ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 03.01.13 09:40
|
|
|
Ülevaatuspunkt-Tehnokonsult OÜ
Tere!
Kuna autol ülevaatus vaja ära teha siis sai uuritud internetist erinevaid kohti Tartus kuhu minna. Leidsin siis tehnokonsult-i, mis üllatas oma
soodsate hindadega. Nt. Tartus on sõiduauto korraline ülevaatus 22.- ja korduv 10.-. Tavaliselt olen kuskil 36 euroga arvestanud ikka. On keegi seal
käinud või oskab midagi selle koha kohta öelda?
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 03.01.13 10:16
|
|
|
Kunagi ammu sai Tallinnas vastav sõiduautode turuuuring (veel kroonides) tehtud, sorry praegu uuesti ei viitsi
Kaks hinda olid vist bensiin- ja diiselmootor.
Amserv Auto AS 500.-
Tehnokonsult OÜ 350.-
TRK Värvid OÜ 500.- 600.-
Hansamarks OÜ 500.-
Tulika Autokeskuse OÜ 500.-
E-Tehno 475.-
Maitene OÜ 500.-
TÜV Eesti OÜ 500.- 500.-
Revo H.V. OÜ 500.- 580.-
Termaki Autopargi AS 500.-
Jantech Grupp OÜ 500.-
Tallinna Autobussikoondise AS 450.-
A-Ülevaatus OÜ 500.- 550.-
Progates OÜ 500.- 550.-
Targa AS 500.-
ABC Tehno OÜ 400.- 500.-
Profdiagnostik OÜ 550.- 600.-
Center Services OÜ 500.-
BSN Auto OÜ 550.-
Pikaliiva Grupp OÜ 460.- 560.-
See sama Tehnokonsult paistab sealt igaljuhul silma !
|
|
|
|
jass
huviline
Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 1,8TQ & A6 2,8 & BMW 525
|
postitati 03.01.13 10:28
|
|
|
Mida seal ikka mõelda, tee ülevaatus seal, kus on odavam. Mujal küsitav 35 eurot on absurdselt kallis hind ülevaatuse eest.
|
|
|
blinkz
huviline
Registreerunud 24.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 03.01.13 12:43
|
|
|
Swedbanki inimesed saavad boonuspunktide eest E-tehno 20% hinnaalanduse tellida. Mul läks seal 28€ ja võin öelda, et kontroll on veidi leebem kui seal
kus ma tavaliselt olen käinud. Tehti kiirelt ära ka, kuskil alla 5 minuti läks.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 03.01.13 19:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jass
Mida seal ikka mõelda, tee ülevaatus seal, kus on odavam. Mujal küsitav 35 eurot on absurdselt kallis hind ülevaatuse eest. |
Ei tahaks küll üldistada, kuid üldjuhul vist kipub nii olema, et odava hinna kompenseerib kordusülevaatuse hind, st sellistes "odavates" kohtades
reeglina leitakse kordusülevaatuseks põhjus. Kui masin tõepoolest laitmatus korras, siis võiks ju proovida... Nüüd muidugi hakatakse siin jaurama, et
masin peabki ju korras olema.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 03.01.13 19:40
|
|
|
Kuna masin värskelt soetatud ja mul tagaklaas läbipaistmatu, kapott teist tooni, mootor kergelt puterdab ja polnud ise heitgaasides jms kindel, siis
tegin täna mujal (A-ülevaatus) ülevaatuse ära. Hakkasin ka mõtlema, et küll nad midagi leiavad, et endale kordus ja vajalik summa teenida. Igatahes ülevaatus sai selleks korraks sooritatud ja olen rahul. Keegi 100% korras autoga võiks tõesti proovida ja teada anda, milline vendade
suhtuminegi on.
|
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 03.01.13 20:10
|
|
|
Ainult gaasid oleks olnud siis murelapseks. Kui küljepeeglid olemas, siis võid tagaklaasi plekiga ka kinni lüüa Kapoti toon ei oma tähtsust, 49% võib auto teist värvi olla.
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 03.01.13 20:32
|
|
|
Ise olen seda kohta külastanud. Kohati tundus isegi karmivõitu ja samas ei olnud ka. Võib olla sellepärast, et sain heale jutule. Suunatuled olid mul
toonitud aga õnneks sellest numbrit ei tehtud. Tahmasusega oli see viga, et arvasin et vanadel autodel võib olla see 3 aga tuli välja, et ainult
nendel, millel pole märgitud teisiti. Kuigi mul oli tahmasuse näit 1,2 siis nad ei saanud läbi lasta, kuna neile võib tulla jama, kuna kapoti all,
amordi patjade ligidal oli väike kollane kleps, kus oli peal vist 0,7 bla blaa blaaa või midagi sellist ja see näitab, kui palju võib max olla
tahmasus. Ma koguaeg arvasin, et see kleps oli seal amortidega seotud aga ei Nu ega siis muud üle ei jäänud, et kui nad selja keerasid kakkusin selle klepsu ära ja kõik OK. Nad said muidugi aru aga ei teinud
sellest mingit probleemi, muigasid ainult ja et mis neil ikka teha. Sest olgem ausad, selle klepsu järgi ei saaks vist enamus vanad dislad läbi Ah jaa, tulekustuti viga läks ka kirja, kuna 1,5 aastat polnud sellega
kontrollis käinud aga muus osas kõik sama mis igal pool. Kuna olen Tartus paljudes kohtades käinud siis võrreldes teistega on teenindus ja
kompententsus kindlasti üle keskmise. Nii et usun, et võid minna küll.
Ostan Vene-Tsaari münte. Pakkuda võib nii pronks, hõbe kui ka kuldmünte. Ostmine toimub valikuliselt.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.13 23:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat: | Algselt postitas: jass
Mida seal ikka mõelda, tee ülevaatus seal, kus on odavam. Mujal küsitav 35 eurot on absurdselt kallis hind ülevaatuse eest. |
Ei tahaks küll üldistada, kuid üldjuhul vist kipub nii olema, et odava hinna kompenseerib kordusülevaatuse hind, st sellistes "odavates" kohtades
reeglina leitakse kordusülevaatuseks põhjus. Kui masin tõepoolest laitmatus korras, siis võiks ju proovida... Nüüd muidugi hakatakse siin jaurama, et
masin peabki ju korras olema. |
Mul oligi ses A...ülevaatuses soodukaga 25e+korduv.Võtsin teisest ülevaatuse punktist väljavõtte auto kohta et korras ja siis tegid seal A-s korduse
mulle tasuta.Eks see korduse skeem toimib kui ise ei kahtlusta midagi.
|
|
|
unduC4
huviline
Registreerunud 15.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4
|
postitati 04.01.13 01:42
|
|
|
Kas keegi täpsema aadressi saaks anda kus ülevaatuspunkt asub.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
unduC4
huviline
Registreerunud 15.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4
|
postitati 04.01.13 16:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Select "Tehnokonsult OÜ" > paremklikk > search Google for "Tehnokonsult OÜ" > http://www.tehnokonsult.ee/ |
Selge
|
|
|
quattrosould
Bännitud
Registreerunud 02.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.13 09:10
|
|