POLT1
huviline
Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4. 1.9 TDI 66kw Avant
|
postitati 09.12.13 16:06
|
|
|
Green Line tööriistad
Tere
Jäi silma pealkirjas nimetatud tootesari ja enamus asju pakutakse suhteliselt hea hinnaga www.tools24.ee lehel.
Äkki kellegil on Green Line tööriistu olnud ja oskab öelda midagi nende kvaliteedi ja vastupidavuse kohta. Endale jäi silma antud komplekt http://www.tools24.ee/epood/Padrunvotmete--tooriistakomplekt--215-osa/
Kui kellegil on kokkupuuteid nende asjadega olnud, siis ei teeks paha mõni sõna nende kasuks või kahjuks pajatada
Tänan
POLT1
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 09.12.13 16:20
|
|
|
Tundub täitsa viisakas, oleks ka ise huvitatud, kui garantii piisav.
Karbi peal kirjas 10 aastat garantiid, seega mulle ei sobi.
Omaasi veel, et kas netipood ka nii kaua pakub...
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
POLT1
huviline
Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.13 16:24
|
|
|
Tools24.ee lehel väidetakse et tootja annab 10 a. garantiid.
Juba leidsid
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 09.12.13 16:31
|
|
|
Tasuks kindlasti kontrollida, millele see garantii laieneb. Kui padrunid krõbinal puruks hakkavad minema ja poodi tagasi lähed, siis ikka välja ka
vahetatakse, mitte ei tule juttu, et a'la mittesihipärane kasutus ja see mõeldud ainult lapse voodi kokkupanekuks, mitte autoremondiks.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 09.12.13 16:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Tasuks kindlasti kontrollida, millele see garantii laieneb. Kui padrunid krõbinal puruks hakkavad minema ja poodi tagasi lähed, siis ikka välja ka
vahetatakse, mitte ei tule juttu, et a'la mittesihipärane kasutus ja see mõeldud ainult lapse voodi kokkupanekuks, mitte autoremondiks.
|
Endal sai ostetud tööriista marketist 3a garantiiga komplekt. Esimene remont läksid kõik 3 16mm padrunit katki. Käisin tanklas ostsin mingi suvalise
black chrome padruni ja sai kohe lahti keeratud. Järgmine peab kindlalt olema 99a garantiiga kohver. Hetkel olen automaailmast ühe sellise leidnud,
aga sooviks mujalt osta.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.13 16:35
|
|
|
Ise olen sama komplektiga aasta otsa mudinud, ei ole midagi juhtunud( samast kohast ostsin ka ). Vanaseeria kõrrad olevat ruttu laiali lennanud, aga
nende kohta pole halba kuulnud ja mul kõik asjad terved. Karp on väga kehva ainult, mul kõik klambrid puru, vahekatte mis karbis, sellel üks hing
murdunud ja sang ei pidanud kohvri raskusele vastu ja venis oma pesast välja. Ma pihustasin ka kohe alguses roostesurmaga kergel üle kohvri, kuna
meeldib julmalt lumehanges mutitada
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
Marx0
klubiliige
Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B6
|
postitati 09.12.13 17:59
|
|
|
Minul samuti see vanemat tüüpi komplekt ja juba aastast 2006, paaril tuttaval ka kes kasutavad tõsisema töö tegemiseks seda ja vaid paar väiksemat
padrunit onkatki keeratud. Enda omal ainult kruvikeeraja käepide varre küljest lahti keeratud. Roostetama kipub küll jah kui vihma käes kasutada ja
kuivatamata jätta, ning auto pagassis ringi sõites on kohvril kinnitus klambrid ka katki läinud.
|
|
|
KristjanE
huviline
Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3Q
|
postitati 09.12.13 18:49
|
|
|
Omalgi see vanem varjant, väikse nare otsa käivad torx-id on enamus puruks keeratud ja uued ka poest saadud tänu garantiile. 18 leht võti on ka puruks
keeratud, kuna laenasin sõbrale ja ta pani kahemeetrise toru taha ja lihtsalt väänas silmuse koha pealt katki. Muidu peavad hästi vastu, aga naredel
võiks olla samm vähe lühem, teatud kohtade peal jääb täpselt ruumist puudu, et järgmise"nõksu" taha saada. Kohvri klambrid ja isegi sang on puruks
astutud ja merevesi ajab asjad rooste küll, lihtsalt tuleb hoolt kanda.
