Registreerunud 17.08.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5TDI S-Line 2005
postitati 17.08.13 20:32
Eelsyyte kyynlad voi hoopis relee?
Tere,
Oskab keegi targem nou anda akki?
Kui yritan mootorit kaivitada, siis umbes kuuel korral kymnest jaab eelsyyte kyynalde tuli polema ning kustub alles 15+ sekundi parast ning mootor
kaivitub alles pikema vantamise tagajarjel. Kuid umbes 4-5 korral kymnest eelsyyte kyynalde tuli kustub mone sekundiga ning siis mootor kaivitub
normaalselt. Tegemist kylma mootori kaivitamisega. Soojalt kaivitub yldiselt probleemideta. Kas tegemist pigem releega voi kyynaldega? Voi hoopis
millegi kolmandaga? Mingit seadusparasust ei nai olevat, ysna juhuslik. Keeran syyte sisse ning ligi pooltel kordadel eelsyyte kyynalde tuli kustub
2-3 sekundiga ning mootor kaivitub normaalselt. Ylejaanud kordadel voin oodata 10-15++ sekundit ning tuli ei kustu ja mootor normaalselt ei kaivitu...
Auto ise yhtegi viga ei naita ning mu OBD lugeja ka mitte
Auto on Audi A4 2.4TDI 2005 S-Line.
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
postitati 17.08.13 21:00
Temperatuuri andur?
Vorsprung durch Technik
ennsa
huviline
Registreerunud 17.08.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5TDI S-Line 2005
postitati 18.08.13 07:56
Rumal kysimus ilmselt, aga kuskohas see andur paikneb? Kuidas ara tunda? Kas seda kuidagi testriga voimalik kontrollida on? Ma natuke guugeldasin, aga
tapset vastust ei leidnud. Ma olen elektrik, kui anduri ylesse leiaksin ja seda kuidagi voimalik kontrollida on, siis ilmselt saksin hakkama Mul pole kunagi varem diisel autot olnud, selleparast natuke udune teema hetkel
minujaoks...
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
postitati 18.08.13 08:31
Tsitaat:
Algselt postitas: ennsa
Ma olen elektrik, kui anduri ylesse leiaksin ja seda kuidagi voimalik kontrollida on, siis ilmselt saksin hakkama .
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.0% - SQL: 66.0%]