Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Ebakvaliteetne kütus (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 4503)
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.04.05 08:18 Tsiteeri
Ebakvaliteetne kütus

Sai siis umbes 2 nädalat tagasi oma 55kW b4 dislakese paaki tartus Kivilinna poe juures asuva ALVISTRA tanklas täidetud.
Sõitsin siis edasi ning umbes 5-10 mintsa pärast justkui kadus jõud masinal ära ning madalal pöördel hakkas jõnksutama:o
Ei ärge tulge mulle siduri lahutamisest rääkima, et ei oska või midagi säärast, eelnevalt sai ilusti sõita.
Algul mõtsin, et küttefilter umbes või midagi, aga kui hiljem olin peaaegu paagi tühjaks sõitnud ja Jõgeva Mokteri tanklast tankinud ning uue küttega umbes sada kiltsa maha astunud, oli masinal jälle elu sees.

Nüüd kui masin jälle normilt liigub mõtlesin, et hoiatan ka teisi.

Otsingust ei leidnud, et selle kohta oleks keegi juba teematanud siin, aga võiks nagu regiooniti tanklatest mingi ülevaate teha, oleks ju hea teada, kus tasub tankida ning kus mitte.

Ise kasutan Tartus McDonaldsi Statoili, Lähte Tanklat ning Jõgeva Mokterit. Nende kohta ei ole diisel kütuse koha pealt midagi halba öelda, ses suhtes et ei ole oma TD-ga midagi halba täheldanud.

Olen kuulnud ka igasugustest maakohtadest, et solgivad, aga need võiks välja jätta vast.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 19.04.05 08:56 Tsiteeri

väga hea et teema tõstatasid:) Edaspidi oleks vaja ka teiste kogemusi solkkütusega. Häält peab tegema selles vallas sest muidu pole selle solkimise kaotamises lootuski. Endal pole veel õnneks seda lugu juhtunud ja loodan et ei pea ka sellega kokku puutuma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaljukoll
huviline

Registreerunud 26.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant 2,5 TDi;Kawasaki kvf 4x4

postitati 19.04.05 09:15 Tsiteeri

jõgeva masti tankla e siis eksar-transoil või mis ta oli, diisel puhas saast sääl

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 19.04.05 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Starrpoiss
Ise kasutan Tartus McDonaldsi Statoili, Lähte Tanklat ning Jõgeva Mokterit. Nende kohta ei ole diisel kütuse koha pealt midagi halba öelda, ses suhtes et ei ole oma TD-ga midagi halba täheldanud

Solgi vastu saab end kaitsta ainult nii, et tangid ALATI sama tanklaketi tanklatest, hoiad alles kütusetshekid ja kirjutad neile kohe tankides ka odoka näidu peale, sest muul viisil ei ole võimalik kohtus tõestada, et just selle tankla kütus midagi p***e keeras. Kuna 1.9 TD mootori pump ja pihustid ei pääse hinnalt lähedalegi TDI mootori omadele, siis vaevalt keegi selle pärast üldse kohtusse läheb, kuid kütusefirmad on huvitatud alati kohtuvälistest lahenditest, ning kui Sul on olemas kindlad tõendid nende vastu (kilomeetrinäiduga kütusetshekid AINULT sama keti tanklatest, mida pikema aja jooksul seda parem), siis makstakse väga suure tõenäosusega see remont kinni ilma suurema kisa-kärata. Samas, tarbijakaitseametist võid uurida, mis on need ketid, kes maksta ei taha ja eelistavad minna kohtusse, lootes et klient loobub. Asi tundub ka mulle loogiline, kuna mingi paarikümne sendiste kokkuhoidmiste pärast eri tanklate vahel pendeldavate klientide mootorimured on nende isiklik probleem, mitte kütusemüüja asi. See on muidugi hoopis teine teema, et Eestist üldse korralikku kütust ei saa, aga karmistuvate nõuete ja kõrgema hinnaga ehk normaliseerub seegi

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
a-oettinger
huviline

Registreerunud 30.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 90q ja coupe q + s8

postitati 19.04.05 10:33 Tsiteeri
teadja

üks mis kindel et statoil ja mokter ei solgi olen ise nende tanklatesse vedanud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
statix
huviline

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: B4;B2;Yaris

postitati 19.04.05 10:44 Tsiteeri

Tsitaat:

Olen kuulnud ka igasugustest maakohtadest, et solgivad, aga need võiks välja jätta vast.

