Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi S5 4.2 V8 - 2009 - CTR (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 9894)
CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.15 18:44 Tsiteeri
Audi S5 4.2 V8 - 2009 - CTR

Tere!

Ostsin omale oma esimese Audi ja mõtlesin sellest teha ka teema audiclub'i. Hea endalgi järge pidada..
Ost oli tegelikult totaalselt emotsiooni-ost. Eelmine liikur oli BMW maastur, ning enne seda suurem sedaan VW.
Eks paista mis sellest kõigest saab. Kolmas pill ja kõik totaalselt erineva kategooria tegelased.

Masinal on peal kõikvõimalikud lisad va. katuseluuk. Toodud on see Saksamaalt. ja läbi vuranud ausad 145K km.

Varustusest ei oskagi midagi eraldi ära mainida, lisan müügikuulutses olnu:
Audi S5 Coupe 4.2 FSI quattro - - - - Sehr gepflegter Zustand - - 2. Hand - - Unfallfrei - - Deutsches Fahrzeug - - Scheckheftgepflegt (letzter Service bei Audi 05, 2014) - - Inklusive Audi Winterkompletträder - - - Sonderausstattung: - - Ablage-Paket, Audi Drive Select, Audi music interface, Außenspiegel elektr. verstell-, heiz- und anklappbar, mit Abblendautomatik und Memory, Einparkhilfe vorn und hinten, optisch (APS Plus), Gepäckraum-Paket, Innenausstattung: Dekoreinlagen Carbon, Innenausstattung: Leder Seidennappa, Innenspiegel mit Abblendautomatik, Komfort-Klimaautomatik 3-Zonen, LM-Felgen 9x20 (7-Doppelspeichen), Multi-Media-Interface MMI Navigation Plus, Perleffekt-Lackierung, Sender für Garagentoröffner (integriert), Sitze vorn elektr. verstellbar (links mit Memory), Sitzheizung vorn, Sonnenschutzrollo an Heckscheibe elektrisch, Sound-System Bang & Olufsen, Vorrüstung Mobiltelefon, Handy mit Bluetooth-Schnittstelle, Xenon-Scheinwerfer Plus adaptive light (Abbiegelicht integriert) - - Weitere Ausstattung: - - Airbag Fahrer-, Beifahrerseite, Antriebs-Schlupfregelung (ASR), Außenspiegel Aluminium , Chromfarben, Außenspiegel asphärisch, links, Außenspiegel asphärisch, rechts, Außentemperaturanzeige, Diebstahlsicherung für Räder (Felgenschlösser), Durchladeeinrichtung mit Skisack, Einstieghilfe Easy-Entry, Einstiegleisten mit Aluminiumeinlage, Elektron. Differentialsperre (EDS), Fahrer-Informations-System (FIS) mit Farbdisplay, Getränkehalter in Mittelkonsole, Glanz-Paket, Heckklappe mit Spoiler integriert, Heckklappenöffnung automatisch, Heckleuchten LED, Heckspoiler (elektrisch ausfahrbar), Isofix-Aufnahmen für Kindersitz, Karosserie: 2-türig, Kopf-Airbag-System (Sideguard), Lendenwirbelstützen vorn, elektr. verstellbar, Lenkrad (Sport, Leder - 3-Speichen) mit Multifunktion und S-Emblem, Lenksäule (Lenkrad) mech. Höhen-, Längsverstellung, Licht-Paket, Make-up-Spiegel beleuchtet, Mittelarmlehne vorn, Monochrom-Display (6, 5 Zoll), Motor 4, 2 Ltr.- 260 kW V8 32V FSI, Reifen-Reparaturkit, Reifenkontroll-Anzeige, Rücksitzlehne geteilt, klappbar, S Sportsitze vorn, Scheibenwaschdüsen heizbar, Scheinwerfer-Reinigungsanlage (SRA), Seitenairbag vorn, Sport-Fahrwerk S spezifisch, Tagfahrlicht LED,

Kahjuks pilte praegu pole liiga palju jõudnud teha. aga lisan need mis on + müügikuulutuses olnud.

