Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A8 D3 stabiilne pinin sõites. (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 913)
tuneman
huviline

Registreerunud 22.10.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.16 13:10 Tsiteeri
Audi A8 D3 stabiilne pinin sõites.

Tere!

Mure selline et mul hakkas Audil (A8 D3 2005a 3.0Tdi) täiesti lambist eile spidoblokist undama täpselt selline heli nagu oleks unustanud autol tuled sisselülitatuks. Imelik asja juures ongi see, et seistes pole midagi, kui hakkan liikuma ja kiirus läheb üle 10km/h tuleb kohe see pinin, ning kui saan sõita nii, et kiirus ei lange minuti jooksul alla 10km/h siis kaob ära. Aga niipea kui olen korraks hoo pidurdanud alla 10km/h ja hakkan uuesti kiirendama tuleb see heli tagasi. Elektrikud arvasid kohe et võib olla see Speed warningu teema. Instrument clusterist on speed warning2 off'i pandud ning spidoblokist see speed warning1 ka maha võetud. Ei mõjuta tulede sisse ega välja keeramine ka midagi. Selle heli peatab ainult see kui võtan turvavöö lahti ning siis hakkab ainult selle heli undama.
Äkki on kellegil mingeid sarnaseid kokkupuuteid või on mingeid ideid selle mure lahendamisel?

Ette tänades!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 '87 2.3 quattro, Audi A7 3.0TFSI '11

postitati 01.09.16 15:19 Tsiteeri

Viska kaabel järgi, äkki näitab mingeid veakoode ja saad kellaplokile teste teha ehk aitab.
Mul oli kunagi tänu ABSi veale päris vali pinin ning samamoodi seistes jäi vait ning sõitma hakates hakkas karjuma. Aga ilmselt pole see pinin mis sul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 01.09.16 15:52 Tsiteeri

Käsipiduri rike ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tuneman
huviline

Registreerunud 22.10.14
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.16 17:24 Tsiteeri

Tere!
Kaabel on taha visatud juba ning ei näidanud nagu midagi. :( See hääl ongi täpselt selline 1:1le nagu tuled põleksid aga võti on eest võetud ja juhiuks lahti tehtud.
Aga nüüd kadus mul see ära aga nüüd hakkan nagu pilti kokku vedama, enne selle pinina kadumist ma panin käsipiduri peale ning ei tahtnud nagu minna nii nagu tavaliselt, vaid tegi pikemalt häält. Ja kui maha tagasi võtsin ja sõitu läksin siis oli see hääl kadunud jälle. See käsipiduri rike võib olla täiesti reaalne, aga miks ta sellist häält tegema peaks? Suured tänud vastamast ning proovin sellele keskenduda ja uurida. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.4% - SQL: 70.6%]