Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: õlisurve test? (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2186)
helenepihl00
huviline

Registreerunud 29.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.18 13:41 Tsiteeri
õlisurve test?

Tere, selline küsimus siis, kas kellegil olemas õlisurve mõõdikut ja saaks ka mu autol selle testi läbi viia, muidugi tasu eest. Oleks vaja teada, kas surve/rõhk on piisav.
Asukoht parimal juhul Tallinn või Viimsi või siis läbiümbrus. :)

autoks Audi A4 s-line 2006, B7, 2.0TDI 103kW

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 29.01.18 14:56 Tsiteeri

Tallinnas ACGarage.ee või Forss.ee kindlasti aitavad.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
helenepihl00
huviline

Registreerunud 29.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.18 16:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tallinnas ACGarage.ee või Forss.ee kindlasti aitavad.

Kas on võimalik, et test võtab 2h aega? Miks ma siia kirjutan ongi see et selle eest küstitakse 30-40€..mõtlesin ehk keegi saab aidata siit ja soodsamalt.

teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro

postitati 29.01.18 16:53 Tsiteeri

Pakuks kuni pool tundi, koos auto sisse ja välja ajamisega. Aga eks on mingid miinimumtasud suuremates ja ausalt makse maksvates töökodades, päris nii ka ei saa, et tunnihind korda 15 minutit. Probleemi pole küll kirjeldatud, ega kuna osadel nendel mootoritel on suured probleemid õlipumpadega, siis ei soovita sõita kuni asi selge. Esimesena saab turbost lahti ja seejärel ülejäänud mootorist.

helenepihl00
huviline

Registreerunud 29.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.18 17:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: teet82
Pakuks kuni pool tundi, koos auto sisse ja välja ajamisega. Aga eks on mingid miinimumtasud suuremates ja ausalt makse maksvates töökodades, päris nii ka ei saa, et tunnihind korda 15 minutit. Probleemi pole küll kirjeldatud, ega kuna osadel nendel mootoritel on suured probleemid õlipumpadega, siis ei soovita sõita kuni asi selge. Esimesena saab turbost lahti ja seejärel ülejäänud mootorist.

Saan sellest täitsa aru, mulle öeldi lihtsalt et 2h :) üks remondi töökoda. Armartuuril tuli ei põle jne. Kui surve madal siis teaks proböeemi otsida või välistada. Autol vahest kummaline hääl selline https://www.youtube.com/watch?v=aBCrv8aZucc&feature=youtu . Ei tee igapäev, käis remondis. Arvati et vaakumpump, vahetati aga peale remonti korra nüüd tegi ükspäev ja nüüd jälle normaalselt toimind kõik mitu päeva..:(

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 29.01.18 18:09 Tsiteeri

2 tunni eest 30-40 eur oleks imelikult odav. Isiklikust kogemusest tean, et mõni üksik nö. nurgatagune remondikoht teeb 20 eur/h, enamasti vähemalt 25 eur/h. Alla 20 eur/h ei ole kindlasti võimalik seaduslikult sellist teenust jätkusuutlikult pakkuda.
Audi esinduse hindadega pole täpselt kursis (ju suurusjärgus sama ikka), aga näit. Amserv Sõpruse esinduses hooldus- ja remonditööd 54 eur/h, diagnostika ja elektritööd 57 eur/h.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
helenepihl00
huviline

Registreerunud 29.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.18 18:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
2 tunni eest 30-40 eur oleks imelikult odav. Isiklikust kogemusest tean, et mõni üksik nö. nurgatagune remondikoht teeb 20 eur/h, enamasti vähemalt 25 eur/h. Alla 20 eur/h ei ole kindlasti võimalik seaduslikult sellist teenust jätkusuutlikult pakkuda.
Audi esinduse hindadega pole täpselt kursis (ju suurusjärgus sama ikka), aga näit. Amserv Sõpruse esinduses hooldus- ja remonditööd 54 eur/h, diagnostika ja elektritööd 57 eur/h.:cool:

Issand jumal, see ei ole üldse teema hetkel :D olgu või 80..ma pean seda poole tunnise testi jaoks paljuks..miks nagu teema selle üle. Ma küsin hooopis muud asja, ebavajalikud kommentaarid võib endale jätta;) Ma lootsin, et leian kellegi, kes saab hädas neiut aidata ja jah, pisut soodsamalt kui forssis väi mujal, kui ei saa aidata siis ei saa..