Mitte et Lähte just suurlinn oleks:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
maxs30
huviline

Registreerunud 11.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 TDI

postitati 19.04.05 10:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai siis umbes 2 nädalat tagasi oma 55kW b4 dislakese paaki tartus Kivilinna poe juures asuva ALVISTRA tanklas täidetud.

Üle kolme aasta tagasi kui tartus sai elatud siis ka tankisin seal vahest ja sitta ei saanud mitte üks kord. Soovitus sealt tanklast eemale hoida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 19.04.05 11:35 Tsiteeri

Sellel teemal juba väga pikalt heietatud. Suht kopp ees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maxs30
huviline

Registreerunud 11.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 TDI

postitati 19.04.05 12:23 Tsiteeri

sõida siis kopast mõõda või ara vaata.

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 19.04.05 22:30 Tsiteeri

see talv oli esimest korda diisel auto, 97a. a6 2,5tdi. kaks korda sai solki. üks kord oli statolist tartus lõunakeskuse juures:o üllata mind, hommikul oli midagi -10, eitea palju öösel olla võis, igatahes käima enam ei läinud, jumala kinni oli. tänu sellele jäin kooli hiljaks kaa veel, tuli siis garaasi lükata ja soojendada. sai veel mingi suurem kogus ka võetud, midagi 30l. teist juhust kahjuks ei mäleta, ise ei sõitnud, aga alexela tanklaga oli tegu kuskil tallinn-tartu maanteel. a ja veel nii palju, et esimene kord tuli kütusefilter siis ära vahetada kuna oli umbes. olen kuulnud veel et olerexis pidi ka üsna kehva kütus olema. üldiselt olen diislis vähe pettunud, peab järgmise vist bensuka muretsema, on talvel vähe kergem.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.05 04:53 Tsiteeri

no sorry...aga ei saa ütlemata jätta
solki võid saada igaltpoolt.
ja see ei tule sellest et keegi seda nimelt solgiks, vaid võib juhtuda et lihtsalt on vett või midagi kuhugi sisse kogemata või puhtast lohakusest sattunud.
ja seda on juhtunud nii statoilis, nestes, uno-x'is kui ka teistes tanklates.
ei ole mõtet ühte konkreetset tanklat nüüd hirmsat moodi maha tegema hakata

kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 20.04.05 04:56 Tsiteeri

tänuväärne inff! Ise kasutan juba 3. aastat selle firma teenuseid,probleemid puuduvad.Kütust tangime küll selle firma saverna tanklast ja üllatuseks natuke see teema.Firmal on seal ka krediitkaardi süsteem.Talvel veel imestasime,et probleeme pole,isegi osadel masinatel kellele on paigaldatud separaatorid,on need puhtad püsinud:o Ise kasutan bensiini ja sinist kütet sealt.Esimeste külmadega hoiatati korduvalt,et neil veel talvine sinine kütus võib hanguda (väidetavalt oli veel suvine küte mahutites).Kuid ka siis ei juhtunud hullu midagi,kasutasime diisli lisandit mis vedeldas kütte.Kuna minu tööfirma on neile ilmselt üks suurimaid kliente,siis tuleb ettevaatlikuks muutuda.Muud pole neile siiani etteheita kui vaid ühe müüja pädevust ja mitte kaartilugevat kassasüsteemi mis hakkab seal juba tüütavaks muutuma.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 20.04.05 05:19 Tsiteeri

Mis kuradi asi sunnib inimesi tankima nurgatagustes kohtades???

Kas 20s per liiter= ca 8EEK säästu paagitäie kütuse pealt on tõesti nii suur raha,et võib testida kuidas on väiketanklates müüdav kütus?

OK,saan aru,et maameestel on keerulisem,sest lähim tankla asub 20km eemal,aga linnamehed???