Saabudes oli minu suureks üllatuseks autol all 18'' veljed, kuid kuulutuses 20'' RS4 veljed.
Lõpphea kõikhea, tuli välja, et need ka olemas ja tänaseks päevaks ka alla keeratud, kuna kehv
lõunamaa lamell on minu arust pea sama, mis korralik suverehv.

Mingid mõtted olid kohe olemas mida teha autoga ja vaikselt nii ta läheb edasi.
ammutasin palju nägemusi audizine.com foorumist. Sellise auto puhul küll väga
nagu polegi midagi teha kuna originaalis on see juba päris tore kõik kokku. aga pisut siiski.
Taha panin 20mm flantsid, mis muutis ilusa olukorra veel ilusamaks.
ostetud sai ka ette aga rehv tuli koopast välja see juba muutus kergelt inetuks ka.
Kahjuks olid numbrituledes tavalised pirnid, sinna sai pandud led'id
Ümberringi sai pandud soliidne 32% toonklaas.
Veel oleks vaja numbrialused ära kaotada.
nipet-näpet vaja vahetada esimeses sillas juppe.

ja siis peaks olema kõik vääga hästi.

Kuna tegemist siiski kasutatud autoga ja 2009 siis vajab see pisut hoolt. Sisu on hoitud küll väga hästi.
Aga sellegi poolest esimesel võimalusel kasutan Mr Capi teenuseid kuna vajab kindlasti poleerimist.

pildid siis..

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/409/01082049194ca3e.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/409/010820490547fd1.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/409/0108204937b2abf.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/409/0108204941f83cc.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/409/01082049319fec3.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/409/0108204929b1c10.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/409/0108204921e533f.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
masuurik
huviline

Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo S

postitati 01.03.15 19:09 Tsiteeri

Äge.
Mulle meeldiks veel automaat. kas S5 võre kroomina ei meeldiks rohkem? Hetkel tundub mustaks värvitud.
Sinu omal ka BNG seeria nr, mis sobib hästi helisüsteemi nimega:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.15 19:20 Tsiteeri

Pikalt mõtlesin enne kui auto välja valisin, ning jõudsin arusaamisele, et S5 puhul tahan ma seda autot manuaalkastiga.
See täitsa teadlik ja kaalutletud valik, kuigi automaatkast pidi ka S5'l väga hea olema.
Esivõre on tume jah, mulle täitsa meeldib. BNG. sobib küll jah, polegi sellele jõudnud mõelda...

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.15 19:56 Tsiteeri

Päris kena isend. Oli au just mõni aeg tagasi sõita 2010 aasta automaat S5-ga ja väga muhe aparaat on. Kuidas manuaaliga on ? Ma ise vist valiks juba automaadi kuna see tänapäevane laiskus hakkab külge (hetkel 2 automaati, 6 käiguline DSG ja vanem Tiptronic RS6 peal) ja ega ausaltöeldes väga ei viitsi käsitsi käike vahetada enam :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 02.03.15 06:49 Tsiteeri

Ilus ilus masin, ise oleksin ainult ARK-is natukene oodanud ja oleksin endale võtnud numbrimärkideks 555 BNG siis oleks ju vabsee moos. Olen paarile autole saanud niimoodi huvitava numbrikombinatsiooni, eeldades et letitagune teenindaja mõistab sinu huvi ja soovi sind teistmoodi aidata. Edu igatahes masinaga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.15 09:24 Tsiteeri

Tänud! ARK'is liiga palju ei mõelnud numbri peale, kuna niivõi naa ühel hetkel panen oma '' õige numbri '' külge.
Selle Õige numbri saingi kunagi niimoodi oodates.
Kuna minu arvates ei sobi kuidagi kominatsioon LED päevatuled ja halogeen udukas või siis ksenon lähituli ja halogeen kurvituli siis sai kiire korrektuur tehtud ja
paigaldatud ka alla kesnonid.. väga mõistlikud, et ei oleks häiriv vastutulijale.. Ma arvan et väga pöörfi jäi... Õigel hetkel ka pildid...

