john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
postitati 27.11.05 12:29
|
|
|
http://www.docs.ee
Ilgelt loll kysimus aga miks eesti kroonidese arvutatud hinnad on pea kolmekortsed? Kas tegu on arvutus veaga või arvutavad nad midagi väga mystilist
sinna otsa 
Vaatasin mobile.de ja ei suuda leida põhjust, miks http://www.docs.ee kodulehel on suurmemad
hinnad kui http://www.mobile.de 
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 27.11.05 12:31
|
|
|
see on ÄRI igaüks tahab teenida ja nad tahavad vägapalju teenida..
kiiresti rikkaks: :d
|
|
|
|
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.05 13:01
|
|
|
Asi väga lihtne: "Võtmed kätte hind" mis tähendab seda,et auto on sul hoovis,regatud,hooldus tehtud,alarmid värgid peal ja sul ei jää muud teha kui
auto sõitu nautida.
|
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
postitati 27.11.05 14:38
|
|
|
Päris nii ju ei ole...
kuskil 300Eur maksev auto on eesti kroonides 30000.-
Mida ta mul seal hoovis veel seisab? Kogub hinda vä?
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 27.11.05 14:57
|
|
|
Kuidagi kallim jah...ntx. täpselt minu autole (ok, mul puudub nahktuba) vastava masina saaks JUBA 138 000.- kätte
|
|
|
mack
huviline
Registreerunud 17.12.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0
|
postitati 27.11.05 14:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: john
Päris nii ju ei ole...
kuskil 300Eur maksev auto on eesti kroonides 30000.-
Mida ta mul seal hoovis veel seisab? Kogub hinda vä? |
päris kindlasti ei ole www.docs.ee teenused mõeldud inimestele kes tahavad saksast omale 300€ maksvaid autosid tellida
RS6-ed ju päris mõistliku
hinnaga
|
|
|
|
Ren
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B5
|
postitati 27.11.05 18:36
|
|
|
mul sõber ostis sealt. Auto toomine venis üle nädala pikemaks kui lubati, aga lõpuks kui kätte sai oli hea küll.
Mulle meeldivad need automaatsed tõlked docsi lehel :
talve otsim. sisem. teie unelmate auto, palun räägim. meie !!!
Kohe selge pilt 
The replacement for displacement
|
|
|
|
jetLine
huviline
Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 4,2 V8 q
|
postitati 17.01.07 08:44
|
|
|
ei hakanud uut teemat tegema.
küsimus ongi docs.ee kohta. on kellegil veel kogemust, kuidas docs.ee asjaajamine on ja kas info, mis nende poolt tuleb auto kohta on ka paika
pidanud? teenus ise väga mõnus ja mugav, kuid kas ikka kõik on nii roosiline?
sealt täitsa leiaks meelepärase masina, aga hirm on ikka, kui ennem ise üle ei vaata, et avastan Eestis lõpuks midagi ebameeldivat...
|
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.07 14:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: john
Ilgelt loll kysimus aga miks eesti kroonidese arvutatud hinnad on pea kolmekortsed? Kas tegu on arvutus veaga või arvutavad nad midagi väga mystilist
sinna otsa 
Vaatasin mobile.de ja ei suuda leida põhjust, miks http://www.docs.ee kodulehel on suurmemad
hinnad kui http://www.mobile.de |
Firma sihtgrupp on autod hinnavahemikus 300 tuhat kuni üle miljoni.
Tsitaat: | Algselt postitas: jetLine
ei hakanud uut teemat tegema.
küsimus ongi docs.ee kohta. on kellegil veel kogemust, kuidas docs.ee asjaajamine on ja kas info, mis nende poolt tuleb auto kohta on ka paika
pidanud? teenus ise väga mõnus ja mugav, kuid kas ikka kõik on nii roosiline?
sealt täitsa leiaks meelepärase masina, aga hirm on ikka, kui ennem ise üle ei vaata, et avastan Eestis lõpuks midagi ebameeldivat...
|
Firma garanteerib selle, et auto, mis nad sulle toovad, ongi selline. tehakse põhjalik taustuuring saksamaale helistades, ning üldjuhul kui midagi on
kahtlane, siis nad üldse ei hakkagi seda edasi uurima.Samas on see ikkagi põrsas kotis ostmine, sest autot reaalselt sa isiklikult katsuda ei saa.
