Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 avant C5 2001.a. Navi antenn (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1933)
getosmurf
huviline

Registreerunud 14.06.15
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,8 142KW 2001.a.

postitati 27.06.15 08:04 Tsiteeri
A6 avant C5 2001.a. Navi antenn

Kas keegi on paigaldanud A6 C5 avandile originaal gps ja raadio antenni asemele haiuime kujulist madalat vastuvõtjat?

On see üldse teostatav?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 27.06.15 14:49 Tsiteeri

Keera antennivars maha, kui ilma selleta linnast väljas raadiolevi säilib, siis tasub proovida.
Kui autol diversity süsteem puudub ehk katuseantenn on ainuke , siis haiuim kui GSM/GPS antenn sinna ei sobi.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
joffe
klubiliige

Registreerunud 04.04.14
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.15 15:19 Tsiteeri

Raadioantenn ju tagumisel küljeaknal, katusel GSM ja GPS. Või ma eksin milleski? Aga miks sa vahetada tahad, kas praktilisuse või tuuningu eesmärgil? Mina vahetasin oma pika varda 10cm nublu vastu, et võiks muretult automaatpesulas käia.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
sir-mac
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 4,2 Avant

postitati 27.06.15 17:46 Tsiteeri

Ma võin ka eksida, aga GSM, GPS ja raadio peaks Navi Plus-il olema siiski katusel. Küljeakendel on TV antenn(id). Vähemasti 2000.a. C5 S6 peaks küll nii olema. Aga kuna ei ole mingi antennimees, võib minu arvamus ka vale olla. Ainus, mis kindel, on see, et oma Audil sain kogu selle antennide kompoti originaalis laitmatult toimima, ainus, mida ei ole saanud tsekata on Webasto T-60 telestardi pult (puudub). Ja kindel peaks olema ka see, et ilma korras võimendita (süsteemita) pole ka pulgaga isegi linnas korralikku vastuvõttu rääkimata siis mujal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
getosmurf
huviline

Registreerunud 14.06.15
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.15 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Keera antennivars maha, kui ilma selleta linnast väljas raadiolevi säilib, siis tasub proovida.
Kui autol diversity süsteem puudub ehk katuseantenn on ainuke , siis haiuim kui GSM/GPS antenn sinna ei sobi.

Antenni vars murdus pooleks paar päeva tagasi. Oksüdeerunud oli. Ime et üldse küljes veel püsis.

Raadiolevi Harjumaa piires super. No prpblems. Mürtsub hästi.

Haiuime ülessanded on päeva jooksul selgeks saanud jah. See tõesti ei toimeta raadioga.

getosmurf
huviline

Registreerunud 14.06.15
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.15 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: joffe
Raadioantenn ju tagumisel küljeaknal, katusel GSM ja GPS. Või ma eksin milleski? Aga miks sa vahetada tahad, kas praktilisuse või tuuningu eesmärgil? Mina vahetasin oma pika varda 10cm nublu vastu, et võiks muretult automaatpesulas käia.

Leidsin et keegi tark väidab siin foorumis et tagumistel küljeakendel on TV antenn. Mul on võimalik lisada TV moodul naviöe mille auk on tühi pagassi juhipoolses seinas.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.9% - SQL: 68.1%]