arturASE
huviline
Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion
|
|
postitati 28.10.05 14:09
|
|
|
auto "jõnkab"
auto on audi b3 66kw monopritse
et siis selline asi nagu sõitmise ajal tykib kohati jõnksutama nagu oleks kyte otsas. rahulikult kiirendades siis jätab sellise mulje nagu hakkaks ära
lämbuma (poob kinni) ja samas kui pöörded lähevad juba yle 4000 siis ei ole probleeme aga just seal 2500-3500 vahel.kõige hullem on siis kui minna yle
teiselt käigult kolmandale (teeb päris korralikke jõnkse) ja maanteel sõites yhtlaselt 100 ja 115 vahel siis teeb jõnkse kergelt. Ja kui anda täiega
pedaali siis ei ole prbleeme:S
Kytuse filtri vahetasin ära aga ei aidanud
Ehk on olnud kellegi kokkupuudet sellise probleemiga?!
Tänan.
|
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
|
postitati 28.10.05 14:21
|
|
|
Endal hetkel sama jama ja kahtlustan endal pihusteid aga kõikk ütleb diagnostika kuhu homme suundun.
|
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
postitati 28.10.05 14:25
|
|
|
Mul jõnksutas ka b4 2.0E 85kW pool aastat tagasi niimoodi ja viga oli lambda anduris.
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
|
postitati 28.10.05 14:30
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: arturASE
auto on audi b3 66kw monopritse
et siis selline asi nagu sõitmise ajal tykib kohati jõnksutama nagu oleks kyte otsas. rahulikult kiirendades siis jätab sellise mulje nagu hakkaks ära
lämbuma (poob kinni) ja samas kui pöörded lähevad juba yle 4000 siis ei ole probleeme aga just seal 2500-3500 vahel.kõige hullem on siis kui minna yle
teiselt käigult kolmandale (teeb päris korralikke jõnkse) ja maanteel sõites yhtlaselt 100 ja 115 vahel siis teeb jõnkse kergelt. Ja kui anda täiega
pedaali siis ei ole prbleeme:S
Kytuse filtri vahetasin ära aga ei aidanud
Ehk on olnud kellegi kokkupuudet sellise probleemiga?!
Tänan. |
Umbes taolise probleemiga räägiti ka midagi vaakumiga seoses. Otsi otsingust.
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.10.05 15:56
|
|
|
mul oli samalaadne asi. Kuid see tekkis sügisel. Arvan et kondensvesi paagis selle põhjuseks. Kütusetorude vahetusega esialgu kadus, kuid mingi aeg
aeg-ajalt annab märku, kuid mitte nii hullult enam.
|
|
|
|
art
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1.9TDI oli 80 1.8S,Honda CBR1100XX Bläku.
|
|
postitati 28.10.05 16:58
|
|
|
See teema jooksis kuskil läbi , otsige üles.
|
|
|
|
arturASE
huviline
Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.10.05 22:17
|
|
|
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=14935
tundub kyll sedamoodi jah, et viga lamdas, sest viimasel ajal on taguots autol tahmane ja võtab kytet kah rohkem kui tavaliselt. Aga mingi jama on
selle rõhuga kah, sest ikkagi pidurit kõvemini vajutades (kui auto käib tyhikäigul) tykib auto mootor tudisema hakkama.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
|
postitati 28.10.05 23:21
|
|
|
Üle-eelmine sigar jõnksutas minul tänu sellele, et hammasrihm oli hamba võrra vale.
Selle avastas Hannes Speedster`s
|
|
|
|
romulus1
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.11.05 14:49
|
|
|
vaata...
www.hot.ee/bensiinipump
|
|
|
|
sam566
huviline
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2,0i
|
|
postitati 08.11.05 17:18
|
|
|
Tere!
Mul nimelt sama viga, mootoriks 2.0E 85kw. Külmast peast on normaalne kui saavutab normaal temp-i hakkab jamama. Probleem tekib pöörete vahemikus
2000-2700 ja enamasti ühtlase gaasiga sõites, kiirendamisel seda ei esine. Viimasel ajal on seda harvem esinenud, vahetasin ära küünlad ja
bensiinifiltri. Diagnostikast öeldi, et viga võib olla õhulugejas, temp anduris, või tühikäigumootoris. Kütusekulu suurenemist ei ole nagu täheldanud.
Kui endal probleemist üle saad anna sellest ka teistele teada. Kui palju võib maksta uus lamda?
|
|
|
|
insane
huviline
Registreerunud 15.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1990 1.8 (66kW)
|
|
postitati 08.11.05 21:20
|
|
|
mul oli ka b3 66kw analoogne jama, sai siis mingi aeg forsis dignostis käidud ja leitigi viga üles. Minu auto puhul oli siis lambda andur tuksis ja
süüde oli vist kah vähe varajane ning küünlad löödi uued peale ja nüüd töötab täitsa ilusti 
Kusjuures sai ka enne bensu filter vahetatud, aga polnd kah suurt abi sellest 
Uus lamda, mis mulle forsis peale löödi maksis muidu 556 eeku 
|
|
|
|
arturASE
huviline
Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.02.06 20:24
|
|
|
sai siis paar lihtsalt asja ära tehtud. tuli välja bena pumpa uurides, et sellel on yks kinnituspadi lahti (sai kinnitatud), sest jebima ta hakkaski
just sellistel mugulistel teedel kus auto yle kere värises ja teine asi oli monopritse padi. sealt ka haaras lisa õhku. igatahes praegu sõites neid
samu teid samamoodi nagu varem , kus masin jõnksutas - nyyd seda ajutiselt ei ole olnud mõnda aega ehk peale asjade korda tegemist. selline tundus
olevat minu probleem aga nii palju kui on autosid on ka erinevaid probleeme ja lahendusi...... edu teile kes sama probleemiga jändavad!!!!
|
|
|
|
rakulka
huviline
Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8 Avant
|
|
postitati 14.02.06 10:12
|
|
|
mul oli ka mure b3 90a samadel sümptomitel. diagnostika aitas, mingi juhe ei andnud ühendust karbussi juures, kui pöördeid tõsteti. sai puhastatud ja
aju nullitud ja näidud paika ja nüüd ei ole enam sellega nagu probla old. probleemist sain lahti eelmine kuu
|
|
|
|
|
|