Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mitmevärviline MMI ekraan ja kompuuter vs kahevärvilised (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2594)
pika9
huviline

Registreerunud 16.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.14 16:04 Tsiteeri
Mitmevärviline MMI ekraan ja kompuuter vs kahevärvilised

Kas on ja mis on mitmevärvilise MMI ekraan ja kompuutri eelised kahevärviliste ees?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 27.02.14 16:34 Tsiteeri

Kui sa värvipime oled siis ei olegi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
reikar
huviline

Registreerunud 17.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8 2.0TDI 105kw 2008

postitati 27.02.14 16:41 Tsiteeri

Mulle endale see punane ekraan uuemates autodes riivab liigselt silma, ei sobi kuidagi.
Samas kui tahad normaalse värvilise kaardiga navigatsiooniga MMI'd, siis tuleb see kindlasti värvilise ekraaniga. Aga värviline ekraan üksi ei garanteeri sulle navi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 27.02.14 16:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reikar
Mulle endale see punane ekraan uuemates autodes riivab liigselt silma, ei sobi kuidagi.
Samas kui tahad normaalse värvilise kaardiga navigatsiooniga MMI'd, siis tuleb see kindlasti värvilise ekraaniga. Samas värviline ekraan üksi ei garanteeri sulle navi.

A6-s ikka garanteerib küll ja väga norm navi on kusjuures. Lisaks on ta lihtsalt ilusam ja paremini jälgitav igast asendist. Saab vaadata DVD-d ja soovi korral ka telekat, kui vahevidin lisada. Ise olen pisikese piluekraaniga autod välja jätnud valikust teadlikult. Ei taha. Samas mõnel savi, maitseasi. Hijem on kindlasti raskem müüa ka kui pisiekraaniga.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2024, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 27.02.14 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Tsitaat:
Samas kui tahad normaalse värvilise kaardiga navigatsiooniga MMI'd, siis tuleb see kindlasti värvilise ekraaniga. Samas värviline ekraan üksi ei garanteeri sulle navi.

A6-s ikka garanteerib küll ja väga norm navi on kusjuures. Lisaks on ta lihtsalt ilusam ja paremini jälgitav igast asendist. Saab vaadata DVD-d ja soovi korral ka telekat, kui vahevidin lisada. Ise olen pisikese piluekraaniga autod välja jätnud valikust teadlikult. Ei taha. Samas mõnel savi, maitseasi. Hijem on kindlasti raskem müüa ka kui pisiekraaniga.

Naabril värvilise ekraaniga Navita näiteks ka see http://www.auto24.ee/used/1379819.
Vaatan, et terve Auto24 on hetkel kahevärvilise displeiga masinaid täis. Lahe versioon on see kui juhi info on kahevärviline ja teine ekraan on värviline. See on küll imelik totrus.

Kui on vajadus, leia lahendus!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 27.02.14 17:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HangOver
Tsitaat:
Tsitaat:

Naabril värvilise ekraaniga Navita näiteks ka see http://www.auto24.ee/used/1379819.
Vaatan, et terve Auto24 on hetkel kahevärvilise displeiga masinaid täis. Lahe versioon on see kui juhi info on kahevärviline ja teine ekraan on värviline. See on küll imelik totrus.

No näed siis, kahjuks pilti ei näe, aga jälle targem. Olen küll terve parklatäie C6-tega kokku puutunud ja sellist nalja pole kohanud. Issanda loomaaed on imelik, huvitav palju esmaomanik kokku hoidis ka auto hinnas?

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2024, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 27.02.14 18:16 Tsiteeri

Usun, et Navi maksab mingi 3500€ :) Aga sama pilt siis siit mis enne ei näinud.
http://carcom.ee/prod.php?l=ee&p=788#d
Kui taga akna juures ei ole pisikest antenni katusel, siis navi pole ka, olen aru saanud asjast.

HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.14 18:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Naabril värvilise ekraaniga Navita näiteks ka see http://www.auto24.ee/used/1379819

No näed siis, kahjuks pilti ei näe, aga jälle targem. Olen küll terve parklatäie C6-tega kokku puutunud ja sellist nalja pole kohanud. Issanda loomaaed on imelik, huvitav palju esmaomanik kokku hoidis ka auto hinnas?

NB! link töötab nüüd, punkt jäi enne lõppu aadressile.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 27.02.14 18:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Usun, et Navi maksab mingi 3500€ :) Aga sama pilt siis siit mis enne ei näinud.
http://carcom.ee/prod.php?l=ee&p=788#d
Kui taga akna juures ei ole pisikest antenni katusel, siis navi pole ka, olen aru saanud asjast.

Mul pole antenni katusel. Pilti ei viitsi tegema hakata. Navi olemas.
Auto24 leidsin näite.

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
xpr
huviline

Registreerunud 10.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: e46 330d

postitati 28.02.14 07:23 Tsiteeri

Kas sul on ka sedaan? Mingitel olid igasugused antennid tagumise akna üleval ääres: gsm, gps, raadio.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.14 07:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: xpr
Kas sul on ka sedaan? Mingitel olid igasugused antennid tagumise akna üleval ääres: gsm, gps, raadio.

Sedaan ikka. Pole ka seal midagi märganud, aga võin pärast üle kontrollida. :)

Life is tough.
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 28.02.14 07:57 Tsiteeri

C6 sedaanil on GSM antenn üldiselt katusel, GPS vastuvõtja koht on tagaklaasi ülaservas.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.14 08:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
C6 sedaanil on GSM antenn üldiselt katusel, GPS vastuvõtja koht on tagaklaasi ülaservas.

See kõlab juba loogiliselt, kuna telefoni pole. :) Puudust ka ei tunne.

Life is tough.
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.9% - SQL: 64.1%]