Silverpm
huviline

Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Need vanemad ikka.

postitati 29.01.18 18:55 Tsiteeri

Alatihti on probleem see, et OSADE mootorite õlirõhu anduri(te) juurde ligi pääseda, see eeldab juba OSADE mootorite puhul üle 30 minuti lammutamist, et manomeeter külge panna, siis uuesti kokku laduda, et tööle panna ja hiljem kui test tehtud, uuesti lahti lammutada, andur tagasi, uuesti kokku laduda.
Ja juba on 2H tööd.

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 29.01.18 18:56 Tsiteeri

Mu "teema" on see, et tahaks näha remondikohta, kes 2 tunni eest 30 eur küsib.:) Või sain eelnevatest postitustest valesti aru?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
helenepihl00
huviline

Registreerunud 29.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.18 06:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Silverpm
Alatihti on probleem see, et OSADE mootorite õlirõhu anduri(te) juurde ligi pääseda, see eeldab juba OSADE mootorite puhul üle 30 minuti lammutamist, et manomeeter külge panna, siis uuesti kokku laduda, et tööle panna ja hiljem kui test tehtud, uuesti lahti lammutada, andur tagasi, uuesti kokku laduda.
Ja juba on 2H tööd.

Mul ei ole absoluutselt probleemi maksta 30eurot kui tõesti tööks kulub 2h, nagu ka ülal pool küsisin, kas on reaalne kulu 2h. Küll aga öeldi fixuses mulle,et minu auto puhul võtab see pool tundi, mis tõttu ma ka siia ppöörudisn, et äkki on keegi, kes saab mind aidata. Miks nagu arutelu selle üle, kas ma nagu riivasin kedagi selle küsimusega, kui soovisin et keegi õlisruvet mõõdaks, ma arvasin et see ongi see koht, kus abi paluda. Ma käin oma autoga koguaeg vaid remonditöökodades ja maksan alati 30€ tunni eest..ma olen väga hästi kursis mis hinnad on. Teema polnud üldse selles hetkel. Küsisin väga viisakalt abi ja saan hoopis teemast mööda kalduvaid vastuseid..Ühesõnaga, siit ma abile loota ei saa nagu ma aru saan. :(

andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 30.01.18 07:19 Tsiteeri

Autodata andmetel:
Oil pressure - Check:0,5h
Oil pressure - bar/rpm:2,0/2000

Õli temp peaks olema vähemalt 80 kraadi. Ehk siis soojaks ajamise peale arvesta diisli puhul ka mingi pool tundi.

12,72@178,14km/h @S4 // 241km/h @ S4 OMC
http://differ.ee https://www.youtube.com/andresleever
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
helenepihl00
huviline

Registreerunud 29.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.18 11:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Autodata andmetel:
Oil pressure - Check:0,5h
Oil pressure - bar/rpm:2,0/2000

Õli temp peaks olema vähemalt 80 kraadi. Ehk siis soojaks ajamise peale arvesta diisli puhul ka mingi pool tundi.

Aitäh info eest, sain aja carvexi kus öeldi ka et ca 1h maksimaalselt :)

outlaw
klubiliige

Registreerunud 05.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: S2, A4-jad, A6-ed, 80 comp x2, sõber 200-ga, C6A6, D3 A8, Q7

postitati 30.01.18 13:54 Tsiteeri

Milleks vaja mõõta?
Ilmselt seotud lingitud teema või seal olevate linkidega.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=118051

Vagrem Oü - audi-vw-seat-skoda diagnostika, elektritööd, remont ja hooldus 5072289
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
helenepihl00
huviline

Registreerunud 29.01.18
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.18 14:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: outlaw
Milleks vaja mõõta?
Ilmselt seotud lingitud teema või seal olevate linkidega.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=118051

Natuke ülal pool olen selgitanud probeeli ja seal ka link videole, millist häält vahetevahel tuleb mootoritagant. Esimese hoobina arvati, et vaakupump tegi, kuna see oli väga kulunud. Vahetati ja peale seda nüüd on ühe korra teinud veel seda häält ja seda ka vaid hetkeks..siiski soovitati õlisurvet mõõta, et äkki pumbatöös kuskil mingi viga, kuuskant varras vms..:/ Tänan lingi eest, mul siiski hääl hoopis teine ja kui üldse, siis tuleb see hääl pigem sooja mootoriga :/ Oleme isegi püüdnud tagasi saada häält et keegi teine ka kuulaks üle, aga nüüd nagu nurrub jälle. Hääl oli selline: https://www.youtube.com/watch?v=aBCrv8aZucc&feature=youtu .

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]