Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi RS3, Cabrio B4
postitati 24.10.16 16:54
Starteri ja starteri vahe
Auto a4 3.0tdi. Oleks vaja starter kas remontida voi uus osta. Tegin varuosa päringu erinevatesse kohtadesse. Hinnad algavad 67eurist kuni forsi 250
eurini.
As-67euri, lauber-103euri, PSH - 82euri, ATL- 112euri. Lisaks erinevate hindadega nimetuid startereid. Minu küsimus olekski mis on starteri ja
starteri vahe?
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
postitati 24.10.16 17:14
Kõige lihtsam kriteerium on vast see, kas mingi bränd on kunagi VAG grupile vastavat originaaldetaili tootnud või mitte. Kust seda välja uurida, on
juba eraldi küsimus.
Konkreetne näide Valeo aknatõstukiga C5'le. Tegemist küll suhteliselt tuntud ja kvaliteetse Prantsuse tootjaga, kes ka erinevaid elektriasju tehasest
väljunud Audidele teinud. Aknatõstuki osas aga tõenäoliselt ainult tellija/pakendaja. Nimetatud aknatõstuki lihtsustatud disain erineb oluliselt
originaalist, mis muudab ta kahjuks nii paigaldus- kui ka kasutuskõlbmatuks. Nimega brändi puhul vähemalt toimib (ka paigaldusjärgne) tagastus. Aja-
ja närvikulu aga priceless.
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
postitati 24.10.16 18:42
Olen paigaldanud mingeid tundmatu tootja uusi starereid, millel mitte ühtegi kirja pole kuskil korpuse peal ja üle aasta need kestnud pole.
CR mootorid peaks iseenesest hästi käivituma alati ja starter eriti kuluda ei tohiks, seega sobiks vast ka kasutatud originaal.
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
postitati 25.10.16 06:38
Mina olen võimalusel lasknud alati originaali taastada vähemalt generaatorite puhul.
Mitu juhust kui sai kliendile paigaldatud noname generaator asendusfondist, mõnel purunes korpus juba paigaldades, ja ca 15% oli koheselt probleemseid
tooteid.
Starterite puhul on asi veelgi karmim, eriti veel püsimagnetitega mudelitel.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.1% - SQL: 76.9%]