|
|
|
-karla-
huviline
Registreerunud 01.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B9 2,0 TDI
|
postitati 09.12.13 19:32
|
|
|
Tegelikult on nii, et kes on vähegi korralikumaid tööriistu näinud, ja seda komplekti reaalselt näeb ja katuda saab, ütleb , et antud komplekt ei
kõlba mitte kuhugi. Olen näinud, katsunud ja tööd teha üritanud, kõige meeldejaavam oli "auguga" torx, millel auk tsentrist väljas (issand jumal.
sellele võiks isegi eluaegse garantii anda, kui mitte rohkem)
Kui tõesti tahtmine miski komplekt osta, siis selle peale raha mina küll ei raiskaks. Kodukasutajale on SEE komplekt hinna
ja kvaliteedi poolest super hea ost. Neid on saada mitmes erinevas variandis, üht neist olen ise omanud 7 aastat, selle aja jooksul on saanud päris
karmi kohtlemist, ja mitte ühtegi tõrget.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.13 19:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -karla-
Kodukasutajale on SEE komplekt hinna ja kvaliteedi poolest super hea ost. Neid on saada mitmes erinevas variandis, üht neist olen ise omanud 7
aastat, selle aja jooksul on saanud päris karmi kohtlemist, ja mitte ühtegi tõrget. |
Ka mul sama komplekt mis lingil, ostetud kunagi siitsamast foorumist mingi sooduspakkumisena. Vatti saanud kõvasti, ära pole siiani midagi veel
lagunenud, narre on ainult mingi perversse kujuga, võiks sirge varrega ikka olla.
|
|
|
POLT1
huviline
Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.13 20:36
|
|
|
Sain garantii tingimustest sealt e-poest infi.
Küsisin: Sain aru, et antud tootele http://www.tools24.ee/epood/Padrunvotmete--tooriistakomplekt--215-osa/ on 10 a. garantiid. Seega küsimus, et kui ma sealt
komplektist näiteks keeran padruni katki, kas siis see vahetatakse mul välja kui ostust on möödunud vähem, kui 10 aastat.
Kas garantii pretensioonide korral saab ka teie e-poe poole pöörduda või pean kontakteeruma tootjaga?
Vastati:
Tere.
Eestis on pretensioonide esitamise aeg 2 aastat alates antud toote ostust.
Tootja annab küll Saksamaal 10 aastat garantiid, kuid see on materjali ja tootmisdefektidele, selle alla ei kuulu tavapärane kulumine.
Samas kui peaks esinema tootmis või materjali defekte, siis tuleksid need välja esimestel kasutamistel ja garantiiprobleemiga tuleks pöörduda meie
poole.
Tools24.ee
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport
|
postitati 24.12.13 16:32
|
|
|
Siin ka head komplektid, http://kamasatools.com/en/Products/Socket-wrench-sets/ tiheda hambaga nared ja padrunid täiskandid.
Tootja lubab eluaegset garantiid, mul 1/4 ja 3/8 gardaan liigendid läksid katki,
Mõlemad vahetati ringi.
Omal on k25018, kõik on olemas, aga lisaks on vaja läinud auguga torxe, 12kante ja 24 leht võtit.
Eestis müüb Auto ekspert.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
raidoaudics
huviline
Registreerunud 16.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.13 14:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: POLT1
Tere
Jäi silma pealkirjas nimetatud tootesari ja enamus asju pakutakse suhteliselt hea hinnaga www.tools24.ee lehel.
Äkki kellegil on Green Line tööriistu olnud ja oskab öelda midagi nende kvaliteedi ja vastupidavuse kohta. Endale jäi silma antud komplekt http://www.tools24.ee/epood/Padrunvotmete--tooriistakomplekt--215-osa/
Kui kellegil on kokkupuuteid nende asjadega olnud, siis ei teeks paha mõni sõna nende kasuks või kahjuks pajatada
Tänan
POLT1 |
Olen katsunud ja vaadanud ja tundub niiöelda suht made in china värk.
|
|
|
ahti221
huviline
Registreerunud 31.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2 korda Audi 200 Quattro 20V
|
postitati 29.12.13 16:55
|
|
|
Oman ka seda vanemat komplekti ja ühtegi halba sõna pole öelda. Katki pole veel midagi keeranud, 1/2 ja 3/4 narredel olen kasutanud lisaks veel
korraliku 70 cm toru taga ja puru pole midagi läinud. Selle raha eest, mis välja peab käima on see ikka väga asjalik minu arust. Muidugi kasti
kinnitus klambrid olen kõik puru astunud . Lisaks on kastis väga
mitmekesine võtmete ja otsikute valik. Ausalt öeldes on see kast mul nii kaua olnud, et ei mäletagi, julgen soovitada.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 29.12.13 18:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sigar101
Omal on k25018, kõik on olemas, aga lisaks on vaja läinud auguga torxe, 12kante ja 24 leht võtit.
