Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: a4 b6 makitagune juhtmestik (kaitsmeküsimus) (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 1737)
ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 06:38 Tsiteeri
a4 b6 makitagune juhtmestik (kaitsmeküsimus)

Tere, eile üht aftermarket makki välja kangutades autost leidsin autojuhtmete vahelt ühe kaitsme, kolme amprine kaitse oli mingi punase juhtme vahel, ei ole aimugi mis see teeb, uut kaitset panned põleb see koheselt läbi.
Õhtupoole saan ehk läpaka parandusest kätte siis võin pildi ka panna, kuid seni, on kellegil aimu mis kaitse see selline võib olla ja milles asi?

Too kaitse auto oma juhtmete vahel, mitte maki isopistiku.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 10.01.14 07:41 Tsiteeri

Kas probleem on selles, et kaitse on või selles, et kaitset pole ?!?

Originaalis seal juhtmestiku küljes/sees multimeedia ega muude seadmete kaitsmeid pole. Järelikult on see sinna lisatud seoses aftermarket maki, aftermarket antenni, handsfree vms. paigaldamisega.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 08:22 Tsiteeri

probleem on selles, et kui sinna uut kaitset hakkan panema põleb too kohe läbi, küsimus tekkis, et mille oma see on?
Too kaitse on autopoolne, mitte makipoolne, et nagu auto enda juhtmestiku vahel, tekkiski küsimus, et millejaoks, et ehk on autol old originaalis cdbox või subwoofer, ei oska seda ka öelda, hakkaski eile huvitama, et miks see seal on üldse.

rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 10.01.14 08:27 Tsiteeri

CD-Box'il ega subwooferil originaalis sellisel kujul kaitset ei eksisteeri.
Küll võib see olla toide aftermarket makiga ühendatud mitteoriginaal CD-Boxile.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 08:30 Tsiteeri

kurja, huvitav miks see siis seal on, uut kaitset ei saa panna ka, põleb läbi sisse panemisel kohe.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 10.01.14 08:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ksiii
probleem on selles, et kui sinna uut kaitset hakkan panema põleb too kohe läbi, küsimus tekkis, et mille oma see on?
Too kaitse on autopoolne, mitte makipoolne, et nagu auto enda juhtmestiku vahel, tekkiski küsimus, et millejaoks, et ehk on autol old originaalis cdbox või subwoofer, ei oska seda ka öelda, hakkaski eile huvitama, et miks see seal on üldse.

Äkki saad mõne pildi lisada sellest, võibolla aitab natuke paremini aimu saada. :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 08:48 Tsiteeri

tegelen sellega, kuna eile andis ka läpakas saba kahjuks.

ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 09:13 Tsiteeri

http://www.upload.ee/image/3817068/1579721_580398888703353_332451728_n.jpg

tööarvutis sain löögile õnneks, see ise aretatud a kurat teab millejaoks.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 09:18 Tsiteeri

No mina saan selle pildi pealt aru, et maki pistikust on millelegi lisa toide võetud. Kui kõik toimib, siis on kaks varianti, kõik tagasi kokku panna ja mitte näppida või teine variant on see kaitsmepesa sealt eemaldada ja taasta originaal olukord.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 09:22 Tsiteeri

Makk igatahes töötab küll jah, kuid mis eesmärgil see võetud võib olla? äki peaksin teibi lahti kiskuma ja vaatama ehk on lühis sees ?
Ise suurt ei oska teha sellega kahjuks.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 09:38 Tsiteeri

Kui on olemas multimeeter, siis võid kontrollida, kas teiselpool on mingi takistus/pinge vms. Põhimõtteliselt võid selle vast sealt toitejuhtme küljest lahti ühendada ja toitejuhtme korralikult ära isoleerida ja siis hakata juhet pidi järge ajama, et kuhu see välja jõuab. Tõenäoliselt tuleb kas kindalaegas või roolialune plastik eemaldada.

ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 09:45 Tsiteeri

Ise ma autodest suurt ei tea ja sellise ettevõtmise jaoks olen vast liiga juhm, ei hakka vast üldse näppima, enne kui miskit tuksi keeran a pinge sinna peale igatahes ju peab tulema, muidu kaitse läbi ei kärssaks sinna pannes.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 10:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Ise ma autodest suurt ei tea ja sellise ettevõtmise jaoks olen vast liiga juhm, ei hakka vast üldse näppima, enne kui miskit tuksi keeran a pinge sinna peale igatahes ju peab tulema, muidu kaitse läbi ei kärssaks sinna pannes.

Muidugi tuleb, pildi peal näha, et ühendatud ju selle punane-sinisega juhtmega (peaks olema toite juhe). Ma ei saa hästi aru, ühel pool kaitset on punane juhe, ja kas teiselpool on see must, mis läheb sealt siis maki pistikusse või läheb teiseltpoolt kah puane, mis jookseb kuhugi sinna taha alla.
Kui on see must, mis jookseb pistikusse, siis tee pilt ja siis saab edasi uurida, et millega see seal siis ühenduses on.

ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 10:08 Tsiteeri

ühelt poolt punane mis jookse pistiku juhtmetega kokku ja teisel pool ka punane mis läheb alla, pildil näha ka see.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 10:17 Tsiteeri

Tsitaat:
ühelt poolt punane mis jookse pistiku juhtmetega kokku ja teisel pool ka punane mis läheb alla, pildil näha ka see.

Ega sellisel juhul ma muud ei oskagi öelda, kui roolialune plastik või kindalaegas (olenevalt kummale poole juhe tundub minevat) eest võtta ja otsida üles, kuhu see juhe ühendatud on.
Kui viitsid lahti kiskuda niipalju, siis usun, et saad asjas selgusele ise ja kui lähebki mõne seadme järgi, siis saad samamoodi pildid panna ja küll siis mõni targem oskab juba edasi juhendada, et kas kuhugi mujale ühendada või üldse ära lõigata või midagi muud.

ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 10:50 Tsiteeri

eks ma pea uurima, üldiselt ma ei julge selliseid ettevõtmisi teha, õnnestub asi alati hullemaks teha kui ennem oli, või lõhkuda mõned plastdetailid :D

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 11:14 Tsiteeri

Tsitaat:
eks ma pea uurima, üldiselt ma ei julge selliseid ettevõtmisi teha, õnnestub asi alati hullemaks teha kui ennem oli, või lõhkuda mõned plastdetailid :D

Selle pärast vast muret ei tasu tunda väga. Youtube videosi täis ja vähemalt B5-l on see roolialune kate vaid 4-5 poldiga kinni ja ei mingeid plastikust tüübleid/kõrvasi, mida peaks lahti meelitama, seega pole ohtu ära lõhkuda. Hetkel peaks sa pigem muret tundma õigekirja pärast, muidu kaua sa siit foorumist enam nõu ei saa (lause algusesse suur algustäht ja lõppu "." või "!" või "?" ja on kohe palju parem lugeda endal ka). ;)

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 10.01.14 11:15 Tsiteeri

Tsitaat:

No kui ei julge, siis mine spetsialisti juurde, teeb ikka suht kiiresti kindlaks (suure tõenäosusega), millega tegemist. Ega julge hundi rind on rasvane ja õppimisel lõhutaksegi vahel miskit ära:) Selle kohta on mingi Murphy aksioom või asi ka, et omandatud kogemused on võrdelises seoses lõhutud seadmetega:P

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.14 11:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: R-I-X
Tsitaat:

Selle pärast vast muret ei tasu tunda väga. Youtube videosi täis ja vähemalt B5-l on see roolialune kate vaid 4-5 poldiga kinni ja ei mingeid plastikust tüübleid/kõrvasi, mida peaks lahti meelitama, seega pole ohtu ära lõhkuda. Hetkel peaks sa pigem muret tundma õigekirja pärast, muidu kaua sa siit foorumist enam nõu ei saa (lause algusesse suur algustäht ja lõppu "." või "!" või "?" ja on kohe palju parem lugeda endal ka). ;)

No nüüd on veidi häbi endal ka kui aus olla, lihtsalt enamus postitusi olen teinud telefonis, kus teadupärast trükkimine just meeldivaim pole ja see tööarvuti on ka nagu on.
Kuid tänan abi eest ja ka õigekirja kohta märkuse tegemise eest.

ksiii
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.14 20:19 Tsiteeri

Lihtsalt mõtlesin, et kirjutan ka siia, see oli siiski CD-boxi juhtmesse veetud, boxi ennast pold kuid juhtmestik oli, miskipärast oli vool võetud sealt.
Lasin sõbral seda kakkuda ja ütles kohe ära, välja tuli ka boxi pistik sealt.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.14 20:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Lihtsalt mõtlesin, et kirjutan ka siia, see oli siiski CD-boxi juhtmesse veetud, boxi ennast pold kuid juhtmestik oli, miskipärast oli vool võetud sealt.
Lasin sõbral seda kakkuda ja ütles kohe ära, välja tuli ka boxi pistik sealt.

Nagu rocket arvas. Ainult imelik, et see kaitsme maha põletas...kusagilt juhe katki vm, et lühises?

cmk
huviline

Registreerunud 01.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 avant. 2.5TDI 114kw

postitati 14.01.14 21:12 Tsiteeri

Sain oma vana konto tagasi õnneks(olid komplikatsioonid).
Kuid asi ehk ka selles, et boxi juhe oli pagasnikusse veetud(no selle ots oli seal) ja need tilpnesid lahtiselt.
Kuna mul boxi pole ja pole ka plaanis seda sinna panna siis eemaldasin selle juhtme üldse, ei häiri vähemalt seal.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]