Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Safe mode (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 3346)
EvoX
huviline

Registreerunud 20.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.13 18:08 Tsiteeri
Safe mode

Tere!

Nimelt hiljuti ostsin endale Audi A6'e, mille väljalase on 2002.
Probleem on selles, et autol sai aku tühjaks, kuna unustasin külmkapi ööseks taha. Nüüd on raadio " Safe Mode " 's. Ehk keegi oskab mulle öelda, kust ma saaksin endale selle koodi? Kuna olen Soomes ja autoaed on Eestis - Tartus ja tagasitulles tahaks siiski raadiot kuulata. Ehk oskab keegi abi anda?

Raadio -
http://cdn2.bigcommerce.com/server5700/c423e/products/1297/images/7214/DSC01470__50012.1346795509.1280.1280.JPG

Parimat,
Mihkel

Edit by Black: tegin lingiks, pildina on max laius 800px!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 20.07.13 19:18 Tsiteeri

Soomes on ka Audi esindused olemas. Esindusest saadki arvatavasti teatud tasu eest selle koodi.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
EvoX
huviline

Registreerunud 20.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.13 19:32 Tsiteeri

Mingitmoodi läbi interneti seda ei saa?

karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.13 21:16 Tsiteeri

Hooldusraamatu mapi vahel ei ole ksagil eraldi maki raamatut ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
EvoX
huviline

Registreerunud 20.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.13 23:05 Tsiteeri

Ma ei saanud mitte ühtegi raamatut kaasa oastarust. Vähemalt mina pole teda kuskilt leidnud.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.07.13 04:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: EvoX
Kuna olen Soomes ja autoaed on Eestis - Tartus ja tagasitulles tahaks siiski raadiot kuulata. Ehk oskab keegi abi anda?

Kas autoaial telefoni pole? Kui arvad, et sealt koodi saaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
EvoX
huviline

Registreerunud 20.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.13 12:27 Tsiteeri

No, eks ma siis helistan ja vaatan mis räägivad. Kui sealt ka abi ei saa siis tuleb ikkagi mingi muu lahendus leida :)

alvarpro
huviline

Registreerunud 30.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: V8 3,6l 184kW, 1988; A4 2,0Tdi Quattro 130kw 2014

postitati 28.08.13 10:09 Tsiteeri

Makil mingis järjekorras nuppe vajutada, siis peaks maha tulema, tuttaval sai nii vähemalt selle eest. Kl6psisime suvaliselt nuppe ja hakkas kadus eest 2ra. Nupukombinatsiooni ei oska 6elda, kuid ehk sellest infostki natukene kasu. Edu selle mahasaamisega :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 28.08.13 10:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alvarpro
Makil mingis järjekorras nuppe vajutada, siis peaks maha tulema, tuttaval sai nii vähemalt selle eest. Kl6psisime suvaliselt nuppe ja hakkas kadus eest 2ra. Nupukombinatsiooni ei oska 6elda, kuid ehk sellest infostki natukene kasu. Edu selle mahasaamisega :)

Mingi tõenäosusega võib ka nii olla, et viskad kellu täie segu maha ja sellest tekib perfektne kerakuju, kuid see tõenäosus on ilmselt sama väike, kui suvaliste klahvide toksimise teel õige koodi tuvastamine:cool:
Muidu se makk ei tohiks vist koodi küsida voolu kadumise järel, kui on algupärase auto peal, ju siis ei ole algupärane ja seega pole ilmselt ka mingit raamatut.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.13 12:41 Tsiteeri

Pole sellel elukal sellist tarkust, mis auto tuvastab ja koodi küsimine on seetõttu standard tegevus.
Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Muidu se makk ei tohiks vist koodi küsida voolu kadumise järel, kui on algupärase auto peal, ju siis ei ole algupärane ja seega pole ilmselt ka mingit raamatut.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 28.08.13 13:00 Tsiteeri

+1, aku tagant ära võtad on kohe safe-s.
RNS-D täpselt samamoodi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 28.08.13 13:10 Tsiteeri

Auto tuvastamise funktsionaalsus on Concert II, Chorus II ja Symphony II makkidel tegelikult olemas.
A4 B6's see näiteks toimib. Kas see facelift C5'l üldse kunagi tööle rakendati, ei oska öelda.

Sealt pärinevad tõenäoliselt ka audi_a4_v6 jutu "juured."

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 28.08.13 13:19 Tsiteeri

Minu teada tuli see B6, C6, D3 alles.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 28.08.13 13:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj

Selge, ma nüüd jälle targem:)

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 28.08.13 13:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj

C6's ja D3's on nn. component protection, mis on pisut teine asi. Auto omanikul/kasutajal puudub sekkumisvõimalus. Aktiveerimiskoodid on elektroonilisel kujul teda ainult tehase serveritele.

B6's on vanakooli süsteemi järgi aidatud. Esimesel korral või peale auto vahetust tuleb käsitsi koodi sisestada. Seejärel õpib makk selgeks spidoploki poolt saadetava identifikaatori ja peale akupinge kadumist manuaalselt sisestatavat turvakoodi uuesti ei küsita.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 29.08.13 12:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alvarpro

http://ufo.planet.ee/foorum/lol.gifhttp://ufo.planet.ee/foorum/hail.gif Polegi ammu saanud neid liikuvaid piltväärakaid foorumis kasutada...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.8% - SQL: 65.2%]