|
Mis selline suurim ja täiuslikuim komplekt kaalub ja palju umbes maksab ?!? Eestist soetasid ?
|
|
|
|
must1.9tdb4audi
huviline
Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 2.5tdi Q
|
postitati 29.12.13 19:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -karla-
Tegelikult on nii, et kes on vähegi korralikumaid tööriistu näinud, ja seda komplekti reaalselt näeb ja katuda saab, ütleb , et antud komplekt ei
kõlba mitte kuhugi. Olen näinud, katsunud ja tööd teha üritanud, kõige meeldejaavam oli "auguga" torx, millel auk tsentrist väljas (issand jumal.
sellele võiks isegi eluaegse garantii anda, kui mitte rohkem)
Kui tõesti tahtmine miski komplekt osta, siis selle peale raha mina küll ei raiskaks. Kodukasutajale on SEE komplekt hinna
ja kvaliteedi poolest super hea ost. Neid on saada mitmes erinevas variandis, üht neist olen ise omanud 7 aastat, selle aja jooksul on saanud päris
karmi kohtlemist, ja mitte ühtegi tõrget. |
Mul ka sellest see väiksem kohver ja narrede firmaks on GeeTee ja olen ühte kohvrit omanud vist 8 aastat ja narre on hea kvaliteediga, sai meetrine
toru taha pandud ja keerab siiani kõik tõrgetetta lahti, kuna vanast kohvrist oli palju asju puudu siis 2 aastat tagasi ostsin teise samasuguse juurde
45 euro eest osta.ee-st
Garantiist ei tea midagi, aga vastu peab väga eeskujulikult ja kasutust on pidevalt olnud.
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport
|
postitati 06.01.14 07:29
|
|
|
Eestist ostsin selle komplekti Auto eksperdist, seal kodulehel töökoja varustuse all on kogu hinnakiri olemas.
Kui tead sobiva tööriista numbrit, siis leiab otsingust ka hinna.
Kaalu ei oska öelda, aga kui huvi on võin ära kaaluda.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 06.01.14 08:00
|
|
|
Endal olemas seesamune komplekt ja ise olen väga rahul, selge see et tangi remondiks jääb see komplekt nõrgaks kuid ise olen KÕIK poldid ja mutrid
lahti saanud ilma ühtegi võtit lõhkumatta, just lõpeatsin kapitaalremondi MTZ 82-l ja siiani võtmed terved. Soovitan julgelt, ja ei näe mingit mõtet
osta ümberkalleid 400-600 euroseid komplekte mis kestavad võibolla natuke rohkem ja on moodsama välimusega aga las igaüks otsustab ise.
|
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 06.01.14 09:43
|
|
|
Sai ka sebitud see Green Line 215 osaline komplekt. Kuskil 100 raha eest on teda minu meelest rohkemgi kui küll.
Kuigi jah, plastiku hais on karbis mõnus ja mis natukene häirib on see 2. osa plastkaan, mis vahest imelikult käib/seisab/jääb/lukustub ning selle
taga nende nupsude otsas olevad otsikud-need võiksid natukene tuugamalt liikuda/välja keerduda. Aga kui vaadata uuesti hinna peale, siis ei ole midagi
kurta.
Siiamaani kõik asjad mis vaja, saanud auto juures, vene tehnikal ja koduses majapidamises lahti/kinni. Isegi traktori rattamutrid sain lahti. Kuna jõudu palju ja tavaliselt lõhun alati sellised asjad ära või keeran
puru, aga siiani on kõik korras ja otsikutel kõik kandid ka alles.
Minu ~ 5 kuulise kasutamise korral olen sellega väga rahul. Ei näe samamoodi pointi osta mingi kordades kallimat komplekti. Aga mingisuguse 1,5m
torupikendusega saab vast neist ülikallitest võtmetest ka lahti
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.14 23:12
|
|
|
Toruga keerad kalli narre puruks mille sisu saad uue, aga odava nare pead uue ostma mis on kallim, kui kallima sisu eraldi.
Oleneb muidugi kus ja kui palju võtmeid vaja kasutada on, igaüks ise otsustab kui kallist vaja soetada.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|