kuzmits
huviline
Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat alltrack 2,0 TDI 130KW 4 MOTION
|
|
postitati 16.12.13 07:54
|
|
|
Vihmaandur
Tere
Auto soetasin eelmine kevad, autol en eelmine omanik lasknud esiklaasi vahetada, vihmaandur on tagasi pandud nii, et klaas anduri kohalt on liimiga
koos ja anduri tundlikkus on praktiliselt 0. Suvel see ei häirinud, sest sadas suht vähe. Praeguste ilmadega aga muutub juba tüütuks, sest
vihmaanduriga autol viitereziimis pühkimist ei ole, on kas pidev, auto või siis vibutad ise sõrme koguaeg. Forssist öeldi esimese hooga, et nemad
vahetaks kohe kogu vihmaanduri ära. Küsimus, kas kellelgi on kogemusi analoogse probleemiga, või oskab soovitada kohta kust veel abi otsida. Andurit
kohe vahetada ei tahaks. Välisel vaatlusel tundub, et liim on klaasil ja kui andur eemaldada nii et seda mitte ära lõhkuda saaks klaasi äkki liimist
puhtaks ja anduri tagasi? Ideid?
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
|
postitati 16.12.13 08:51
|
|
|
Kui Su asukohta teaks, oleks lihtsam, aga ...
... näiteks Tallinnas GlassDrive-i töökojas saaksid vast 15 minutiga asja korda. Anduri eemaldus, puhastamine ja tagasi paigaldus.
|
|
|
|
kuzmits
huviline
Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.12.13 11:39
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Kui Su asukohta teaks, oleks lihtsam, aga ...
... näiteks Tallinnas ClassDrive-i töökojas saaksid vast 15 minutiga asja korda. Anduri eemaldus, puhastamine ja tagasi paigaldus.
|
Asukoht on Tallinn, ma saan aru, et töötad Glassdrives? Abi eest oleks igati tänulik. Pöördun siis nende poole.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.12.13 12:51
|
|
|
Ei - ma ei tööta GlassDrive-is Hiljutised head kogemused lihtsalt 
|
|
|
|
kuzmits
huviline
Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.12.13 13:05
|
|
|
OK
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 16.12.13 13:35
|
|
|
Mehed koomikud, üks räägib järjekindlalt Class- ja teine GlassDrive'st 
Minu kogemus nendega oli see, et kolmanda osapoole praagi parandamiseks soovitati ikkagi uut esiklaasi koos klaasi küljes oleva (?) ülemise ääre
tihendiga. Ühesõnaga väga aretada ei tahetud. Kõrge kvaliteedi tagamiseks on see kindlasti mõistlik lähenemine.
Nimelt oli mul esiklaas kunagi aastaid tagasi tõenäoliselt ilma krundita ette pandud ja nurgad olid kere küljest lahti tulnud. Seega tuli eest ära
võtta ja uuesti tagasi liimida. Ülemine tihend asendati ühe teise paigaldaja juures universaalsega.
|
|
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
|
postitati 16.12.13 13:36
|
|
|
Kui väga peeti pole asja pandud siis jah, klaasifirmad saavad sellega aidata.
|
|
|
|
kuzmits
huviline
Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.12.13 13:50
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Mehed koomikud, üks räägib järjekindlalt Class- ja teine GlassDrive'st 
Minu kogemus nendega oli see, et kolmanda osapoole praagi parandamiseks soovitati ikkagi uut esiklaasi koos klaasi küljes oleva (?) ülemise ääre
tihendiga. Ühesõnaga väga aretada ei tahetud. Kõrge kvaliteedi tagamiseks on see kindlasti mõistlik lähenemine.
Nimelt oli mul esiklaas kunagi aastaid tagasi tõenäoliselt ilma krundita ette pandud ja nurgad olid kere küljest lahti tulnud. Seega tuli eest ära
võtta ja uuesti tagasi liimida. Ülemine tihend asendati ühe teise paigaldaja juures universaalsega. |
Kusjuures mõlemad rääkisime ikka Glassdrivest, see kui minu postituses tsiteerisin mtaudit, siis mina seda kirjapilti ei muutnud, millegipärast on G C
ga asendunud selles tsitaadi osas ?? . Loe uuesti algusest peale. Aga see
pole oluline, tänud infi eest, pöördun klaasipaigaldajate poole ja eks ole näha.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.12.13 13:52
|
|
|
rocket nokkis ja ma parandasin ennast Nokk nokk nokk.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.12.13 14:22
|
|
|
Kõigepealt, mis liim(?) Enamus keemiat rikub anduri ja seetõttu paras bingo jurada anduri (re)paigaldusega. Ka selles GD-s ei ole mingid imemehed nii,
et looda parimat aga valmistu halvimaks (loe: klaasi vahetus) .
| Tsitaat: | Algselt postitas: kuzmits
/.../ klaas anduri kohalt on liimiga koos ja anduri tundlikkus on praktiliselt 0. |
|
|
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 16.12.13 17:48
|
|
|
Kas autol kasko on?
|
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
|
kuzmits
huviline
Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.12.13 18:40
|
|
|
Juba mõtlesin ka selle peale...
|
|
|
|
madvello
huviline
Registreerunud 27.08.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.12.13 07:07
|
|
|
Mul sama teema. Andur olemas, aga kuna seal mingi mustus vahel, siis vihmasensor sisuliselt ei tööta (valgussensor ok).
Hetkel küll kehvad ilmad (vihmasensorit oleks vaja), aga kas vastu talve tasub klaasid vahetada või oodata kevadeni?
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 19.12.13 07:13
|
|
|
Tehasemustusesse eriti ei usuks. Kas siis tõesti klaasivahetuse ja anduri järelpaigalduse praak ?!?
|
|
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
|
postitati 19.12.13 07:18
|
|
|
Kui klaas hiljuti vahetatud, kehtib sellele ka garantii. Endal ka sama jama, et sensor on lahti, helistasin ja uurisin, öeldi kohe ära auto mark ja
mudel ning et nende juures pole vahetatud klaasi. Mine autoga kohale, seal öeldakse ära, kas saab tagasi korralikult panna või ei. Glassdrive- ga
selline kogemus.
|
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
|
madvello
huviline
Registreerunud 27.08.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.12.13 09:04
|
|
|
Mina seda klaasi ei ole vahetanud seal. Auto olnud mõni kuu. Vaatan, kas müüjal on infot vahetuse kohta. Lihtsalt ma pöördusin kasutaja Eints poole
(kuna sensor ei toimi) ja eile ta vaatas ning ütles kohe, et anduri juures mustus. Arvuti samas ühtegi viga selle mooduli kohta ei näidanud ja
seepärast praegune eeldus, et midagi on seal vahel/ees.
Igatahes ma uurin ja anna teada, kui mul selles osas edusamme tehtud.
|
|
|
|