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.04.05 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
see talv oli esimest korda diisel auto, 97a. a6 2,5tdi. kaks korda sai solki. üks kord oli statolist tartus lõunakeskuse juures:o üllata mind, hommikul oli midagi -10, eitea palju öösel olla võis, igatahes käima enam ei läinud, jumala kinni oli. tänu sellele jäin kooli hiljaks kaa veel, tuli siis garaasi lükata ja soojendada. üldiselt olen diislis vähe pettunud, peab järgmise vist bensuka muretsema, on talvel vähe kergem.

Suvekütus ja solkkütus on 2 erinevat asja. Esimesel on lihtsalt hangumispunkt kõrgema temperatuuri juures, teine sisaldab lisandeid, mida kvaliteetses kütuses ei peaks olema. Olen ise ka Statoilist paar aastat tagasi talvel paagitäie suvekütust saanud. Lisand tegi kütuse siiski külmakindlamaks ning pärast filtri vahetamist polnud enam probleeme. Eks bensukaga ole selles suhtes muretum küll, samas kütust kulub keskmiselt ligi 1/3 võrra rohkem.

Eks neid kütuseteemasid ole siit tegelikult tõesti ridamisi ennegi läbi käinud:

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=220
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=3648
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=5664
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=7848
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=10623
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=12885

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.05 17:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tonny
...ei ole mõtet ühte konkreetset tanklat nüüd hirmsat moodi maha tegema hakata

ei teinudki maha, mainisin ära lihtsalt. ma käin siiamaani põhimõttelislet ainult statoilis. olin lihtsalt vähe pettunud, see ei olnud enam siis kui oli ala esimesed öökülmad. oli juba mingi jaanuari või veebruari kuu, võiks nagu vähe külmakindlam küte ju olla. ja mis puutub olerexi, siis seal oli tankrui peal kleebis ka, midagi -17 või mis iganes neil seal tavaliselt on. igatahes külma oli tunduvalt vähem kui ta juba hangus. seega on ta ju solk mitte kvaliteet kütus

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
vxx1
huviline

Registreerunud 17.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant

postitati 20.04.05 20:26 Tsiteeri

lähtel puhas solk olin sealt enne juba paar paagitäit võtnud ja vahest hommikul käivitades ei võtnud kohe kõiki pütte taha nii hetkeks.
Üks hommik ei saanudki käima, eelmine õhtu olin lähtelt paagi täis võtnud.
Tõmbasin paagi siis tühjaks panin uue kütte sisse ja käiasin veits ja oligi norm.
Kusjuures tol hommikul oli 7 kraadi sooja.
auto oli siis vw sharan1,9 tdi 2000a.
Tanklavend ajas vastu et mingi muu jama aga missa hulluga ikka räägid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 21.04.05 09:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Tsitaat:
Algselt postitas: tonny
...ei ole mõtet ühte konkreetset tanklat nüüd hirmsat moodi maha tegema hakata

ei teinudki maha, mainisin ära lihtsalt. ma käin siiamaani põhimõttelislet ainult statoilis. olin lihtsalt vähe pettunud, see ei olnud enam siis kui oli ala esimesed öökülmad. oli juba mingi jaanuari või veebruari kuu, võiks nagu vähe külmakindlam küte ju olla. ja mis puutub olerexi, siis seal oli tankrui peal kleebis ka, midagi -17 või mis iganes neil seal tavaliselt on. igatahes külma oli tunduvalt vähem kui ta juba hangus. seega on ta ju solk mitte kvaliteet kütus

Statoili kohta veel selline jutt, et ma tangin ka seal, aga peale tankimist Tartus Võru ja Aardla tänava nurgal olevast tanklast on igal korral probleeme olnud. Jõnksutab madalatel pööretel ja edasi ei lähe. Peale viimast tankimist lõi mootorisse lausa kolina sisse igal külmalt käivitamisel. Mõtelsin, et mis kuradi jama nüüd on. Maru kiiresti sai see kütus otsa ka, 60 liitriga 360 km.

Peale uue kütuse võtmist on aga kõik korras ja siis tuli järsku pähe, et alati on sellised jamad olnud ainult peale seal tankimist.

