Lehekülgi: 1 2 |
RnR
huviline
Registreerunud 22.09.14
Kasutaja on eemal
Auto: A6C5 3.0i V6 Quattro
|
postitati 16.04.15 16:37
|
|
|
USA päritolu audi
Tervist klubilised!
Väike mõte on endale soetada USA päritolu audi a6, aga sees kripeldab küsimus, et kuidas remonditöökojad selle vastu võtavad kuiremonti vajab, kuna
kui tegu on USAst pärit autoga, kas siis kõik poldid ja mutrid ka toll mõõdustikus.
Küsimus siis selles, et on kellegil sellisega kokkupuuteid ja kas remonditöökojad mind sellise isendiga vastu ka võtavad?
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 16.04.15 16:45
|
|
|
Ja aasta/mootor on mis?
|
|
|
|
RnR
huviline
Registreerunud 22.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.15 16:51
|
|
|
2.8Q
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 16.04.15 18:06
|
|
|
Ma pigem muretseks selle pärast, millise avarii või mitu korda see asi uppunud on enne Leetu ja sealtkaudu Eestisse jõudmist...remont on küll
teisejärguline. Huvitav, kui soodne see pakkumine siis ka on võrreldes täna turul pakutavatega? Aga nt Honda puhul pole küll mingit vahet, kuhu turule
on auto loodud. Näiteks Ridgeline, mille sihtturg oli uuena USA-Kanada, saab väga vabalt Eestis hoolduses käia. Mingit vahet pole, kas keerab mehaanik
CR-V polte või Ridgeline´i polte. Ei usu, et Audil see nüüd ka nii kardinaalselt erineb.
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 16.04.15 18:16
|
|
|
Isegi kui oleks mõni polt/mutter teises keermes või teiste mõõtmetega, siis korralik töökoda ei tee sellest väljagi. Kui õiged tööriistad olemas, on
ju kõik tehtav.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 16.04.15 18:28
|
|
|
Ma ei tea mis neil täpselt vahet on kuid usakad on ikka suht erinevad ja iga jupi tellimisega võib jama tulla. Tuled ja stanged on ikka teised. Usa ja
euroopa VW 3C Passatid on ikka täiesti erinevad autod isegi kere on teine. Audi puhul nii hull asi vast pole kuna nad näevad vähemalt sarnased välja.
Aga jah avariiline on ta kindlasti muidu siia ei satuks.
|
|
|
RnR
huviline
Registreerunud 22.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.15 18:32
|
|
|
Okei, et pigem tasuks sellisest suu puhtaks pühkida ja euroopa variandiga edasi sõita
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 16.04.15 18:55
|
|
|
Näita siis pilti/linki sellest mikist.
|
|
|
|
RnR
huviline
Registreerunud 22.09.14
Kasutaja on eemal
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 16.04.15 19:47
|
|
|
Kas see aparaat isegi mingi aja mitte foorumis ei figureerinud? Võin eksida, aga jube tuttav auto kuidagi...igatahes, jube kaua on ta müügis olnud,
VIN-koodi varjamine ka just usaldust ei ärata. Küllap USA-s korra-kaks maha kantud ja nüüd siin siis... ise hoiaks väga kaugele, neid on paar tk veel
müügis. Üks Avant, mida mul tuttav müüb, on ka täitsa olemas seal.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 16.04.15 19:56
|
|
|
Sesuhtes, et see ju odav c4 pole vast miskit põdeda eriti ma mõtlesin, et vähe uuemast autost jutt.
|
|
|
ehanurm
huviline
Registreerunud 22.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2.0 85kw '92 & E39
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 17.04.15 05:20
|
|
|
Mingeid tollmõõdus polte ja mutreid neil usa versioonidel ei ole - tehti neid ju ikka saksas ja kui mikisse mineva autoga tegu, riputati lihtsalt
pisut teised osad külge.
Olen ise pealt näinud, kuidas ühelt ja samalt liinilt veereb kordamööda maha Opel Omega ja Cadillac Catera.
Teine küsimus on see, miks peaks nii kaugelt olema mõttekas siia vedada mingit euroautot, mis SEAL tavaliselt kohalikest pannidest hoopis kallim
on.
Küsi vin kood ja toksi googlisse, usa mahakantud autode oksjonite andmed ripuvad mõnikord veel aastaid üleval ja g. leiab need tavaliselt üles.
Kui ON selline toimunud, kus ta 50 dollari eest maha müüdi, spidokas vetikaid täis või siis pea peale käinuna.....))
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.15 06:36
|
|
|
Ma sõitsin kaks aastat Usast läbi Leedu toodud autoga, mida tehakse ka Euroopa jaoks samas tehases Usas. Polnud tal küll häda midagi ja hooldusfirma
sai küll vabalt hakkama ( mitte United Motors, kelle letitöötaja US Specsi VINi peale nägusid tegema hakkas). Need 5 juppi, mis eurooplasel erinevad
on küll ei tohiks väga morjendada.
