888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
postitati 16.01.14 17:24
|
|
|
Audi v8 ja s6-ga abi vaja!
Selline küsimus, et teab keegi midagi konkreetsest autost. Või teab kedagi kes seda autot on omanud?
http://www.auto24.ee/used/1641626
Sõitsid saanid-Sõitsid reed A Quattro sõidab ikka veel 
|
|
|
|
quattrodiisel
huviline
Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B7 TDI Quattro
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 16.01.14 19:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 888
Oh johaidii Jääb vast siis ära. |
Et mitte kellegi varba peale astuda, siis selle müüja masinatest tuleks suure kaarega mööda minna.
Või siis vähemalt pool hinda alla saada aga ka siis on võimalus, et tõmmati nahk üle kõrvade.
|
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 16.01.14 20:00
|
|
|
Miks nii ?
Ma sellest masinast küll midagi ei tea aga 1800 euriga 96 a. V8 pole sugugi halb pakkumine.
See, et keegi on seda kunagi odavamalt müünud ei tee ju ostu mõttetuks.
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 16.01.14 23:28
|
|
|
"Haapsalu rondiärikaks" kutsutakse seda tegelast. Nagu pealinnas on "autodrahaks tegelased" ja Tartus "estrus".
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.14 11:53
|
|
|
Enamus juttu seal teemas käis ühe teise V8 kohta. Sama tüüp on neid 2 tk lühikese aja jooksul kokku ostnud. Erinevad autod siiski, üks oli 3,6 ja see
on 4,2.
|
|
|
|
jrgen99
huviline
Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5TDi Avant quattro 1997
|
postitati 17.01.14 18:12
|
|
|
Uurisin selle auto infi sis kui see pärnus müügis oli ja sain eelmise omanikult palju teada mis vead on ja ei läind ka sis seda ostma kuna päris palju
oleks sisse investeerida sinna. Tegin Copy Paste kirjast :
Tsitaat: |
Mina müüsin ta vigadega süütelukku põhi ja salongi radikas oli katki et need tehti korda Aga moto poole pealt pole see enam päris see mis peax olema
nii räägiti mulle et pole enam nii võimas kui kunagi oli olnud Rihmad , rullikud vajax vahetust juba ohutuse mõttes sest ma ostsin üle aasta tagasi ja
siis õeldi et see tulex mingi aeg ää vahetada Kui nt kiil rihma vaadata siis see näeb ka praeguline välja Klapikambri tihendid vajax vahetust vb tehti
ära ei tea Ülevaatuselt ma ei usu et see puhtalt läbis usun et pidurid ei ole korras eelmine aasta läksin juba et õeldi järgmine aasta ei läbi nendega
ag vb sai kah Käsi pidur ei tõõta kindlasti juhul kui see pole korda tehtud Piduri ketta tuli piniseb pidevalt armatuuris ja see ajab närvi kui
juhuslikult kõvasti muusikat ei kuula See on ka minu ostust saati viga Siis air bag akkas põlema ei tea milles asi Juhtmed sulasid kokku ag sai
viimasel minutil jaole ja lasin uued juhtme jupid vahele panna Ise müüsin maha et minu aurst olex auto remont et ilusit korda saada 1000 eur kanti
läinud Kõik uued pidurid Kindlasti mõned puksid rihma komlekt see juba üle 400 eur pluss poolteist päeva tõõd. Loodan et saite targemax.
|
Loodan,et ei saa modede poolt märkust kuna tegin otse copy kirjast ja ei hakkanud kirjamärke neid muutma. Loodan et nad ei pahanda.
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
postitati 19.01.14 14:36
|
|
|
Kui ma ei eksi, siis kunagi oli kasutaja kcl masin.
Quattro, the only antidote known to man against the white cocaine like substance..
|
|
|
|
miqu
huviline
Registreerunud 09.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2.0TDI
|
postitati 19.01.14 15:05
|
|
|
Tean, et üleelmine omanik hoidis hästi seda autot.
|
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 19.01.14 17:04
|
|
|
Rihma vahetus peale auto ostu on loogiline käik ja selle väljaminekuga peaks koheselt arvestama. Pidurid on kuluosa ja vanal autol on ka elektri vead
täiesti tavaline nähtus 
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.14 19:50
|
|
|
V8 on on väga kallis üleval pidada. Kütust tarbib mõnuga aga sellele vastavat minekut pole .
Ostetakse soodne võimas auto ja siis lajatab reaalsus rusikaga vastu pead. Pannakse käbedalt müüki, et kahjud võimalikult väiksed oleksid.
Kui juba selliseid autosid vaadata siis ei tohiks kuni 1000 eurone remondiarve üllatusena tulla. Vastasel juhul pole selline auto sinu jaoks .
|
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 19.01.14 20:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arsi
V8 on on väga kallis üleval pidada. Kütust tarbib mõnuga aga sellele vastavat minekut pole .
Ostetakse soodne võimas auto ja siis lajatab reaalsus rusikaga vastu pead. Pannakse käbedalt müüki, et kahjud võimalikult väiksed oleksid.
Kui juba selliseid autosid vaadata siis ei tohiks kuni 1000 eurone remondiarve üllatusena tulla. Vastasel juhul pole selline auto sinu jaoks .
|
Kas tõesti siis V8 on nii uimane mudel, et joob meeletult ja minekut pole?
Sillaosad peaks ka olema V8 ja c4 kerel tunduvalt soodsamad, kui d2, c5 jne. kerel.
Enda d2 4.2 V8 hammustab küll korralikult edasi oma 220kw ja 400nm väändega. 0-100 tuleb ka alla 8 sekundi ilusti.
Kuid sellessuhtes olen sinuga täitsa ühel meelel, et kui hoolduskulusi ja kütusekulu taga ajada siis ei tasu mõeldagi selle peale.
Lihtlabane mootoriõli ja filtrite vahetus on juba tublisti üle 100 eur jutt, juhul kui ise ei tee lisa sinna veel tööraha.
Rihmavahetus on ka kuskil 400 eur, kui vahetad genekaga seotud rullikud ja asjad samal ajal + töö muidugi.
Küttekulu talvel alla 15l kindlasti ei näe, kui just pidevalt maanteed ainult ei lase.
Muidu on tore ja huvitav see V8 mootoriga isend, kuid pead vaatama, et saia otsa ei kuku - sellisel juhul on kulud kordades suuremad, kui auto
ostuhind.
Eelnev kontroll kuskil töökojas ja loomulikult veakoodide ülevaatamine on sellise auto puhul kohustuslik, kui väga hävida ei taha.
Ka sellega peab arvestama, kui aastate pärast autost loobuda soovid, siis ei saa pooltki seda raha tagasi, mis ise alla oled pannud, kuid sõidumõnu on
see, mis maksab ja V8 pakub seda ohtralt.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
|
|