masuurik
huviline

Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo S

postitati 03.03.15 09:43 Tsiteeri

Xenon kurvituli, udutuli. Mõtlesin ka ise sama, aga see süttib tobedalt kaua. Lisaks ju ristmikutuli on hääbuva valgusega. Kuidas xenon sul sellele reageerib? Mul hetkel Narva range power white ja sama värvi, mis ledribad, küll aga valgustugevus kehvem veidi, kui nt normaalsel kollasel halogeenil.
Lisaks kas panid can plokkidega H11 xenod? Võid ka valgustada siis kust võtsid komplekti. Kui viitsid väikse videoklipi hämaras teha oleks ka äge. Huvitab just, kuidas ristmikutulena reageerib.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.15 10:48 Tsiteeri

Kuule mul on kurvituli täitsa välja programmeeritud. H11 can plokkidega. Maroli OÜ. Tabasalus kodus mingi härra müüb. netipood ja puha.
Kurvitulena ksenon ei ole mõistlik jah..

CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.15 12:40 Tsiteeri

kaotasin ära numbrialused. arvan, et jäi oluliselt parem.

see siis koos alusega

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/445/01082228812f5c4.jpg

ilma:

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/445/010822292781a17.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/445/010822292934822.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/432/445/010822292339022.jpg

Kurvastuseks pean aga tõdema, et mootorituli hakkas taas põlema ja diagnostika tulemuseks sisselaske klappide ummistumine/kivistumine/mõranemine vms ja need tuleb ette võtta...
See on see ebameeldiv pool saksast ostmisel ( ilma kohale minemata ). aga see ei tähenda, et midagi põeksin. muidu on kõik väga tiptop

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 06.03.15 13:11 Tsiteeri

Ma seda numbrialuse teemat väga ei jaga, aga auto mulle meeldib. Palju sul sellel 20 tollisel rehvi peale mahub? Ja flantsid on nüüd ainult taga?

CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.15 14:17 Tsiteeri

eks kõigil oma maitse... aga jah ainult taga on flantsid 20mm ja rehvi on 265/30

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 06.03.15 14:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: CTR
sisselaske klappide ummistumine/kivistumine/mõranemine vms ja need tuleb ette võtta...

Kas sisselaskeklappide (silindripeas) või sisselaskekollektori klappide?

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.15 14:55 Tsiteeri

kollektori klappide.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 06.03.15 14:58 Tsiteeri

Soovitan soojalt samal ajal teostada sisselaskeklappide puhastus ka.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.15 15:05 Tsiteeri

tänud nõuande eest. seda soovitati mul siin vastasmajast ( VKM ) ka. ja ilmselt tehakse ka.

Ixxe
huviline

Registreerunud 23.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi R8 V10+ 449Kw

postitati 09.03.15 07:51 Tsiteeri

Lõpuks midagi huvitavat ka siin foorumis mida jälgida :) Mul praktiliselt sama pill v/a automaatkast, suht enamvähem kõik lisad mis üldse olla saavad.

Plaanis endal ka flantsid 15/20 ja H&R OE vedrud arvatavasti millalgi suve poole. Hmm see nrmärgi lahendus tuleks ka vist ära teha. Tundub kuidagi "puhtam".

Jõudu ja jaksu, ma ise juba 6 kuud sõitnud ja siianii vaatan parklas tagasi kui autost lahkun :D

CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.15 13:06 Tsiteeri

Hei!

Vahepeal sai käidud siin aktiivsel puhkusel Itaalias ja sedapuhku mindud autoga.
Tallinnast istusin Paati ja maabusin Stockholmis. Sealt juba üle väinade Taani ja edasi Saksamaale
ja nii edasi kuniks mööda maad koju üle Poola.