See tankla seal Võru tänaval on jube vana tankla, ilmselt mahutid veel vene ajast ja äkki on nendega mingi probleem, solk põhjas vms. Kas on kellelgi veel kogemusi selle tanklaga? Ise ei julgegi sinna minna vist enam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.05 13:33 Tsiteeri

veits ot:
on küll kogemusi:D kuid kütuse kvaliteet on siiamaani normaalne olnud, ei ole probleeme tekkinud. sealt isegi üsna tihti võtnud. isal on aga probleeme olnud teenindusega, 1 kord oli nii et unustas kaardi automaati, mina käisni maksmas samal ajal ja isa võttis automaadist raha, aga unustas kaarti sisse. ma tulin välja ja mingi vend tõi just pangakaarti et keegi oli automaati toonud. ma ei oskand kohe kahtlustada ka. istusin autosse ja küsisin üle igaksjuhuks. ja kui isa järgi läks kaardile oli käärid sisse löödud juba. arvatavasti keegi neile järgi tavaliselt ei tule, harjumusest lõikavad pooleks kohe. teine kord oli ka, sellest ei vitisi ni pikalt rääkida, point oli siis selles et kell oli hilja ja isa mõtles et ostab siidri, kuid poole võtmise ajal tuli meelde et enam ei müüda ju, sis müüa oli rõvedalt kisama pistnud et kas te siis ei tea et ei tohi müüa jne, kuna ta oli just tallinnast tulnud ja kell mingi 4 vms, siis ei olnud seda eriti hea kuulata.
mul isiklikult pole küll ühegi statoili teenindusega probleeme olnud. mis mind üllatas just oli see, et seal tavaliselt on alati väga viisakad müüad. sellest võiks vist lausa uue teema teha, huvitav kas teistel ka probleeme olnud on?

8413
huviline

Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi avant

postitati 13.02.06 19:28 Tsiteeri

Kogemused DIO tanklatega??
kuda on?
+
-

sain vist isegi auto korda ;-)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raul12345
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant 2.8iQ

postitati 13.02.06 20:01 Tsiteeri

jõgeva eksari kohta (töötan seal :D) ei oskagi ise kurta kuid diisli kohta ei tea midagi... bensiin seal igastahes korralik, tuttavad ja ise võtan ka sealt ja pole midagi häda. aga jõgeva uno x-i bensiin on küll autole hädasi tekitanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
miilits
huviline

Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8

postitati 24.07.07 11:22 Tsiteeri

no ise ka viimased kuu aega statolist tankinud. alati tartu atlantise tanklast ja siis paar päeva tagasi oli tarvis uuesti tankida. seekord tallinnas. nimelt sattus ette majaka statoil ja sai tangitud nii 40l, enne oli paagis vast 15 liitrit tartu kütust või vähemgi. sõidan 10-15 km ja mootor sureb ära teel, ei jõua minna ja kütust ei anna peale. läheb siis töökotta ja tuleb välja, et kütusepump vajab vahetust :) tankisin diislit. siis.

---------------------------
til' audi do us appart.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 24.07.07 15:15 Tsiteeri

Ma arvan ,et igal pool on rövetalt sitt kytus ....yksköik kustkohast ma ka seda sisse ei vala ....ikka saab otsa ;)

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.07.07 17:27 Tsiteeri

Mina nt. olen koguaeg võtnud just sellest samast Alvistrast Tartus(muidugi Bensiini, mitte diislit) ja pole veel ma sealt sitta saand(sülitan kolm korda üle õla)
Ise arvan, et Alvistras on kindlasti parem kütus kui Uno X-s ja normaalse hinnaga kah peale kauba(kui kliendikaart olemas)

rexmaster
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 quattro `88

postitati 24.07.07 22:21 Tsiteeri

Aga Antsla tanklast tuleb puhas sitt. Viimati paar nädalat tagasi müüdi 98 asemel bensuga segi diislit. Vot kus kinovend va Olerexi pask.

Balambalaa ja hopsasaa!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 25.07.07 07:20 Tsiteeri

Seal Olerexsis oli juba aastaid tagasi vilets kvaliteet.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 41.3% - SQL: 58.7%]