Foorum tasulisex?
Tsitaat: |
Lp. AUDICLUB.EE foorumi kasutaja.
Audiclub.ee foorum loodi 2002. aastal ning on tänaseks kasvanud oluliseks informatsiooniallikaks Audi omanike ja huviliste jaoks. Foorum on loonud
võimaluse tuhandete inimeste omavaheliste kontaktide ja sõprusringkondade tekkimiseks ja ühiste huviürituste toimumiseks ning olnud heaks infokanaliks
paljude ettevõtete jaoks nende tegevuse arendamiseks. Meeldiv on tõdeda, et Audiclub.ee foorumi haare on üha laienemas.
Mida suurem on aga foorumi maht, seda suuremad on selle foorumi ülalpidamisega kaasnevad kulud. Samuti on Audi Klubi tegevuse edasiseks arendamiseks
tarvis luua mittetulundusühing, mille asutamiseks ja ülalpidamiseks tuleb taas kulutusi teha. Lisaks sellele on klubi laienemisest tulenevalt
märgatavalt suurenenud ühiste üritustega seotud väljaminekud.
Ülaltoodust tulenevalt ei jää muud varianti kui muuta Audiclub.ee foorum, kui klubi peamine infokanal tasuliseks. Foorumi infopangana säilitamise
huvides ja kasutajate jaoks ebameeldivuste vähendamiseks muutub tasuliseks ainult postitamine, lugemine on ka edaspidi tasuta. Leiame, et see on kõige
õiglasem viis koguda klubi kassasse raha kulutuste katmiseks, sest sellisel juhul sõltub makstav tasu konkreetselt foorumi kasutamise mahust.
Hinnakiri on alljärgnev:
Uue teema algatamine - 5 krooni.
Postitamine teemasse - 1 kroon.
Limiidita kasutusõigus - 300 krooni aastas.
Tasumine toimub tagantjärele, vastavalt foorumi programmi väljastatavale koondaruandele. Arvestusperiood on 1 kalendrikuu ning makseteatised
esitatakse privaatsõnumi vahendusel hiljemalt arvestusperioodile järgneva kuu 20.-ks kuupäevaks. Maksetähtaeg on 15 päeva. Tasumata jätmisel
kasutajakonto kustutatakse. Kaks korda aastas esitab staff foorumis aruande klubi tulude ja kulude kohta.
Mõistvat suhtumist lootes,
Audiclub Staff.
|
Mul lõi ikka karbi lahti, kui sellist asja lugesin Kas Staff ei arva, et
maksustama ei peaks mitte foorumit, vaid liikme maksu!? Minu isiklik arvamus on see, et foorum sureb nii välja... Klubi kaotab selle maksustamisega
palju uusi liikmeid ära. Paljud autohuvilised ei hakka foorumi maksu maksma sest, miks maksta, kui teised foorumid on tasuta.
PS! See on vaid minu arvamus aga, kas ei võiks panna hääletusele selle maksustamise asja. Ise olen pidev sõnavõtja ja mõlisen ka vahets niisama. Aga
kas ma tahan nyyd iga kord selle eest maksta 1.- Ennem tehke klubi
ametlikuks (vabandan, kui on juba tehtud), aga tehke siis mingi liikme maks ja jätke see foorumi piiramine.
Kas siis klubi ei saa piisavalt toetusi http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=7160
|
|