~100t km. Hoolduse kulu all pean silmas liikumiseks vajaminevate ja kuluvate esemetega nagu rehvid, õlid, purunenud asjad + mis vähegi vigane nii kohe vahetusse. Juppe vahetatud nii, et igapäevases liikumises ei pea põdema "kuna asi alt ära kukub" või "kui ära kukub siis vahetan" :). Pukse/amorte vahetatud kahel korral ja tulemas järgmine ring ehk tagumine ots tehtud ja esimene ots saab jälle uue elu alla lähipäevil. Kulu umbes täpselt ~66k.
Väga palju pisivigasid kõrvaldanud ise (ka kapoti all) ja elektriprobleemid puhtalt enda lahendatud, seega oma oskuste arvelt "kokku hoitud" päris oluline summa. Muu ninnunännu ja liikuris nauditavuse tõstmist selles summas arvestatud pole. Liikuril pole olnud ühtegi probleemi, mis oleks auto seisma jätnud ja tee peale pole isend jätnud mitte ühelgi korral. 1x geneka rihma purunemine Tallinnas olles. Ilma rihmata sai sõidetud Aave ette ja kohapeal uus rihm peale pandud. Müügimehed said naerda, et vat kus self service :P Rihm peal ja uuesti Trtu poole :D
Mootor, käimar, Qtagasuguelu hooldatud alati enne õiget "hooldusvälpa" vastavalt kõhu/prsetundele sõltuvalt laksu andmisele ja kogemustele ja midagi pole lagunenud (ekstreemsituatsioonides õlivahetused ~7000km tagant, käigukast ~40000km, tagasillas õli vahetatud hoolimata sellest, et targad räägivad selle mõttetusest).
Mõned tuttavad imestavad, et kuidas nii kaua annab ühe liikuriga ringi sõita :D Kuna "Kasumit" müümisel peale 4.a. kasutamist loota pole siis enne kui ma liikuris usaldust pole kaotanud kasutan seda meelsasti edasi ja pigem ostan uue ja jätan vana alles kui annan selle sandikopikate eest ära :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 01.03.06 20:51 Tsiteeri

Tegelt ei saa selle teemaga üldse targemaks. iga auto on niiöeldes omanäoline ja ülalpidamise kulud ka alati erinevad. See on täpselt sama asi, nagu ka kaks tutikat ühesugust autot võivad olla nii erineva kvaliteediga et kuku pikali, kuigi omanikud sõidavad samamoodi. Lihtsalt tehasest tuleb vahest praaki ja kui saad saasta kaela siis vahetad juppe elulõpuni. Samas mõni vanem auto laguneb vaid minimaalselt...

Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.06 20:56 Tsiteeri

Auto peale kulub täpselt nii palju raha kui omanik viitsib ja jaksab seda raisata...

* Minul läheb seda tavapärasest vast isegi kordades enam.

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
Lauri2
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 80

postitati 02.03.06 08:14 Tsiteeri

hm, hirmutavad numbrid. mina olen aastajooksul vist ~11 000 kanti autosse 'sisse ladunud' . kui mõelda, et selle hinna sees on ka 2 aasta kindustus (2*1200), kummid-veljed (6000) ja ülevaatused (~2*300), siis nagu praktiliselt polegi midagi pidanud maksma. siiamaani kõigesuurem remondikulu on vist olnud küünalde vahetus.
enne müügiplaane käisin ülevaatusel, seal leiti, et kui midagi väga tahan vahetada, siis tagumised õõtsapuksid on natuke mõrased, aga see pidavat tavaline seis neil olema ja käivad veel jupp aega. eks kevadkorrastuse käigus vahetab ära.
järgmine kulutus on ilmselt salongipuhastus - hele asi aastaga läheb nats mustaks, eriti kui pagassi koguaeg sihtotstarbeliselt kasutada.
enamus vigu olen ise kõrvaldanud - mõned üksikud elektrijamad ja suurest külmast tingitud torude katkiminek. kasutatud materjalid on tulnud tööriistakastist ja seega kulude alla ei lähe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2,0 85kw

postitati 17.04.06 15:19 Tsiteeri

Nu minu autole on kulunud kuskil 6000 km juures õlivahetus see läks mul maksma kuskil 70 kuna õli oli olemas, õhufilter 80, karpa padi 400, taguratta laager 200, kütusefilter 140, bensiin teadmatta, kindlustus 700. mina olen rahul arvestades sellega et nüüd mul nende asjadega tükiks ajaks rahu. veel tuleb puksikeste vahetus ja sumpa keevitus. teen võimalikult palju ise fännan remontimist ja auto kallal nokitsemist. aga üldiselt läheb kuus ainult kindlustus ja bensiin;):D

110kw
huviline

Registreerunud 17.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8T 110kw

postitati 17.04.06 15:59 Tsiteeri

Audi 100 2,3 aastats 1992 nõudis 3,5 aasta jooksul remondikuludeks ~12 000.-
Sellest umbes 9000.- oli esmane remont peale ostmist (st. rihmad, kõik puksid - laagrid, esimesed amordid jne jne.).
Edaspidi oli täitsa okidoki.

Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.06 16:07 Tsiteeri

mul 17 kuu peale kulunud keskmiselt iga kuu 2400 kruunu. Autu oli ostes ka paras saan, kuigi odavalt saadud. Nüüd kulud vähenevad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 17.04.06 21:34 Tsiteeri

Täna käisin välja tsirka 13K mootori ermondi eest :D
Mõnel üksikul kuul võib ju autole välja teha.... :D:cool:

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.06 04:41 Tsiteeri

Kui võtta remondile ja hooldusele juurde ka muud kulud ehk bensiin ja kindlustus siis tuleb igatahes 1 kilomeetri läbimise hinnaks umbes 2.55.- krooni aastas.:D

Joyless
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0

postitati 18.04.06 15:22 Tsiteeri

coupe olnud u. aasta ja läinud u. 20 000.-
S4 on olnud 6kuud ja u 10 000.- ja kohe kohe vaja uusi ketse kah :cool:

nendesse summadesse ei ole arvestatud bensu ega kindlustuse hinda ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rmadis
huviline

Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 97a. A6 1.8T 97a.

postitati 14.08.07 15:27 Tsiteeri

Autoks siis 97a. A4(sedaan).
Aasta siis minu käes täis, läbisõitu 20000km.
Vahetatud osad: parem tagumine rattalaager
vasak roolivardaots
eest paremalt õõts
rihmad ja rullikud(viimne kui üks)
parktulede pirnid
tagumised pirnid
termostaat
2xõlivahetus+kõik filtrid
sillastend + kõik tööd tehtud hoolduses= 10000.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.07 16:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A624
Sain Reval Autost enda 1998a. 2,4 mootori, esiveolise tiptronic A6 hoolduse ja remondiajaloo.
Veidi vähem kui 5a. jooksul on seda autot hooldatud ja remonditud Revalis 154000 EEK eest koos käibemaksuga, auto läbisõit antud perioodil oli 110000 km. Avariidest ja pättidest tingitud töid on tehtud umbes 15000 EEK eest.
Ei sisalda rehvide maksumust. Summad koos käibemaksuga. Enne praegust A6 oli mul 2000a. 1,6 manuaal A4 mille hooldusele ja remondile kulus 2,5a. jooksul Revalis umbes 60000 EEK. Summa käibemaksuga ja ei sisalda rehvide maksumust.

Keskmiselt 2000 kr (A4 puhul)- 2500 kr (A6) kuus remondi ja hoolduse peale? Ilmselt peale praeguse 100 "pensionile" minekut küll mõnda uuemat Audit plaanis soetada pole.:(

tarmo90
huviline

Registreerunud 15.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 2.6

postitati 14.08.07 16:45 Tsiteeri

tegemist a6 96 2.6 ga sõitnud 2a. vahetatud
rihmad rullid veepump termostaat 2500
esi ja taga amordid 4000
bensupump 1300
aku 700
bensu ja õhufilter ja jahutusvedelik 500
kokku 9000
+veljed 5000 kummid 2000 + kindlustus ja ülevaatus+ bensiin

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 14.08.07 17:25 Tsiteeri

V8 1990 3,6 - kahe omatud aasta jooksul tuleb 50000,- lõdva randmega. Kui sellele peaks siis juurde arvestama teenenduse hinnad ( sest tööd olen teinud kõik ise), siis pakun et seda summat võiks korrutada 3-ga.:D

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 14.08.07 19:23 Tsiteeri

2001(02) A8 lang. Koos eelmise korraliku omaniku arvetega hetkeks esinduse arveid 158 000 eegu eest. Selle sees ka katid 28 000 ja nii nipet näpet. Enamus siiski tava hooldused ja veermik. Avariid pole olnud. Ahjaa, auto eestis 2002 aasta lõpust,nii et pea uuena ja saksa esindusest!

EDIT: ok, eelmine omanik oli TÕELINE pedant,teda tunti esinduses juba lõhnast:D
Aga omada järgmisena sellise inimese autot,on loomulikult uskumatult hea:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 15.08.07 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Mõned tuttavad imestavad, et kuidas nii kaua annab ühe liikuriga ringi sõita :D Kuna "Kasumit" müümisel peale 4.a. kasutamist loota pole siis enne kui ma liikuris usaldust pole kaotanud kasutan seda meelsasti edasi ja pigem ostan uue ja jätan vana alles kui annan selle sandikopikate eest ära :P

OT, aga põen sama haiguse käes - maja ümber hakkab juba kitsaks jääma...:D:P - kõik autod alles, mille olen soetanud.

Teemasse ka:
Viimase ostetud sõiduki Audi A4 2.8Q remondiks ja hoolduseks kulus aasta ja 40 000km kohta täpselt 29 320.- , puhtalt siis osade arvelt - hooldus ja remonttöö teen alati ise.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 39.8% - SQL: 60.2%]