Minnes andis kahjuks saba rattalaager Taanis ja seda reede õhtul nii kenal ajal, et kõik töökojad kinni ja suurlinnasid
läheduses polnud. Hääl oli muutunud ikka juba nii karmiks et väga sõita ei tahtnud rohkem. Kuna seal ikka väga selgelt
nädalvahetus on nädalavahetus siis oli seis küllaltki lootusetu. Leidsin lähima Audi esinduse lootuses et sealt saab läbi
ussim... abi ja saigi. Müügisalong oli laupäeval lahti ja kutsuti kena kopika eest mehaanik. Lisaks hakkas ka mootorituli
põlema suht täpselt samal hetkel. Väljakutse laupäeval, diagnostika ja rattalaager ja rumm läksid pisut üle 1K. Väga karm.
Tuli oli see sama klappide teema, kuid täiesti harmless õnneks ja seega teekond jätkus ja puhkus ei saanud pidurit. Homme
läheb ülevaatamisse ka Eestis ja lahendatakse ära. Küllaltki suure tõenäosusega on andur vaid. Audis taanist arvati nii
ja ka Eestist, kes parandas seda oli suht veendunud, et ainult andur. Küll näeb.

Pidasin huvi pärast väga täpset arvestust: kokku tuli Tallinnast Tallinna 6087 km ja kulus 802,78. seega 13.1L/100km
Saab kindlasti paremini aga kuna ma tagasi ei hoidnud siis selline kulu. Tsekkide pealt vaatasin, et tagasiteel kahe tankimise,
OMV'st Shelli, vahele on jäänud 1H ja 26 minutit ning tangitud liitrite arv 60,41L ja läbitud vahemaa 323km.
Teadupärast Saksas unlimited Zone'id siis sai ikka proovitud ka. Sirgel maal jooksis välja 273km/h, sealt edasi ei läinud ja
korra allamöge jooksis ka 284km/h isegi lahti. Tagasitulek oli päris kena 2580 km sai tuldud 21:15 min, millest 47 min. sai ikka
täitsa kohapeal Saksas seistud STAU's, ning lisaks Sveitsi mägedes sai ronitud 1675m kõrgusele mis päris palju aega sõi. Seal
sees ka kõik tankimised. Tõsiasi on ikkagi et sellised autod on lausa loodud kiirteedele... väga mõnus ikka!

Sõidumugavus huvides panin alla 18'' veljed. Täna hommikul vahetasin tagasi 20'' vastu ja selgus, et sildadel midagi ikka väga
mäda. Kõik rehvid kenasti kohe seest ära söönud. vaja sillastend teha.

Mõned pildid ka.

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/433/198/0108349233a7345.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/433/198/010834923593925.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/433/198/01083492378cf10.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/433/198/01083492393cbd8.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/433/198/0108349231c71ee.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/433/198/010834922994ff6.jpg

Spidomeetri pilti ise teinud. Kiirused päris karmid ja kätel on tööd rooli peal piisavalt.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 06.04.15 13:12 Tsiteeri

Pikalt mõtlesin, et kus seda isendit nähtud. Hommikul jäi silma ja just kuidagi ujuva sõidu pärast. Kuidagi jäi mulje nagu kerest käiks paine läbi vms. Ei oska seletada. Aga ju sellel oma seos rehvimuredega, millest just lugesin.

Väga kena isend ning bahni peale kindlasti õige loom.

Edu edaspidiseks.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.15 13:22 Tsiteeri

Mul naise käes auto täna :D. Ei tglt vb kuskil rööbastes ujus? 20'' päris lai ka, kipub teed otsima...

