Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
postitati 16.05.05 07:23
|
|
|
Lahtine juhe kellade ploki taga
Tänu meie "tublidele" müügimeestele, kes odosid müügieelselt kruvivad ja nende hammasrattaid lõhuvad, kakkusin eile oma B4 armatuuri maha. peale
mõningast pusimist sain sellega isegi ilusti hakkama ja odo ka uuesti käima. kuid tekkis küsimus - juhtmeid lahti võttes selgus, et üks juhe pole
kuhugi ühendatud ja tegelikult polegi kohta kuhu seda toppida. KUHU see siis panna ja mis juhe ta üldse on???
spidoka taga oli üks suur kollane pistik ja veel väike valge pistik, tahhoka taga oli sinine. keskel oli ka üks must pistik. ja samast soolikast kust
tulid see sinise ja musta pistiku juhtmed oli ka mingi kollase pistikuga lahtine juhe. plokk ise oli UN4.
kas on mingi võimalus, et näidikute plokki võiks veel mingisugust infot juurde saada (nt välis temp vms)? ja kas siis peab mingi osa (või tervenisti)
armatuuri vahetama?
loodan, et seletus ei ole liiga segane.
|
|
|
Speiss
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Ford
|
postitati 16.05.05 08:19
|
|
|
üleeile katkusin omal just asja lahti, lisaks nendele 3-le pistikule tuli kollase ja sinise pundist kummaski veel üks juhtmepaar, millede otsas pirn,
üks läks ohutulede ja teine airbagi näidiku taha, kui läen nüüd uusi pirne sisse keerama homme võin täpsustada kumb on kumb.
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 16.05.05 09:25
|
|
|
minu avandil on ka kahe juhtme otsas pirn ja see läheb siis lisa suunaka näidiku taha kärukonksuga masinatel.
|
|
|
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
postitati 16.05.05 09:34
|
|
|
ei pea silmas pirni juhet. seal oli mingi 5-6 otsaline pistik kollane (emane).
|
|
|
ACE16V
huviline
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900
|
postitati 16.05.05 15:28
|
|
|
5- otsaga emane, kollane peks olema välistemp. näidikule.
|
|
|
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.05 05:05
|
|
|
suurim tänu ACE16V.
aga kahjuks pole ma kusagil märganud, et minu plokis oleks temp näitamiseks mingi koht. kas ma peaksin, juhul kui ma tahan seda featuret kasutada,
ostma terve uue kellade ploki, või piisab, kui leian mõnest kohast (kas või lammar) mingi eraldi pisikese vidina sinna juurde?
ise kujutan ette, et võiks ju piisata ka sellest mustast karbikesest millel on need n.ö ohtu näitavad tulukesed tahho ja spidoka vahel (õli, temp
jne).
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 17.05.05 07:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeuz
suurim tänu ACE16V.
aga kahjuks pole ma kusagil märganud, et minu plokis oleks temp näitamiseks mingi koht. kas ma peaksin, juhul kui ma tahan seda featuret kasutada,
ostma terve uue kellade ploki, või piisab, kui leian mõnest kohast (kas või lammar) mingi eraldi pisikese vidina sinna juurde?
ise kujutan ette, et võiks ju piisata ka sellest mustast karbikesest millel on need n.ö ohtu näitavad tulukesed tahho ja spidoka vahel (õli, temp
jne). |
Selle kohta loe siit.
|
|
|