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 17.04.15 09:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Ma ei tea mis neil täpselt vahet on kuid usakad on ikka suht erinevad ja iga jupi tellimisega võib jama tulla. Tuled ja stanged on ikka teised. Usa ja
euroopa VW 3C Passatid on ikka täiesti erinevad autod isegi kere on teine. Audi puhul nii hull asi vast pole kuna nad näevad vähemalt sarnased välja.
Aga jah avariiline on ta kindlasti muidu siia ei satuks. |
Stanged olid kunagi Audi USA versioonidel pikad, sest Euroopa versiooni stanged ei vastanud USA rangematele ohutusnõuetele. Praegu on Euroopas ka
ohutusnõuded edasi arenenud ja autotootjad ei pea enam USA versioonile teistsuguseid stangesid panema.
Üldiselt on uuemad Audid USA-s peaaegu identsed Euroopa versioonidega. Mõnest mootorist on USA tarbeks rohkem võimsust välja pressitud, varustus
parem, aku suurem ja muud väikesed erinevused, aga detailid peaks olema Eestis tellitavad.
Lisaks on USA Audide hooldusajalugu, läbisõit ja avariides osalemine päris hästi kontrollitavad.
|
|
|
Madisx
huviline
Registreerunud 06.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 c4 2,8 30v ja a4 facelift 2,8 Quattro
|
postitati 22.04.15 10:26
|
|
|
Tere klubilised!
Päris huvitav arutelu teil siin, naerda sai omajagu
Aga olgu alustame algusest Vin kood: Waugc84a9tn107267
Kui vetikaid leiate siis andke mulle ka teada, pargin kähku ära
Nii auto on täpselt sama mis euroopa variant, erinevuseks on stanged, tuled, kellaplokk, puudub juhi jalgealune sahtel, ja varustus on parem kui
eurooplasel.
Teiseks nagu ka kuulutsuses on et tulede kohta on passis eraldi märge ( Lubatud kasutada : ümberasuja vara )
Selle märke saab ainult auto omanik, kes tuleb Välisriigist eestisse ja võtab oma isikliku vara kaasa, seega millisest leedust te räägite?
Ja ma ei saa aru, miks inimene ei helista ja ei küsi tema jaoks puuduvaid andmeid.
Auto on tegelikult 2x 30 päeva müügis olnud, ja minujaoks ei ole oluline autost lahti saada, seega igaühele ei müü ka!
|
|
|
Siim
huviline
Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.15 11:30
|
|
|
Võiksid kuulutusse ka sisust pilte panna aitab ehk paremini müüa sest hind ju hea. Kaua USA-s kasutasid ja kas xeno on originaal.
|
|
|
Madisx
huviline
Registreerunud 06.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.15 12:30
|
|
|
Ostsin eestis kasutatuna, seega pole ise usas sõitnud, Märge tuleb ümberkirjutusel kaasa, kuna ta on juba eesti registris sellisena arvel ja et ei
peaks autot ümber ehitama. Ükski pirn pole läbi põlenud seega ei tea, mis xenon seal sees on 3x olen üv käinud ja keegi pole mitte millegi üle
kurtnud.
|
|
|
urki
huviline
Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q
|
postitati 22.04.15 12:50
|
|
|
Tegelikult on Usa autodega nii,et remontimiseks võtmeid pole neile kuskilt saada ,kuna mõõdud toll mõõtudes ja sama on ka näiteks kolvi läbimõõt , see
on ka tollides.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 22.04.15 13:18
|
|
|
Ja ma ei unustaks tollimõõdus rehve! Üks smaili.
|
|
|
|
sigaelmar
huviline
Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.15 14:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Madisx
puudub juhi jalgealune sahtel |
Mis värk sellega on? Mul oli USA variant Bemm ja sellel polnud ka juhi jalgade juures panipaika, suht kentsakas nägi välja euroopa oma kõrval aga
selline ta millegipärast oli.
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
postitati 22.04.15 14:38
|
|
|
Mul konkreetne juhtum olnud audi a4 b5-ega mis usast toodud. Oli selline keiss, et sellele ei saanud ohutule lülitit/ releed tellida. Euroopa omaga
asi tööle ei hakanud. Ma ei tea mis seal vahet oli, vb oleks piisanud mõne pinni ümbertõstmisest....to aeg ma ise veel väga el töödega ei tegelenud ja
jäi uurimata see asi.
|
|
|
Madisx
huviline
Registreerunud 06.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.15 14:38
|
|
|
Ühesõnaga nüüd see ka läbi nalja vist kõigile selge, et kõik poldid ja
muud varuosad on üks ühele euroopa omadega!
|
|
|
sigaelmar
huviline
Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.15 12:36
|
|
|