Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B5 suunatuled ei põle (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 5466)
Tarmok
huviline

Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4, 03, 1.9TDI

postitati 02.04.13 10:02 Tsiteeri
A4 B5 suunatuled ei põle

Probleem selline, et autol suunatuled ei toimi. Esmalt plinkisid paar korda ja siis jäid vakka, seejärel ainult põlesid ja nüüd enam suunatulesid pole. Lugesin välja, et ohutulede taga olev relee ehk katki, sai see välja võetud, niipalju kui kontaktidele ligi pääses, niipalju sai neid puhastatud ning pärast kontakti spreiga üle lastud. Tagasi pannes töötas kõik ilusti...umbes päev. Nüüd siis enam ei toimi. Kas annab seda veel kuidagi remontida? Või kas suundadel eraldi releed rooli all pole, et kontrolliks seda ka?
Ning kui miskit muud teha ple, siis kust soovitaksite uue relee osta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 02.04.13 10:19 Tsiteeri

Pre-FL B5-l ongi see suunatule relee seal armatuuris asetseva ohutulede lüliti taga (FL peaks samuti olema, kuid kinde ei ole). Suund sisse panna/ohutuled vilkuma, siis on autos üsna kõvasti kuulda seda relee kontaktide klõpsimist. Sul arvatavasti ikka relee läbi, kui suuna sisse pannes vahepeal jäid suunatuled põlema.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 02.04.13 13:00 Tsiteeri

Releed on ainult seal lüliti sees. Kontaktid põlevad aastatega ära ja neid (ilma lahti puurimata) taastada pole võimalik.

Uus relee osta poest. Vanu võibki vahetama jääda - kui see ebamugavust ei põhjusta, siis ei näe ka probleemi, lõpuks on see töö täiesti käpas :)

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
varemax
huviline

Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 b8 2,0 tdi 2008

postitati 16.05.13 18:58 Tsiteeri
suuna tuled

Küsiks kus viga otsida kui suunatuled ei vilgu ega ka põle.Probleem tekkis kui vahetati suunatule pirni.Uisapäisa keerati sinna 2niidiga pirn ja kogu süsteem jäi pimedaks.Nüüdseks vahetati välja ohutulede lüliti kuid siiski ei toimi.
Autoks a4 b5 96a 1.8t Q.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
varemax
huviline

Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 b8 2,0 tdi 2008

postitati 21.05.13 18:58 Tsiteeri
Suunatuled

Täna sain auto ligi ja mure lahenes väga kiirelt.
Teadmiseks ka teistele.
Kaitsmekarbist leiab kaks kaitset üks ohutuledele teine suunatulede tarbeks.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
EriLugu
huviline

Registreerunud 06.06.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 (C5) 1,9tdi 81kw

postitati 07.09.13 18:21 Tsiteeri

Täna õhtul linnast koju sõites avastasin ,et suunad põlevad ,aga ei vilgu , samas ohutuled vilguvad kenasti. Kui vaheldumisi plõksida suunakaid ja ohukaid hakkavad korraks suunad plinkima. Suunatulede relee kutu?

EriLugu
huviline

Registreerunud 06.06.13
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.13 08:40 Tsiteeri

Sai nüüd vähe torgitud õpetuse järgi rooli juurest pistikut,vilkuma ei hakanud ,seega relee. Üritasin ka seda kätte saada ,kuid ohutulede lülitit ei saanud kätte.:( Nagu ma aru sain ,siis ohukaid ja suundi toidab üks relee, kuidas siis ohukad töötava ja suunad ei plingi?

joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 08.09.13 21:14 Tsiteeri

Ohutule lüliti sees on ikka kaks releed, üks suunatulede ja teine ohutulede tarvis. Tavaline lugu ongi, et suunad ei tööta, aga ohutuled toimivad, see tingitud sellest, et suunarelee teeb oluliselt rohkem tööd. Ainuke mõistlik lahendus on uus lüliti.

q
EriLugu
huviline

Registreerunud 06.06.13
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.13 04:21 Tsiteeri

Vahelduva eduga töötas ja blokkis,nüüdseks välja vahetatud.

Diplomat
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro, 132kw 2.5l

postitati 22.10.13 12:10 Tsiteeri

Kas on äkki lahendus välja tulnud, kuidas sinna ohutule juurde ligi saab?

Mul on sama lugu, et suunatuli poolevaevaga töötab, aga ohutuled töötavad ideaalselt. Tahaks täpselt teada, kust sinna releele ligi saaks, et näha, mis toimub.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 22.10.13 12:12 Tsiteeri

Miks sa sinna ligi tahad pääseda? Ta on ohutulede lülitisse sisse ehitatud ja probleemi lahendab uus ohutulede lüliti.
Ma enda auto vana ohutulede lüliti kakkusin laiali aga ega see probleemi lahenda.
Lahti käib ta siis nupukatet eest ära kakkudes.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Diplomat
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.13 12:23 Tsiteeri

Ma just ennist rääkisin ühe autovennaga, ta miskipärast ütles, et seal, kus on kaitsmed.. et seal peaks olema midagi.. või ta pani pange?

---

http://alvadi.ee/varuosad/audi/a6-c5-1997/avariitule-luliti/

Kas ma peaksin selle ostma?

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 22.10.13 13:27 Tsiteeri

Kaitsmete juures on tõesti terve hunnik releesid aga mitte suunatulede omasid.
Pilti ma ei näe seal aga jah avariitulede lüliti ta on.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Diplomat
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.13 13:28 Tsiteeri

Olgu nii, aitäh. Lähen ostan ära ja üritan ära vahetada.

rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 22.10.13 14:04 Tsiteeri

Jaapani päritolu relee, mida olen kohanud enamikes (juba feilinud) B5FL ja C5 suuna/ohutulede lülitites, elektriliseks kasutuseaks on reklaammaterjalides märgitud 100,000 tsüklit.
Kontaktid on kaetud hõbeda sulamiga. Jaehind täna ca 10 eur/tk.

On olemas eriversioon sellest samast releest kasutuseaga ca 10,000,000 tsüklit.
Seda releed olen kohanud ühes originaal lülitis, mis oli tõenäoliselt pärit A8'lt.
Kontaktid on kaetud erinevate plaatinametallidega. Hetkel puudub info selle relee hinna ja saadavuse kohta.

Samas olen näinud originaal B5 (feilinud) lülitites ka releed kirillatsas kirjadega Rossija :o:o
Kasutusea kohta andmed puuduvad, kuid see on tõenäoliselt märgatavalt suurem kui mainitud 100,000 .

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.8% - SQL: 75.2%]