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 06.04.15 13:24 Tsiteeri

Võis olla ka pelgalt rööbastes olla. Lihtsalt jäi silma. :)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 06.04.15 15:32 Tsiteeri

Sorry kui loll olen kuid kas need 777 MFN ongi nn õiged numbrimärgid, minuarust oleksid siis juba võinud need 544 BANG ka juba jätta, aga pill on ilus, edu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 06.04.15 15:42 Tsiteeri

Päris vinge tripp võis olla, eriti bahnide peal :cool: Rattalaager oli vast enne juba väsinud, niimoodi järsku ta kindlasti ei lähe ja karjuma ei hakka. Auto muidugi piisavalt uus, et ei tule kohe selle pealegi, et enne sellist matka kõik üle vaadata, samuti see rehvide söömine jne. Teinekord oleks kindlasti targem, sillastendi ja sildade üle kontrollimise näol vähemasti :P Ma usun, et 20" laiema rehviga oleks bahni peal suurtel kiirustel tunduvalt parem olnud, aga tagantjärele ju hea, sõi odavamad rehvid ära :P

CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.15 17:56 Tsiteeri

Ma olen üsna kindel, et kui laager ära väsib ja korralikult pähe anda 100 km järjest, siis väsib see päris kiirelt ( järsku ) ära, eriti kui sinna saada veel kuskilt üks löökauk juurde. Auto sai tegelikult ikka üsna põhjalikult üle vaadatud VKM's enne seda trippi. Sillastendi tõesti ei teinud kuna auto tuli saksast ja kõik rehvid olid korralikud nii talve omad kui suvekad. Seega pidi juhtuma see reisi ajal... või siis Tallinnas...??? Kusjuures!!! neljap oli vist see päev kui läksin, ning sellest eelmisel reedel sai auto kõik üle vaadatud ( sillad diagnostikad ja kõik jutud ühesõnaga ) ning 2 päeva enne minekut, kui vahetasin velgi kodus siis loksutasin kõik läbi ning kundepoolne laager oli täiesti läbi, ilma et oleks teinud kasvõi mingisugust häält. Töökojast, kus vahetati äsja klotse ja vaadati sillad üle julgeti pea vahele panna, et see laager ei olnud läbi kui auto nende juures käis. Ainus seletus ongi räme löökauk mille suutsin ära sihtida Tallinnas. Totaalne anomaalia. Niiet küll ta ikka on võimeline küll järsku laiali minema.. Kindlasti aga ka 20'' velg kulutab pisut kiiremini kui '' normaalne '' velg.

Oleks mõnusam olnud kindlasti 20'' veljed bahnide peal aga just ainult bahnide peal. Kohad kus ma itaalias liiklesin siis kindlasti see kitsam ja suurema profiiliga oli mõnusam ja pehmem. Umbria maakonnas teed ikka täitsa läbi ja üldse kõrvalteed hullemad, kui tallinna tänavad ( välja arvatud Toscana piirkond, kus mina sõitsin ). 20'' teeb muidugi oluliselt suuremat müra kui 18''.
Lisaks hommikul velgi ümber visates avastasin täitsa nunnu traadi või õigemini naela rehvist... 20 puhul oleks kohe täitsa kahju olnud :D

Just, saigi need lõunamaa lamellid ribadeks sõidetud.

CTR
huviline

Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.15 17:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri_O
Sorry kui loll olen kuid kas need 777 MFN ongi nn õiged numbrimärgid, minuarust oleksid siis juba võinud need 544 BANG ka juba jätta, aga pill on ilus, edu.

Jah, see ongi see '' õige '' number.
eks jah igal ühel oma maitse, küll aga BÄNG jäi ka alles jah hoiule ARKI.

intsu879
huviline

Registreerunud 22.02.14
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S8 D2 4,2 250kw

postitati 06.04.15 19:36 Tsiteeri

Endal ka kunagi saksast tulles C6-el hakkas esimene rattalaager häält tegema,hakkas ka kohe jubedalt undama varem märku andmata.Sõitis ilusti poolast koju,esimesed sada km oli jube pärast harjus ära;)Koju jõudes töökojas laagrit vahetades sai vaadatud mis sealt tuleb siis,ega seal mingit lõtku ei olnudki laager oli kuiv ja kergelt kuuma saanud.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.7% - SQL: 60.3%]