Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Rooliotsad (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 4483)
Ratboy
huviline

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 100 2,6 avant Audi A4 1,8 avant

postitati 26.10.05 13:35 Tsiteeri
Rooliotsad

Vaja vahetada rooliotsad,kas on vajalik ka sillareguleerimine ja kaua see töö aega võtab? Nt Carstopis küsiti vahetuse eest 1000.- ja aega kulub 3 h. :mad:

Audi 80,91a,1,6,karb

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.05 13:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ratboy
Vaja vahetada rooliotsad,kas on vajalik ka sillareguleerimine ja kaua see töö aega võtab? Nt Carstopis küsiti vahetuse eest 1000.- ja aega kulub 3 h. :mad:

Audi 80,91a,1,6,karb

Sillareg on vaja 100% kindlalt teha!!!!!!!!!!!!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 26.10.05 13:39 Tsiteeri

Koos silla regulliga võib kyll 3 tundi minna... Aga see 1000.- on kyll yle pakutud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ratboy
huviline

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 100 2,6 avant Audi A4 1,8 avant

postitati 26.10.05 13:57 Tsiteeri

palju oleks mõistlik hind?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 26.10.05 14:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ratboy
palju oleks mõistlik hind?

Kui kalkuleerida eraldi siis:
rooliotsad 260.-
max 2h tööd (tegelikult saab eeldatavalt tunniga hakkama) + sillaregull mitte rohkem kui 500-600
Ise olen silda käinud reguleerimas viimasel ajal sellises kohas:
Veerenni 54
Raino Sinisalu
5039036
Usun, et kokkuleppel vahetatakse samas ka rooliots ära.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 26.10.05 14:01 Tsiteeri

Mina olen aru saanud, et selline töö, nagu sillaregull on üks operatsioon ja see on kindel summa. Ma nagu mäletaks mingit summat 200...250.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jaanus100
huviline

Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Corolla

postitati 26.10.05 14:05 Tsiteeri

Forssis läks eelmine aasta sillaregull+rooliotsad kuhugi 750-800 kanti(täpselt ei mäleta, aga alla 850 oli kindlalt)

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.05 14:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TiitR2
Mina olen aru saanud, et selline töö, nagu sillaregull on üks operatsioon ja see on kindel summa. Ma nagu mäletaks mingit summat 200...250.-

Sedasi umbes mõtlesingi. Norm summa oleks 250.- sillaregull ja 100-150.- rooliotsa vahetus (tk siis).

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 26.10.05 14:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
Algselt postitas: TiitR2

Sedasi umbes mõtlesingi. Norm summa oleks 250.- sillaregull ja 100-150.- rooliotsa vahetus (tk siis).

Oleneb ju mis rooliotsi kasutada. Näiteks originaal rooliots maksab audi 80-l 397.- 2tk 794.-.- +töö ja sillaregull. Kõvasti üle 1000.-

Muidu nt: 250.- sillaregull, 300.- töö, 300.- rooliotsad (forsis). 1000.- pole küll mingi ime hind.

12.301@181km/h
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.05 16:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
Oleneb ju mis rooliotsi kasutada. Näiteks originaal rooliots maksab audi 80-l 397.- 2tk 794.-.- +töö ja sillaregull. Kõvasti üle 1000.-

Muidu nt: 250.- sillaregull, 300.- töö, 300.- rooliotsad (forsis). 1000.- pole küll mingi ime hind.

Inimene kes kasutab carstopi teenuseid ei kasuta originaalosi ja firmaesinduse remondiboksi. esinduse hinnad on muidugi teistsugused. Hea töömees vahetab audil rooliotsad tunniga. Muidugi saab seda tööd teha ka päev või paar. Eeldasin, et inimene tahab võimalikult odavalt hakkama saada.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.05 16:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader

Inimene kes kasutab carstopi teenuseid ei kasuta originaalosi ja firmaesinduse remondiboksi. esinduse hinnad on muidugi teistsugused. Hea töömees vahetab audil rooliotsad tunniga. Muidugi saab seda tööd teha ka päev või paar. Eeldasin, et inimene tahab võimalikult odavalt hakkama saada.

Audi ametlik tööaeg rooliotste vahetuseks 2tk on 0,7h ja 1tk on 0,6h ning kui kõik sujub, siis vahetab 2 rooliotsa ära 10 min.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 26.10.05 16:53 Tsiteeri

Audi silda ei taha vabatahtlikult muide ükski sillamees teha.Minge pakkuge neile seda ja vaadake mis nägu sillavend teeb.
Rooliotsa vahetus on tõesti 10 minuti töö.kuid reeglina on see reguleerimisjubin roolivarda ja rooliotsa sees nii kinni,et nende liikuma saamiseks tuleb maha võtta terve varras ja seda siis kuumutada nii et asi hakkab juba pea läbi paistma.
Alati ei pruugi ka see aidata kuna keere on lihtsalt ära mädanenud ja pole enam kuskilt midagi keerata .
Seega vahetage ise,pange mõlemad otsad liikuma korralikult,rooliots ja toru õli täis enne kokkupanekut ja siis sillaregulli.
Maksate 250 eeki nigu kõik valged inimesed ja mure murtud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 26.10.05 16:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Audi ametlik tööaeg rooliotste vahetuseks 2tk on 0,7h ja 1tk on 0,6h ning kui kõik sujub, siis vahetab 2 rooliotsa ära 10 min.

Just nimelt rooliotste "vahetamise aeg".Liikuma ei pane selle ajaga seal mitte midagi,st et see asi liiguks ka veel ntx aasta pärast..Ja vean kihla et kui mina läheks oma 85 aasta pilliga Revalisse ainult rooliotsi vahetama,siis arvel on kindlasti 3-6 korda pikem aeg.
Esindustes ei ole reeglina isegi korralikku põletit millega saaks normaalse suurusega detaili soojaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.1% - SQL: 77.9%]