Ostes "madala riskiga" omale sealt auto, teostatakse eestis põhalik tehniline kontroll, olen ise seda checklist'i näind ja seal on ikka väga palju
asju, mida nad kontrollivad, vajadusel likvideeritakse vead.
|
|
|
riffkin
huviline
Registreerunud 29.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: TT Quattro 225
|
postitati 17.01.07 16:48
|
|
|
Olen nende teenust kasutanud. Väga vastutulelikud kõikidele küsimustele. Enne lõplikku otsust sai ikka väga mitmele autole taustauuring tehtud. Üsna
head infot sai taustauuringu käigus, mida mujal kirjas polnud. Nimelt on neil mitmete müüjatega tihedad kontaktid, läbi kelle saavad otsustada, mis
seisukorras auto on ja kui usaldusväärne kuulutuses olev info on + mis lisaks teada on. Kui mõni saksa kontakt ikka pidevalt kotiks, siis nad peavad
seda müüjat ka ebusaldusväärseks ja diili ei soovita. Nt sain valikute kohta nii detailsemaid kirjeldusi kui täiendavaid pilte.
Samas teatud risk jääb alati, kui ikka oma tagumikuga ei tunneta ja igat õliplekki oma näpuga ei katsu.
Aga nagu märgitud ongi pigem sihtrühmaks uuemad / kallimad autod, mis sageli ka paremas korras, mõnel kehtiv garantii, korralik hooldusajalugu,
avariiajalugu. (vt ka riskiklasse mida garanteeritakse).
Samas usaldusväärne Saksa müüja on kindlasti midagi muud kui Eesti müüja või saksa türklane. Ja no ise ei jõuaks niikuinii kõiki võimalikke isendeid
saksas läbi kolistada. Teenus ise on äraütlemata mugav, minu puhul oli isegi kiire.
Tean mõningaid veel kes seda kasutanud ja rahul.
Kokkuvõttes arvan, et kui Saksa müüjad kellega tegeletakse poleks usaldusväärsed, poleks ka sellel äril pikka tulevikku. Otsuse konkreetse valiku osas
teed ikkagi sina arvestades sulle esitatud infot ja riske.
Samas tellida või minna ise 1000 EUR-le masinale järgi on loomulikult müügihinnaga võrreldes kallis. Rääkimata rahast, mis sinna hiljem tuleb sisse
panna.
Kallimad autod on kokkuvõttes ikkagi kohalikest soodsamad, saadavamal. Inimene kellel on raha kohe letti taguda võib tellida lihtsalt mugavuse
huvides, mõni teine aga seetõttu et kogu asjaajamine tehakse ju korraga ka siis kui liisid.
|
|
|
POZ
huviline
Registreerunud 25.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Superb
|
postitati 18.01.07 00:56
|
|
|
Enda masin sai ka läbi Docs.ee tellitud. Kuna hind pani asja paika, siis jäi valiku võimalus suht väheseks. Sai tehtud päring kahele suht samas
hinnaklassis autole. Läks vist päev mööda, kui mõlema auto kohta oli juba vastused olemas. Samal päeval helistati ka juba sealt ning sai veel viimased
päringud autode suhtes tehtud. Järgmisel päeval juba oli valik tehtud. See auto millest loobusin, on siiamaani müügis. Esimese päringu tegemisest kuni
auto eestisse saabumiseni läks aega u 20 päeva.
Eks selle kaugelt tellimisega on riskantne värk niikuinii, sest autohus suhtleb ju ainult platsi töötajatega, mitte ei ähe autot kohapeale
kontrollima.
Minu auto saksapoolse "ülevaatuse" aktis polnud ühtegi erilist viga kirjas. Kui auto aga kätte sain siis mõned olulised vead olid siiski. Ntx sidur
lõpeats oma korraliku töö peale 100 km`i, ESP ei taha korralikult töötada, kuna mingi solenoid on omadega läbi, tagumine pagasikate oli puudu,
õhulugeja ja lambda andur olid omadega õhtal.
Nendes vigades aga ei saa autohus`i süüdistada, kuna nemad teadsid täpselt sama palju auto vigadest kui mina ehk mitte midagi.
Minupoolt aga väike soovitus neile, kes tellivad sealt omale auto ja siis selgub mõni viga. Hankige omale kohe ametlik dokument vigade kohta ja teil
on suurem lootus mingitki kompensatsiooni remondiks saada.
|
|
|